Jump to content

LeornKayn

Üyeler
  • İçerik sayısı

    674
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    25

LeornKayn kullanıcısının son zaferi 17 Temmuz 2021

LeornKayn en beğenilen içeriğe sahiptir

LeornKayn hakkında

  • Doğum günü 10/10/1995

Kişisel Bilgiler

  • Web Sitesi
    https://www.instagram.com/selcuktugrulbucak/?hl=tr

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Belirtilmedi
  • Konum
    Edirne

Son profil ziyaretçileri

161405 profil görütülenme

LeornKayn üyemizin başarıları

Tek durum güncellemesi

Tümünü görüntüle: LeornKayn

  1. Yaklaşık 6 sene önce Attack On Tİtan çok güzel bir seri bence anime dünyasının GoT'u diyordum, millet arıl arıl Attack on Titan bokluyordu şimdi herkes izler olup övmeye başlamış, Eren'e laf atanlar erenci falan olmuş, yani hem dediğim noktaya geldikleri için mutluyum hem de sinirlerim bozuk. 3.sezonu daha izlemedim bile bekliyorum ki biriksin. Attack On Titan serisi bir çok açıdan çok sağlam eser bir baş yapıta yakın, sinema mezunu olarak gayet her açıdan kaliteli buluyorum. Avatar The Lastairbender'dan beri bomboş bölüm içeren az seri izledim, Ninja Scrolls vardı bir de galiba her bölümü bir şeye hizmet eden onun dışında sayılı yani Attack On Titan'da bunlardan biri Fullmetal Alchemisti'de unutmadan ekleyim FMA'da Anime dünyasının bir hitchcock eseridir olay örgüsü olarak plana sadık ve hiç çıkmadan gizemi ve ufak gerilimleri hep hissettirir ve ilerler.

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. LeornKayn

      LeornKayn

      One piece tayfasıyla eskiden biri aram iyi olmamıştır özellikle  sürekli  İçigolu ve Naruto çizimleri Luffy'i ekleyip patronun adamları diye saçma sapan fan artlar paylaşıyorlardı kusura bakmasın Luffy'denen karakterin her hangi bir  çekiciği  ve özelliği yok, uzun zamandır izlemediğim seri de dönüp gene izledim. Katakuri'denen ve kendisinden büyük ihtimal 10 kat daha güçlü elemanı tıpkı Lucci duellosunda da kaybedip ölmesi gerekirken bize iradesi sayesinde kazandı yıkılmadı diye saçma sapan bir şeyi yedirdi, aynı şeyi Katakuri'de de yaptı, kusura bakma Oda kardeşim ana karakterinin hiçbir zaferi tatmin edici değil, çocuk kandırmaca gibi, One Piece'nin gizem çerçevesinde ve bir çok şeyde abartılmış bir eserden başka hiçbir şey değil. AoT'u gizem konusunda eleştirebilmek için biraz kör olmak gerektiğini düşünüyorum. Shounen eserler arasında One piece gördüğüm en yüzeysel drama duygusallığa sahip olan seri olduğunu düşünüyorum, karakter olarak övülüp durulan luffy ise kusura bakmayın "fan art boylar" İçigo ve Uzumaki Naruto'nun yanına yaklaşamaz, bu 2 karakterde D-gray Man'daki Allen'in yanına yaklaşamazlar. Daflamingo arc'da sıkıntıdan bölüm atladığım ve sürekli ileri sardığım tek eser One Piece'idir. Sözde milletin dediğine göre benim  One Piece'yi 100 bölümden sonra sevmem lazımdı "100 bölüm izle açılıyor abi anime"  geyikleri One Piece'den çıkmadır. One piece' ilk 127 bölümünü sevip sonrasında acayip sıkılmıştım, Daflamingo'da ileri sardım. Hep aynı şey gizem dediğin teknik olarak şu Luffy 1 adaya gemisiyle gider bla bla bla evet burada gizli yazıt olabilir bla bla  ( gizli yazıt yoktur ), 2. adaya gider kesin gizli yazıt burada evet burada kesin oo bu adada neler oluyor aman aman iç siyaset ( yazıt yok ) , 3. adaya gider oha yazıt bulundu ama okuyamıyoruz wowwwww bunu one piece  epic momentslara atmam lazım. Bu yazının sonunda bi karar aldım benim One Piece'yi gömeceğim bir inceleme çekmem lazım ama bunun için seriye baştan'da bakmam lazım hakkını yemek istemem çünkü sinematik anlatım olarak bir çabası var sonuçta fakat, one piece'den zevk almak demek = marvel izlemek demektir. Marvel sinematik anlamda hiçbir şey katmaz sadece birileri bir yerden bir yere koşar, derin anlatısı yüzeyseldir. Ve son olarak animesini gömdükçe bana "100 bölümü geç sevecen kankadan" şeye evrildiler, "aslında mangası okunur sen mangasını okusan böyle düşünmezsin" bir de mangaya bakalım dedikleri gibi olacak mı merak ediyorum. Bu arada AoT'u sevmeyen insanların çok yüzeysel okuma yapmayı seven insanlar olduğunu düşünüyorum "change my mind"

    3. pegasusejder

      pegasusejder

      Spoiler

      614VmsFwoNL._AC_SX466_.jpg

       

    4. Ellen

      Ellen

      Ciddi ciddi GoT bu arada. Tahmininde yanılmamışsın, GoT'ta ne yaşanıyorsa aynısı yaşanmakta şu anda:crying2-onion-head-emoticon: Bir seri beni bu kadar mı yıkar, buna üzüldüğüm kadar başka bir şeye üzülmedim herhalde.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.