Jump to content

LeornKayn

Üyeler
  • İçerik sayısı

    674
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    25

LeornKayn kullanıcısının son zaferi 17 Temmuz 2021

LeornKayn en beğenilen içeriğe sahiptir

LeornKayn hakkında

  • Doğum günü 10/10/1995

Kişisel Bilgiler

  • Web Sitesi
    https://www.instagram.com/selcuktugrulbucak/?hl=tr

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Belirtilmedi
  • Konum
    Edirne

Son profil ziyaretçileri

160755 profil görütülenme

LeornKayn üyemizin başarıları

Tek durum güncellemesi

Tümünü görüntüle: LeornKayn

  1. Şimdi tam 05:11 de Avatar Son hava bükücüyü bitirdim şimdi bu mu efsane yoksa adı Korra'nın efsanesi olan mı efsane diye bakıyorum Aang 100-0 yok ediyor.Ya tamamen bireysel konu işlediniz vs  vs çok farklı bir Avatar ortaya koydunuzda abi neden bu kızı anlatırken güzelim Aang kötü babaydı Sokka iyilik yüzü görmedi Suki Zukoyla yakınlaştı Toph iki evlilik geçirdi diyip güzelim o ilk seride mutlu son tablosunun içine ediyorsunuz.Korra zaten yeterince sorunlu her şeyin içine eden bir Avatarken neden bu kötülüğünü eski seri karakterlerinede yüklüyorsunuz istemiyorduk biz hayranlar olarak öyle bir şey sonra Korra neden eleştirildi eleştirildi çünkü Korra olmasa biz Aangleri hala o ilk serideki sonla hatırlayacaktık güzel güzel sizin yüzünüzden mutlu son tabloları bozuldu..

    1. Barış D. Baryshx

      Barış D. Baryshx

      Çevirmen arkadaş bu serinin çevirisi güzelce düzenleyip elden geçirip tekrar yükleyecekti, onu bekliyorum bende. Gelince baştan sona tekrar izleyeceğim ilk seriyi.

    2. LeornKayn

      LeornKayn

      Ben Türkçe dublajını daha çok beğeniyorum.Bana İngilizce dublajlar oldukça kötü geliyor bana kalırsa dublaj işini başkalarına bıraksınlar seçimlerini hiç beğenmiyorum.Şuana kadar izlediğim 3 dil arasından üçüncüler ilk sıra tabi ki capanlar.Bizde bence seslendirmede iyiyiz özellikle disney filmlerinde.

    3. LeornKayn

      LeornKayn

      Ayrıca 10 yaşından sonra şimdi 21 yaşında izlememle daha çok şeyi kavradım ince ayrıntıları gördüm ama en çok ise Azula'nın o vahşi yapısını ve aslında çok acıklı bir dünyası olduğunu Azula vs Zuko son savaşında gördüm ve Aang vs Ozai 'nin ne kadar efsane şekilde olduğunu adamlar gerçekten çok iyi final yapmışlar.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.