Jump to content

unutkan

Üyeler
  • İçerik sayısı

    4
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

unutkan hakkında

  • Doğum günü 01/01/1985

Kişisel Bilgiler

  • Hakkımda
    Anime Sever

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek
  • Konum
    Antalya
  • İlgi Alanları
    Anime

Son profil ziyaretçileri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı bırakıldı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

unutkan üyemizin başarıları

  1. unutkan

    HaikuremaSubs

    Teşekkürler çevirileriniz üst düzey seviyede hatalı çeviriler yüzünden geçmişte kendimi geliştirmek adına Japonca öğrenmeye karar verdim ve hala devam ediyorum ve sizin yaptığınız çeviriler gerçekten çok iyi Teşekkürler
  2. Teşekkürler biraz Anime izlemeye ara vermem bir yandan iyi oldu Buldum sonunda Code Geass R2 bölüm 11 Dk 06:05 - 06:25 aralığı Xingke Li ve Lihua Jiang ( Tianzi ) arasında geçen minnacık konuşma minnacık olmasına rağmen aklımda kalmış sadece ses *-* Teşekkür ederim tekrar.
  3. Yardımlarınız için Teşekkürler ama maalesef bu seri değil ve bundan dolayı anime izlemeye biraz ara verdim 1300+ seri izlediğimi kendimce abarttığımı düşünüyorum bu kadar takıntılı olmamam lazım biliyorum ama arada aklım o sese gidiyor sağlık olsun
  4. Ben var sanırım anlatamamak var ben susmak :D yukarıda yazdıklarıma rağmen * bu soruyu sorman mest etti ondan genel kelimeleri öğrenmiş bir yabancı gibi hissettim kendimi en içten iyi dileklerimi sunarım Teşekkürler.
  5. ((( Not : Sadece bu kadar hatırlamaktayım ))) diğer kısımları hatırlasam aklıma gelir bu kadar uğraşmazdım Teşekkürler.
  6. Merhaba derdime çare olmanız dileğiyle ((( Not : Sadece bu kadar hatırlamaktayım ))) diğer kısımları hatırlasam aklıma gelir bu kadar uğraşmazdım Teşekkürler. sizin başınıza gelip gelmediği hakkında bir fikrim yok fakat bu iki haftadır düşünmeden edemediğim bir konu var neyse uzatmadan konuya geçeyim unutmuş olduğum bir seri yüzünden ne karakterlerin isimleri ne yüzleri ne mekan tek hatırladığım ses Ana Kadın karakter Erkek karakterin başına bir şey mi geliyor veya ayrılıyorlar mı bundan da emin değilim sadece hatırladığım iki cümle ağlar bir şekilde Anata ga Anata ga başka hatırladığım bir şey yok izlediklerime baktım liste olarak eksik ekleme olasılığına karşı bilgisayara yapmış olduğum listeye de baktım tek tek yok bulamadım bir türlü böyle bir sahne hangi seri hakkında bilgi sahibiyseniz beni çok sevindirmiş olursunuz Teşekkürler.
  7. Aynen teşekkürler ne kaldı ki 1000+ seri Anime izlemeye biraz ara vereyim en iyisi
  8. Merhaba derdime çare olmanız dileğiyle sizin başınıza gelip gelmediği hakkında bir fikrim yok fakat bu iki haftadır düşünmeden edemediğim bir konu var neyse uzatmadan konuya geçeyim unutmuş olduğum bir seri yüzünden ne karakterlerin isimleri ne yüzleri ne mekan tek hatırladığım ses Ana Kadın karakter Erkek karakterin başına bir şey mi geliyor veya ayrılıyorlar mı bundan da emin değilim sadece hatırladığım iki cümle ağlar bir şekilde Anata ga Anata ga başka hatırladığım bir şey yok izlediklerime baktım liste olarak eksik ekleme olasılığına karşı bilgisayara yapmış olduğum listeye de baktım tek tek yok bulamadım bir türlü böyle bir sahne hangi seri hakkında bilgi sahibiyseniz beni çok sevindirmiş olursunuz Teşekkürler.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.