Jump to content

Chika-Pi

Üyeler
  • İçerik sayısı

    10
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

2 Takipçi

Chika-Pi hakkında

  • Doğum günü 06/14/1995

Kişisel Bilgiler

  • Hakkımda
    ᴄʜɪᴋᴀ#8292 dc den ekleyebilirsin çünkü buraya bakmayı unutuyorum :)

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Kadın

Son profil ziyaretçileri

344 profil görütülenme

Chika-Pi üyemizin başarıları

  1. Selaaam
  2. Kimetsu no Yaiba 8n ci bölümde bıraktım. Hatta oraya kadar herşey iyiyken yastığını falan almıştım animenin :D sonra bana bazı şeyler saçma geldi bıraktım. Tabii beğenenleri de çok var başlarsan düşüncelerini benimle paylaşır mısın sen ne düşünürsün merak ediyorum. :)
  3. Çok güzel bir etkinlik olmuş. Storeda buldum alıp okuyacağım. Teşekkürler
  4. İyiyim teşekkür ederim :) oyun falan oynuyorum. Film bakınıyorum ve ne yesem diye düşünüyorum :) Evet bu arada yaş farkımız çok olsaydı ablamla anlaşabileceğimizi pek düşünmüyorum :D
  5. 3 yaş var aramızda bizim :) Bugün nasılsın?
  6. Aa bilmiyordum teşekkür ederim :) 2 abi büyüklermiş ama senden pek sorun olmuyordur diye umuyorum
  7. hahaha Eveett başarabilirizzz yeeey
  8. Teşekkür ederim umarım senin içinde öyle olur herşey gönlümüzce olsun
  9. yok çift yumurtayız :D güzel dileklerin için çok sağol senin kardeşin falan var mı?
  10. Yalan söylemeyeceğim. İkizim olduğu için çok şanslıyım. Hayatımda sahip olduğum en en en harika şey. Hiç yalnız olmadım. Hep o vardı. Kimseye ihtiyaç duymadım. Planımız evlenmeyeceğiz gezeceğiz göreceğiz ve annemlere bakıp sonrasında iki tontiş ikiz kardeş olarak birlikte öleceğiz umarım böyle olur.
  11. tabii ayrılalı çok oldu üzerine bir sürüüüü iş değiştirdim falan. Ablam marmara üniversitesinden mezun oldu fakat işsiz o da :/ yani bu işler çooook derin işler girdik mi çıkamayız. Hiiiiç canımızı sıkmayalım şimdi hayat güzel herşeyi başarabiliriz.
  12. Eh işte kendim için hiçbir değişikliği olmayan birbirine benzeyen aynı günler :D Sana bol zihin açıklığı ve iyi bir enerji yolluyorum. Modun düşmesin hiç inş. Bütün olumlamalarım seninle sınavların üstesinden geleceksin inanıyorum
  13. Ne güzeel genelde kimseyi kıskanmam ama kıskandım şu anda ablanı
  14. Ablam var o okuyordu. Benim ikizim var birde :) aynı anda aileye fena yük oluyorduk. O dönem birde çalışıyorduk. İş yerlerimize de çok odaklanmıştık. Her şey istediğimiz gibiydi. Ordan alır başımızı gideriz. Yükseliriz daha fazla düşüncemiz falan vardı. Bizde bizimkileri sıkıştırmadık. Senin için de hayırlısı olsun valla. Umarım geleceğin hayal ettiğin gibi güzel olur.
  15. ooooooooo aman aman çok hoş görünüyor. Şimdiden afiyetler olsun. Benimki yemek diyerek geçiştirdim ama tatlı söylemeyeyim ya can çeker falan filan ben üzülürüm.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.