Jump to content

Asmodeus

Üyeler
  • İçerik sayısı

    6
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Asmodeus üyemizin başarıları

  1. Ödüller çok iyi, en kısa zamanda başlayacağım.
  2. Asmodeus

    Ichimaru Gin Resimleri Anketi

    9. Çünkü en tipik Gin -karakteri ben de çok severim bu arada- güzel bir fotoğraf ve Gin olduğu en çok anlaşılan fotoğraf, 3.resim de çok güzel ama gözleri animede genellikle görünmediği için tam olarak in olduğu belli olmayacaktır, özellikle hayranlığını belirtmek istiyorsan yani.
  3. Asmodeus

    İtiraf Köşesi

    İnsanın tabi o zamanlar düşünecek ve saçma sapan şeyler bulacak zamanı oluyor :lol: İtiraf ediyorum hayatım boyunca elma ve muz dışında hiç bir meyveyi sevmedim ve doğru dürüst yemedim.
  4. Asmodeus

    İtiraf Köşesi

    Daha kötüsünü söyliyim mi ? Benim kendi çapımda bir mantığım vardı çok zekiyim ya hani hiç sorgulamadım bile. Benim kurduğum mantığa göre iki yetişkin birbirine çok yaklaşınca genler (?!) zıplayarak kadının karnına giriyor. Evet..tabi hep küçükken bunlar.
  5. Benim en çok hoşuma giden gerçekten de çabaladığınızın belli olması, popüler diye Naruto'yu Bleach'ı şöyle bir çevirip geçebilirdiniz ama siz atıyorum Another gibi bir animeyi keşfetmemize yardımcı oluyorsunuz, hatta direk keşfettiriyorsunuz. Bazı seriler hiç izlenmese bile sizin yine çevirmeye devam etmeniz de çok güzel bir şey, o animeyi izleyen 1 kişi bile olsa o kişinin o animenin sonunu görmesini sağlıyorsunuz. Tüm ekibe çok teşekkürler.İleride aranıza katılmak da ideallerim arasında.
  6. Asmodeus

    En sevdiğiniz karakter sesleri?

    İtachi Uchiha kesinlikle. Karakter , kendisi gibi zarif fakat tehlikeli bir sese sahip. Ve Orochimaru, yılansı ya adamın sesi,tıslasa şaşırmam yani,sadece bağırdığında veya acı çektiğinde biraz komik olabiliyor. Bi susamadım evet ama, bi de Hitsugaya ve Edward Elric var, ikisinin de seslendireni aynıydı sanırsam , hatalıysam arayınız.
  7. Ve her şey yeniden başlar..

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.