Jump to content

LeornKayn

Üyeler
  • İçerik sayısı

    674
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    25

LeornKayn kullanıcısının son zaferi 17 Temmuz 2021

LeornKayn en beğenilen içeriğe sahiptir

LeornKayn hakkında

  • Doğum günü 10/10/1995

Kişisel Bilgiler

  • Web Sitesi
    https://www.instagram.com/selcuktugrulbucak/?hl=tr

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Belirtilmedi
  • Konum
    Edirne

Son profil ziyaretçileri

160792 profil görütülenme

LeornKayn üyemizin başarıları

Tek durum güncellemesi

Tümünü görüntüle: LeornKayn

  1. Disney bunu hep yapıyor ve bizde hep severek izliyoruz ve kanıyoruz salak mıyız neyiz biz ? .. çoğu filmlerinin 2-3'lemesinde eğer daha öncesinde aşk hikayesi yoksa olaya hep bir aşk hikayesi dahil ediyorlar...bkz buz devri, çılgın hırsız vs vs sanırım disney için 2 ve 3 sayısı aşk sayısı..alıştık artık ama olsun diyorum en sevdiğim serilerdendir..Ve genelde aşk olan serinin devamlarında çocuklara değinilir büyük ihtimal,'Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 4' eğer gelirse yani yaparlarsa bizim bu iki çifte kumrunun doğan yavruları üzerinden işlenen bir hikaye olacaktır. Bunları aşağıdaki fragmandan dolayı yazdım.Söz animeciyiz :D bir kere bile şu forumda sanırsam bir anime filmi için fragman paylaşmadım gerçi 6-7 aydır anime bile izlemiyorum en son koe no katachi izledim.

    Spoiler

    https://www.youtube.com/watch?v=naW9U8MiUY0

     

    1. Barış

      Barış

      önümüzdeki anime sezonu baya iyi görünüyor. uzun zamandır bu kadar güzel animenin bir arada olduğu sezon görmemiştim. 

    2. LeornKayn

      LeornKayn

      AŞK MEŞK DÖVÜŞ KAVGA KAN bunları çıkarınca pek konu kalmıyor kalsa da işlenmeleri zor.Şu açıdan zor ilgiyi sürekli konuda tutamıyorsun sıkıcı bir hikaye çıkabiliyor ortaya.

      Ayrıca 25. kare bilinçaltı mesaj olayı dünyanın en büyük saçmalığı  tom ve jerry, ağaçkakan woodie, casper, buggs bunny, duffy duck, tazmanya canavarı, pokemon, beyblade, bu böyle gider güncellerden gumball, adventure time, regular showu izlemiş biri olarak şunu söyleyim ki günceller iyi örnek değiller çünkü onları küçükken izlemedim,bu saydıklarımın çoğunda sübliminal mesaj var deniyor gerçi çoğu Amerika yapımı sübliminal lafları genelde disney için konuşuluyor onlarında oyuncak hikayesi ve aslan kral gibi filmlerini izlemiştim çocukken ben herhangi bir şekilde bilinçaltımı şekillendirdiklerini düşünmüyorum özelliklede kastedilen sübliminal anlamında bir insan geri zekalı ve cahilse ise yönlendirilir bilinci kullanılır ben bunu düşünüyorum.Kısaca bilinçaltı yönetimi iyi bir eğitim görmüş bireyi şekillendiremez.Çocukların enes baturlar izlemesi yerine buggs bunny izlemesini tercih ederim.

      Çocukların akıllı telefondaki hareketlerinin yanlış olduğunu düşünmene ve onları eğitemeyen ailelere karşı düşünceni destekliyorum.

      Bilinçli ve akıllı insan ortadoğu ülkelerinde açlığının çekildiği bir şeydir ve delicesine lazımdır.

      Ve yakın gelecekte gözüken durum şudur ki Dünya eğer herhangi büyük bir hareket veya eylem olmazsa veya dünyanın durumunu düzeltecek bir teknolojik gelişim olmazsa çöp yığınına dönecek Mars'ta hayat kurma çabalarından biride bu yani insanoğlu ip üzerinde yaşıyor bugün veya yarın patlayacak olan bir yellowstone var faaliyette olan bir yanardağ ve patlarsa yaşam silinme durumuna gelecek.Ben isterdim ki yol ve köprüler yapmak yerine Mars projesine katılım gösterilelim çünkü oranın kuruluş amacı belli, dünyayı çok hunharca kullandık ve kullanmaya devam ediyoruz ve avrupa ve amerika bir kaç senin sonrasında neler olacağını biliyor o yüzden bu adımları atıyorlar.Petrol biteceği için petrollu araba üretimine son ve petrol yatırımlarına son veren isveç bunu öngürdüğü için yapıyor.Mars'a yaşamıda aynı sebepten ötürü yapmaya başladılar dünyanın sonunu öngördüler.Gerçi bu olayları biz göremeyecez şuana bakarak bunları diyebiliyoruz ileride ne olur bilinmez belki büyük bir teknolojik patlama yaşar ve dünyayı kontrol altına alıcak güce geliriz belli olmaz.

      Kusura bakılacak bir şey yok.Kafanı kurcalayan bir çok düşünceyi yazıya dökmüşün bunda bir sıkıntı yok.Haklık bir durumda yok bana göre.

       

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.