Jump to content

LeornKayn

Üyeler
  • İçerik sayısı

    674
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    25

İletiler bölümüne LeornKayn kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. Muenar88, 4 saat önce yazdı:

    Evet ilk kez içimdekilerin noncencilyon da birini dökeceğim :) gerçektende Full Metal Alchemist animesine belki 500 kere başladım ama halen 10'uncu bölüme varamadım her seferinde sıkılıp bıraktım nasıl oluyorda o kadar sevilebilir lan bu anime sinirim bozuluyor. (ayrıca kime anime öner desem 10 animeden birinde bunu söylüyorlar)
    Ayrıca bence beni destekleyenler de olmalı çünkü anime (bana göre) kötü.(Hatta izlenilmez) Bu yorumu okuduysanız teşekkürler.

    Fullmetal işleniş olarak konusundan sapmayan ve sürekli bir hikayeyi anlatan nadir animelerdendir.Mangakası saçmalamaz ve hikayesi tanıdıktır 2.dünya savaşını bize farklı bir şekilde anlatır kalitelidir ama bu seriyi neden beğenmediğini anlamak için en sevdiğin animeyi türünü öğrenmem lazım.

    Huseyinekrem, 2 saat önce yazdı:

    Linç yükleniyor...

    Herkes Attack of Titans'ı çok seviyor. Yani ben hiç sevemedim. Bayağı bayat bir senaryo, sıradan bir kurgu var. İnsan vücudunda olamayacak kadar çok kanın da tek ısırışta fışkırması ayrı bir rahatsız etti beni. Bazı şeyleri sanatla örterek daha hoş gösterebilirsiniz. İlla açık açık gösterilmesi, göze sokulması gereksiz. Örneğin Terminator Genesis'teydi sanırım, kadının üstünü değiştireceği sahnede kamera gölgesine geçiyordu. Ben beğenmiştim doğrusu. İlla Un momento görmemiz gerekmiyor birinin üstünü değiştiğini anlamak için. ?

     

    Bu düşünceyi bizim Rts bölümümüz de bir hocamız söylemişti.Şiddet veya cinselliği bu kadar göz önüne sokulmamalı daha sanatla örtülmeli demişti,asıl etkisi o zaman daha çok artıyor demişti.Lakin bunlar onun düşünceleri ve bir kaç sanatçının ama ben hoca bunları söylerken ona katılmamıştım kadına hala da  katılmıyorum.Ben gerektiği yerde gerekenin seyirciye gösterilmesi taraftarıyım hatta bu hoşuma gidiyor.

  2. Fate/Zero - Fate serisinin en iyi animesidir şimdi salak emiya shirou seride yoktur.Senin ben o aptal romantik kafanı kırayım shioru seriyi ve saber karakterinin  içine ede ede doymadın birde tohsaka rin'i sırf seksi ve diye abartan ecchi ve waifucu tayfa o kız tam bir çöp yahu çöp kafayı yiyecem.Bak Rem'i anlamıştım neden çok sevildi diye çünkü kız çok iyi bir kız ya acayip iyi bir karakteri var ama Tohsaka abartılacak bir yana sahip değil ya hele hele o angut Emiya'nın olduğu bir seri hiç abartalacak bir seri değil ya.Fate/zerodaki kalteli tasarımları diğer serilerde Emiya'nın haremi ve bir tanede alman isimli loli'ye bırakıyorlar ki yanında kaba kuvvetli şeyler taşıyan küçük ama aslında çok güçlü loli olayı bana hep itici gelmiştir güzelim seriyi fan service ve 2005 lilere oynıyacaz diye yok etmeseydiniz iyidi.

    SaO ilk 14 bölüm çok güzel karakterdir geri kalanında haremci olmayan ama ne hikmetse harem kuran ve bunun için hiç çabalamayan ve etkiliyici olmadığı halde nedense sürekli kızların etkilendiği boş ne yapmak istediğini bilmeyen ve lisede sevgili yapıp biz aslında evli gibiyiz biz evlenecez ailemiz bize engel olamaz ailemizden çok iyi biz ailemizden çok farklıyız romantizmime sahip ergenlere hitap eden bir ana karaktere dönmesi ve bunun çok abartılması beni deli ediyor.Bak bu seriye tıpkı fatede olduğu gibi zararı veren kitle hayranlarıdır bu serileri bu hayranları olmasa bu kadar eleştirmezdim.

    Re/Zero = Kelebek Etkisi olayını çok güzel bir şekilde kullanmış ama ana karakterinin bazı yerlerde saçmalamasıyla tad bozmuş bir animedir ama hayran kitlesi seriyi çok zedelememiştir.

    One Piece = aaa nerede o eski kanser kitlesi nerede animeden nefret ettiren ve seriyi bana 3 yıl izlettirmeyen kitlesi, Luffy'i Naruto ve İçigo'un abisi gibi çizdikleri fan artlar Luffy'in Naruto ve İçigo'ya liderlik ettiği çizimler.Bleach ve Naruto tartışma konulara gelip ' ehuheue ehuehue nasıl izliyorsunuz lan bunları ehuehu' ' luffy bunların hepsine tEq AtR MoRq' ' one piece hakkında kötü konuş banla bunu admin admin amdin banla bunu ehuehue eueh' bu kitle yüzünden seriyi 3 sene izlemedim.Ayrıca Op naruto ve bleachten üstün değildir öyleymiş gibi davranmayı bırakın.

    Attack On Titan = Eren'e gıcık olan ve çok bağırıyor boş çocuk diyenleri anlamıyorum.Karakterin yaşadığı ve başına geldiği olayda o çocuğun vereceği tepkiler hatta bir çoğunuzun vereceği tepkiler aynen öyle olur ve anime dünyasının game of thronesidir benim için.

    Bleach= Orohime'ye gıcık olmazdım tatlı kızdı severdim.Kenpaçi kitlesi biraz sıkıntı yaratacak hareketlere yakındılar ama çok abartmadılar ve senin ben ağızına yumruk atayım Shounen jump şu seriye adam gibi final yapmasına izin vermedin.

    Naruto=Naruto'nun eleştirileri hak etmediğini düşünüyorum finali ve ilerleyişi çok tatmin edici bitti.Sakura'ya gıcık olmuyordum.Sasuke'ye başlarda sinir olup hakaret ediyordum ama sonrasında sağlam bir sasuke'ci oldum çocuğun derdini anlayınca başımdan geçen bir olayla empati yapınca.Naruto'nun finalden sonraki halinden memnun değilim repçi abd kırosu giyim tarzı ve saç kesimi çok üzücü.

    D-gray man=Potansiyeli çok yüksek ama mangakanını sıkıntıları yüzünden potansiyeline ulaşamamış aşırı kaliteli ve size izlerken çaresizlik nediri çok iyi hissettiren bir animedir.Neden hiç övülmedi ve konuşulmadı anlamıyorum hala.

    Fairy Tail = izlerken loncaya çok özenmiştim keşke öyle bir evrende o kadar samimi bir loncanın parçası olsam diye düşünüyordum ilk sezon boyunca,2. sezonda bir şeyler yanlıştı soğudum ama animesini bitireceğim

    Gintama= animeye gülmek için kendimi zorluyordum başlayıp bıraktım sonra vardır bir hikmet diyip başladım.Anime'nin abartıldığı düşünüyordum ama sonradan mangakanın kafasına alışınca ve aslında tamamen komedi beklemeyeceksin komedi ve eğlenceli farklı şeylerdir olayının bu animede olduğunu fark ettim bu anime komediden çok eğlenceli bir seri.

    Shounen Onymouji = tesadüfen yeni bir anime ararken başlama kararı aldığım ve çok durgun ilerleyen bir animeydi ama neden 15 bölüm durgun gittiğini finale doğru anlıyorsun çünkü o durgunluk içerisinde sizi ana karakter ve onun arkadaşı olan ruhu benimsetmeye çalışıyorlar ve finalde anlıyorsunuz ki başarmışlar.Kaliteli bir animedir.

    Legend of Korra= anime değildir ama kaliteli bir animasyondur animecilerin dikkatini çekmiştir avatar serisi.Bu seri için diyeceğin tek şey,yapımcılar canım güzelim yapımcılar senaristler abim siz yeni avatarı veya boruto'da ki (borutoda biraz daha dikkatlilier korradaki kadar sert değiller) yeni karakterin eski ana karakterden daha farklı ve güçlü olduğunu göstermek için eski karakter olan  Aang veya Naruto'ya bok atmanız aslında şu konuda  çok beceriksizdi böyle adamdı,onunda kötü alışkanlıkları vardı veya o karakterin yapmayacağı bir hareketi o karaktere sırf yenisini yüceltmek için yaptırmanız benim size küfür etmeme sebep veriyor lütfen yapmayın eskiye saygınız olsun...Aang çocuklarına bakmayan bir baba olamazdı bir,iki Naruto'nun boruto'da kurduğu bazı lafları boruto'ya kurmazdı yapmayın adamı deli etmeyin.

    Bakugan- ilk sezon olarak çok güzel bir seriydi ama çocuk animesi olduğu için gelecek sezonlarda mecha'ya bağlamaları ve bazı karakterleri çıkartmaları tamamen çocuklara yönelik olmasının bir sonucuydu üzdü.

    şimdilik bu kadar.

     

  3. Amygirl, 2 saat önce yazdı:

    Özellikle anime izleyen kesimin anime izleme şekilleri tarzları ve animeye bakış açısındaki farklılıklar forum ortamlarını daha ıssız hale getirdi. Eski zamanları bilen yaşayan varsa bunu en çok fark edenler de onlardır.  Üzücü

    bak bu çok doğru bir tespit yeni gelen 2000 sonrası kesimin çoğu ,anime zevki olarak, 'slice of life' türlerine ve ergenlik dönemi romantizimi ,okul hayatı animelerine yoğunlaştılar...ve milleti ortak bir kültürde toplayacak bir büyük seride çıkmadı.Bleach,Gintama,FMA,One Piece,Naruto,Fairy Tail vs gibi o yüzden herkes çok ayrı kafalarda..Boku No Hero Acamedia biraz yapabilir gibi duruyordu ama sanırım yapamadı gerçi tür olarak şuan talep edilen şey shouenen değil.Shingeki No Kyojin ise çok sessiz bir kitleye sahip.

  4. 10.10 doğumluyum ben ve adaleti her türlü sağlarım ve terazi burcu arabuluculuğu sever bilin bakalım başka hangi anime  karakteri adaleti sağlayıp neredeyse bütün düşmanlarıyla arabuldu,evet Uzumaki Naruto...Kurosaki İçigo'yuda  çok severim favori animemin ana karakteridir ama yengeç hareketleri hiç bana benzemiyordu zaten..sanırım mangakalar bu durumlara dikkat ediyor.

    Ohaaaooaoaoaoa Sakata Gintoki'de 10 ekimliymiş demek espiri anlayışımızın uyuşması tembel ama yardım severlik olayımız bu yüzden benziyor.

  5. On 20.02.2017 at 16:11, Amygirl yazdı:

    Hoş geldin Barış. Spor hayatında başarılar.

    Umarım forumda kalıcı olursun :ballerina-crazy-rabbit-emoticon:

    Umarım kalıcı olursun dedi sevimli avatarıyla :D geçen yine tepik atarak millete katliam yapmışsın Amy-kun,adminiçemiz...kennet (echi king) ile Kudaran'ı yok etmişin tepik atarak tepik powaaaaa :D 

    Hoşgeldin Barış-kun umarım etkili bir forum kullanıcısı olursun biraz taze kan lazım biz üyelere.

  6. Bütünlemeler bitince okuyacağım demiştim hatırladım okudum :ahaaah-onion-head-emoticon:Daağue  yeni bir ırk mıdır yoksa büyü sınıfı gibi bir şey mi ? Zeze dediklerini kişiyi tanıyorlar demek ki eskilerden olsa gerek şifa gücü yüksek biri sanırım , ilginç şeyler Netrib bu adamları tanıyormuş misal bizimkilerin aksine hikayeye babada girdiğine göre eğitiminde Ame ilerleme kayıt eder diye düşünüyorum sonuçta küçükken babasından bir kaç şey öğrenmeye çalışıyordu.

     

  7. Uzatmasınlar ya da uzatacaklar ise de aileye dokunmasınlar ufak bir seri iyi giderdi ama yok kalkıp naruto oğluyla ilgilenmedi saske kızını boşladı sarada kötü yola düştü yaparlarsa ağır küfür yerler benden aynı Legend OF Korra'da Aang çocuklarını boşladı dünya barışına odaklandı Sokka evlilik sorunları yaşadı Toph evlenip boşandı olayı yaptıklarını gibi yapmasınlar dokunmayın lan benim hayali adamlarıma....der sakinleşirim :)

  8. On 08.11.2016 at 22:33, Esora yazdı:

    Hoş geldin ... Şarjım yok yarın bende az ekleme yaparım .s

    Umarım kalıcı olursun *- *

    Niye biz o eklemeleri göremedik aS:DSAD:AS yeme bizi (ekleyemedi)

     

     

    =============================================================================

    valla okuyamadım,amigo-san yazını uzun geldi zaten ilk defa vize nedir onu tadıyorum bu aralar vaktim yok kusura bakmayasında uzun uzun yazmayı seven birine benziyorsun.

  9. 13 dakika önce, SudeErva yazdı:

    Ah ah hala en sinsi Lucy diye düşünüyorsun ee napayım yapacak birşey yok 

    Ya Lucy nin ön plana bu şekilde gelmesinden yemin ederim mutlu değilim, dövüşsün istedim hep ama naparsın mangakamız fanserivisi seviyor..

    Lissanna x Lucy >>>>>> NaluNali

    Birde oldum olası bana garip gelmiştir,şu özellikle kadın izleyecilerde  ve Ecchi fanı erkeklerde fazla bu çok fazla eşcinsel shipleme yapıyorlar :D Sanırım sadece 2 tane Ecchi izlemiş biri olarak Fairy Tail'de echhi sayarsak 3 olacak bu akımı bir türlü anlıyamadım.

  10. 4 saat önce, SudeErva yazdı:

    Bayanlığını kullanması onu sinsi yapmaz üstüne daha da saf yapar ayrıca bu Mashimanın yaptırdığı bişey genel olarak tüm bayan karakterlere

    Lucye sinsi diyen ilk seni gördüm anti olunacak başka sebeb bulun bence :d 

    Brandish 'e her seferinde salak gibi güvenmesi, Minerva 'yı affetmesi, Flarenin özürünü çabucak kabullenip çok yakın arkadaşı sanması, Juvia her seferinde çok APTALCA ona aşk rakibim deyip (ki gerçek aşk rakipi Erza bence)  yine de onunla da yakın olması anime fiiller arcında Michelle kötü tarafta olmasına rağmen ondan vazgeçmemesi herr seferinde kendisini unutup başkaları için fedakarlık yapması ve sayamadığım bir sürü şey ki eminim hala yapmaya devam edecek 

    Lucy sinsiyse Juvia ne o zaman?  Lucy bayanlığını kullanıyorsa, Juvia da stalker karakter o zaman

    Bence sen Lissanna 'nın arka plana atılmasından pek hoşlanmadın, bu yüzden Lucyi suçluyorsun. Üzgünüm Nali olmamasının nedeni Lucy değil seride fazlalık olan NALU FANLARI 

    Ayrıca serinin en başından beri Natsu ve Lucy 'di ana karakter ikside eşit durumda birinin diğerini geçme durumu yok bunu Mashima açıkladı zaten bunu ama arka plandan hikayeyi anlatması ona yönelik bir final yapma ihtimali yüksektir

    Zaten en anlamadığım şey ana karakterlere gereksiz denmesi, zaten Lucy karakteri baştan beri gerekliydi bayağı da işe yarıyor 

    Herneyse konumuz Lucy değil BranLu (Karşınız da Lucy fag var olm :big-eye-onion-head-emoticon: ) 

    Hadi beni avutun :D

    Bu arada spoiler yerinde bir link var redditten okumanızı isterim seri ile ilgilii

    Bence misal sende Lucy'nin ön planda olmasından çok mutlusun bak ben orada sevdiğim 4 karakterin ismini verdim tek tek Lisanna'ya karşı ne bir fanlığım ne bir sempatim var..Diğer karakterlerin dişiliğini kullanışı ile Lucy'nin kullanış sahneleri arasında amaç farkı var neyse...Lucy anticilik yapmıyorum ben bunu da belirtiğim ilk yazımı okusan ve ondan sonrakini Lucy'i sevdiğimi ama yer yer hareketlerine gıcıklık kaptığımı da bilirdin ayrıca senin o saf o muhabbetine şöyle bir cevap vereyim "

    " İçinde geçen bir kelime :) Lucy'nin saf olmadığını gösterecektir :) ayrıca o Loncanın içindeki en sinsi karakter derkende loncanını sinsilik durumunun ne kadar vahim olduğuna işaret ettim bunu kötü bir eksiklik olarak demiyorum hepsinin kalbi cam gibi tertemiz bu yüzden aralarındaki en sinsi Lucy' oluyor :)...Bence Fairy Tail'deki Saflığın simgesi Kesinlikle Happy'dir...Ama Carla bir yüz vermedi Happy-Sama'ya :ASDASDASDGF

    Keskinleştirici dip not : Beni sakin anti Lucy ve Fanboy Lisannacı olarak yargılama ben sadece bu karakterlere karşı neler hissettiğimi söylüyorum.

  11. 16 saat önce, SudeErva yazdı:

    Ben geldim ; THE BIG LUCY KORUYUCUSU :angel2-onion-head-emoticon:

    Yav arkadaşım sen niye kanser Nalu fanlarını takıyorsun ki?  Takman hata, Natsu x Lucy gerçekten çok eğlenceli bir çift amma velakin benim şipim Brandish x Lucy'dir.

    Lissanna x Natsu da sevmem Lissanna x Mest best şipimdir

    Hatta olası bir Lissana x Lucye varım ben (mangada Lucy Lissannayı çıplak gördü, namus Lucye ait :D ) 

    Kısaca ben insan azmanı Natsuyu da sevmem, iki kızıda hak etmiyor  

    Şimdi konuya gelecek olursak ; Lissanna asla Lucyden önce olmadı, animede o dediğiniz romantik yerler sadece ANİME de oldu. Hatta yapılan röportajlar da Mashimanın pek hoşlanmadığı bu durumdan söyleniliyor. 

    Lissana geri döndüğünde Natsunun böyle tepkisiz olması bu yüzden bunlar sadece ANİMEDE oldu. 

    Ayrıca Lissanna her ne kadar şirin olsada seride fazlasıyla figüran, hiçbir özelliği yok malesef uselless konumunda, geri getirilmesi en başından beri saçmaydı. Sanırım sadece Miranın acısının dinmesi için getirdi Mashima çünkü biliyoruz ki karakterlere kıyamıyor bunu kedindi de dedi

    Bu arada Mashima 'nın son röportajlarına bakacak olursanız, shipler hakkında konuştuğu orada şu konulardan bahsetmiş. 

    >Başta Gray ve Lucy olabilirdi 

    >Natsu ve Erza aynı şekilde

    > Sonra Gray ve Juvia 'nın Gray için daha özel olacağını düşünmüş

    > Başta Nalu düşünmüyormuş fakat Lucynin Natsu'yu görünce fazla şirin olduğunu düşünmüş. Daha sonra da Nalu ilişkisi için ;" kesinlikle arkadaştan daha fazlasılar" dedi. (Ayrıca Japonyada Nalu şipleyen çok büyük bir kitle var , hatta Lucy 'nin popülerliği bayağı üstlerde bayağı en popüler karakter oldu seride) 

    Gönül isterki Erza x Lucy de olsun (fanservislerle geçiriyoruz mlsf)  

    Ama şunu bilin ki Lucy asla "kaşar"  bir karakter değil ne isterse giyinebilir sadece fazlasıyla saf bu da onun tek zaafı 

    Bu arada ikisi arasında illaki bir seçim yapacaksam Nalu çok açık bir biçimde daha eğlenceli bu aynı Nisekoi de olduğu gibi (Chitoge x Raku).

    Bu arada az daha coşayım ;

    Anna Heartfilia > Layla Heartfilia > Lucy Heartfilia >Ultear >>>>> diğer karakterler :)

    Edit: Nali benim için fazlasıyla shoujo manga şipi olurdu, bu yüzden tercih etmiyorum

    Edit 2: Oha lo Lissanna x Natsu romantik yerleri ana mangada yok omake mangada var, yine pek önemli değil ama okumak isterseniz link atarım güzel bölümmüş.

      Göster

    Onodera tamamen kendi aptallığından kaybetti bu konu tartışmaya açık bile değil

    Lucy çok saf ? hahahah :D güldürdü :) Fairy Tail 2 bitirmedim ama Lucy'nin fazla ön plana çıktığını biliyorum az çok zaten çok fazla ön planda olacağını hissettim 2. FT'de ejderha konusu olsun ve sürekli anlatıcı ses olarak Lucy'nin seçilmiş olması olsun Lucy gelecekten hikayeyi anlatırmış gibi konuları özetlemesi olsun falan filan büyük ihtimal NatsuLucy olacak sonu mantığım bunu söylüyor tabi Natsucuk ölmezse son zamanlar,ben izlerken hikaye Natsu'nun hikayesi ama ana karakter rolünü tamamen Lucy almaya başladı gibi bir düşünceye sahip olmaya başladım bile ön planda oluşu çok belli oluyor zaten ardından çıkan gizemli hikayesi kazandığı güçler vs vs buna işaret...Benim seride favori karakterlerim Happy ile Gajeel,Juvia,Levy .Şimdi Juvia Gray olayı zaten var aynı şekil Levy Gajeel ki Levy'nin yanındaki 2 ortağının Levy'e sarkarcasına yakın olmaları sinirimi bozmuyor değil :D Son olarak ancak bu 4'ü arasında bile ayrım yapabilirim oda Happy'dir Happy'e bir şey olmadığı sürece isteyen istediği ilişkiyi kursun...

    Ayrıca Lucy Fairy Tail'deki en sinsi en çakal üyedir bana kalırsa diğerleri çok saflar özellikle Natsu , Lucy'nin saf olduğunu sanmıyorum başta dişiliğini kullanarak işleri halleden Levy veya Juvia değildi ;)

    Ekleme* Ben Lucy'e kıyafet seçimlerinden dolayı kaşar gibi geliyor bana demedim bunu da belirtiyim bütünüyle var oluşu bana öyle bir his veriyor...Eğer serideki kıyafetleriyle yargılayacak biri olsaydım listeye Erza-Juiva vsvs neredeyse bütün kadın karakterleri eklemem gerekirdi :)

  12. 14 saat önce, sadece okan yazdı:

    erkek adam döneklik yapmaz aga Lucy i severim iyi karakter falan ama çok oynak , lisannayı tercih ederim. Hayvan gibi şey ediyirsen

      Göster

    aynı olay nisekoi de oldu TeamOnodera dedik sonuna kadar ama mangaka ztn daha en başından belliydi yani belki bizi şaşırtırda çocuk sevdiğine kavuşur dedik ama onu da döndürdü sonda chitoge ile evlendi :D yani rakuyu öyle bir döndürmüşti ki mangaka japonyaya gidersem bulacam o adamı.

     

     

    o değilde çok gereksiz bir atarlanma konusu olmamış mı şimdi farkettim :D

    Zaten amacım atarlanmasını tartışmak değildi neden böyle bir tercih yaptıktan sonra bana öfkelenmesini anlamak istedim,nasıl bir yöntem izledi ki bu kararı verirken bu kadar agresifleşti :D Ve sizlerin bu konuyu cevaplarken neleri ön plana koyup değerlendirdiğinizi merak ettim.Misal senle ben Sadakat konusu öne koyup shipliyoruz anladığım kadarıyla :) Amygirl İse ilişkiler eğlenceli olmalı diyor öyle shipliyor yazım uzun oldu demiş ama bence güzel olmuş oldukça doyurucu bir yazıydı Amy-san...

    Gintama 27-28 aralarında bırakmıştım ben ısınamadı diğer insanlar bu kadar konuşuyor ama ne var bunda diyordum hala diyorum ama devam edeceğim dondurduğum yerdem çünkü One Piece bir Naruto Bleach kadar sevmesem de izledikçe insanların neden Op sevdiğini anladım büyük ihtimal Gintamada da ilerdikçe anlarım o yüzden devam edeceğim :)

  13. Konu Fairy Tail ile alakalıdır :) Face'te Animistik gönderisi olan bir durumda Lucy X Natsu ve Naruto X Hina paylaşmışlar gidip , Lissanna dururken oldu mu şimdi yazdım...sonra ağlayan suratlı bir yorum geldi bir kızdan hadi o sadece üzdün demiş ardından gelen bir fangirl'in yorum ise şöyle "Şükran Nur Tek Lisanna mi -_-||-_-|| Really ?? NaLu dururken cidden Lisanna mi ...nesliniz tukenmedi gitti asdasdasd tabii renkler ve zevkler tartisilmaz ama lutfen gercekci olun FT de NaLi olma ihtimali 0 dan daha kucuk bir ihtimal ayrica Lisanna coktan pes etti ama bi siz etmediniz hala Inatla Nali diyonuz ・_・ " Şimdi buradan anladığım seride Lisanna pes etti Lucy fazla öne çıktı diye bizim onunla aynı görüşte olmamız gerekmesi :D wtf diyorum sadece , aramızda Lucy* seven bir tayfa olabilir  bu grup ya da başka birileri bu ergen kızların neden Lucy'e bu kadar fangirlik yapıp Lisanna'dan nefret ettiğini açıklayabilir mi ? , açıkça şunu da belirtiğim Lucy' severim çok iyi tatlı bir kızdır,loncayı en çok sahiplenenler arasındadır loncası için asla pat etmez ancak bu bunların yanında bana Fairy Tailde en çok -ben bir kaşar kızım ben bir mozeralleyım- duygusunu da kusura bakmasında Lucy hissettirmiştir Lucy'e zaman zaman gıcık olsam da severim kendisini ama ben Natsu'nun o Lisanna ile alakalı bölümlerini izlediğimde açıkçası Lisanna ile tekrar karşılaştığında biraz duygulu şeyler bekliyorken mangaka ya aga iyi ettim döndürdüm de Lucy var ya Lisanna ile arasında diyalog geçirmeyim de fazla Lucy'nin şansı olsun demiş gibi hissettim çünkü o flashbacklerdeki Natsu Lisanna'yı gerçekten severken Lisanna döndükten sonrası ki tepkisizliği resmen bunu işaret ediyordu...Aynı muhabbeti İchiRuki muhabbetinde de yaşamıştım, ben İçigo Orihime'yi desteklerken Rukia ile  İçigo her ne kadar yakıştırsamda Abarai Renji'nin o Rukia için İçigo ile yaptığı konuşmadan sonra, Abarai'ya kıyamazdım ki çok güzel sahnelerdir o kısımlar...Abarai Rukia her ne kadar seride ufak yakınlaşma belirtesi göstermese de desteklediğim kısımdı..

     

     

    Bunu  ilk başta durum güncellemesi yapmıştım ama bu durumluk bir muhabbetle merakımı gideremeyeceğini ve konuluk bir tartışma olduğunu düşündüm :) böyle bir tepki aldıktan sonra bu diğer forumların içinde ve diğer genç kitle içinde takılan kişiler bana bu durumu daha iyi açıklar diye düşündüm genç kızların bu Lucy Fangirlüğü nereden geliyor cidden merak ediyorum.Ayrıca bu konudaki görüşlerinizide merak ediyorum..Ayrıca sizin için ise neden LisNat veya LucNat merak ediyorum.Aynı şekil Abarai Rukia muhabbeti ve İçigo Ori muhabbeti de tartışmaya açıktır :D ama asıl bu konuyu açma amacım bana ufak bir yorumdan dolayı öfkelenip köpüren bu ergen arkadaşı anlamak (ergen olduğundan diyenler çıkabilir :D ondan başka bir neden daha olmalı diyorum :D )

  14. Yare yare , Sanırım avatarında kendi resmini kullanan ilk üyeydin ancak ben buna yazarken değiştirmişin :) Çok uzun süredir tanışın kaynaşın kısmına girmiyordum sanırım bir yıl oldu bunda tabi foruma eskisi kadar girmemem de bir etken neyse...Doğru yere gelmişin ancak biraz geç geldin 2-3 sene önce forumun teması daha iyi ve ortam kalabalıken gelseydin daha rahat kaynaşabilirdin gerçi yine kaynaşırsın bir kaç üyeyle ama bu aralar forum üye sıkıntısında yani sürekli belli başlı kişileri tekrar tekrar denk geliyorsun arada giren eskiler oluyor falan filan eski üyelerin çoğu yönetimsel kavgalardan ban yedi :) ban yemeyenler olarak bizler kaldık bu arada yeni üye olarak forum chatini kullanmanı tavsiye ederim güzel insanlar var orada , anime sitesi chatinden daha çok çok üstün bir chat bana kalırsa...Aramıza hoşgeldin Amigo-san  Doğzoyoroşku.

  15. 25 dakika önce, jans09 yazdı:

    @Leorn Kayn nice güzel yıllara. Sana Mühürün 22. bölümünü yolluyorum sevgilerimle beraber  earth day smiley

    Demin okudum onu :D yorum attıktan sonra bildirimlere bakı verdim arigato- Jans-san :cheer1-onion-head-emoticon:

    7 dakika önce, Barış D. Baryshx yazdı:

    İleti sayını görünce dumur oldum, nasıl 8.200 olabiliyor:calm-down-crazy-rabbit-emoticon:

    Neyse, Tuğrul doğum günün kutlu olsun:big-eye-onion-head-emoticon:

    Böyle doğum günümü kutlanır Barış-san insan bir uyarı atardı asdAS:DAS:S:DASASD:AS Arigato :angel2-onion-head-emoticon:

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.