-
Posts
46 -
Joined
-
Last visited
About TRA0
- Birthday 02/01/1998
İletişim Yöntemi
-
AIM
Theatrum Mundi
-
Website URL
https://myanimelist.net/profile/Traotora
Profil Bilgileri
-
Cinsiyet :
Erkek
-
Konum :
Beyaz Şehir Flevance
Recent Profile Visitors
278 profile views
TRA0's Achievements
-
TRA0 reacted to a post in a topic: 2022 TürkAnimeTV&Animeler.Net Fan Art Yarışması Sonuçları!
-
TRA0 reacted to a post in a topic: Not Just Anime
-
Mücahidem Şehide-i Cahide reacted to a post in a topic: One Piece'deki gıcıklıklar
-
Aleyküm Selam, hoş geldin. Sınavında başarılar dilerim.
-
TRA0 reacted to a post in a topic: Merhabalar...
-
Yok, kırıcı değildin.
-
TRA0 reacted to a post in a topic: One Piece'deki gıcıklıklar
-
TRA0 reacted to a post in a topic: One Piece'deki gıcıklıklar
-
@Mücahidem Şehide-i Cahide Ben sana sadece filler dediğim kısmı alıntılayıp cevap yazdım. Yani senin yazdığının sadece o filler arc kısmı için konuştum. O bahsettiğin bölümleri eleştirince ben de senin onların filler olduğundan haberin yok sandım. Normalde filler olan bölümler pek ciddiye alınmaz. Hatta, olay örgüsüne bir katkısı olmadığı için izlemeyen insanlar var. Geriye kalan yazılarım konuyla ilgili benim kendi düşüncemdi. Sana karşı yazılmış değillerdi. : ) Hatalı olan benim. Kendimi daha iyi ifade edebilirdim.
-
Benim en sevdiğim karakter Shikamaru Nara. Tobirama ve Killer Bee'yi de severim. Kadın karakterlerden Temari ve (her ne kadar filler karakter olsa da) Guren'i severim.
-
Bahsettiğin dolgu (filler) bölümlerdi. Konu animesi üzerine açılmış, benim mangadan duyduğum rahatsızlıklar vardı. Neyse konuya uyalım. Anime haftalık çıktığı için, sezonluk animeler ile yarışamaz zaten. O yüzden manga ile belli bir mesafe koymak için konuyu uzatarak işliyorlar. Özellikle Wano'da baş gösteren aşırı efektler ve kan sansürü rahatsız edici.
-
Hoş geldin. : ) Naruto'da favori karakterin var mı?
-
zamankatili reacted to a post in a topic: Trafalgar Law/TRA0 [2022 FanArt Yarışması]
-
Aechee reacted to a post in a topic: Tashigi(orijinal karakter)/Aechee [2022 FanArt Yarışması]
-
Fatalem reacted to a post in a topic: Spear-Maiden Lapris / Fatalem [2022 FanArt Yarışması]
-
Loamcy reacted to a post in a topic: Uchiha İtachi/ Loamcy [2022 FanArt Yarışması]
-
TRA0 reacted to a post in a topic: Naruto Tanıtımı
-
upriden reacted to a post in a topic: Sailor Neptune (Sailor Moon)/ Upriden [2022 FanArt Yarışması]
-
Eva01/Asya[2022 FanArt Yarışması]
TRA0 replied to Asy's topic in 2022 TürkAnimeTV&Animeler.NET FanArt Yarışması
Başarılar, güzel olmuş. -
Bunları biliyorum zaten. Bu standart rütbe/rozet sistemini bir çok forum kullanıyor. Rozetler; ilk mesaj/cevap, 10 mesaj, 100 mesaj, ... 1000 mesaj, ilk konu, 1 haftalık üyelik, 1 yıllık üyelik, ... 5 yıllık üyelik, İlk beğeni, ... 1000 beğeni gibi kriterlere göre veriliyor. Rütbeler için puanlar Newbie: 25, Rookie: 100... diye gidiyor sanırım. Sabah ayrıntılı olarak bakacağım.