Jump to content

hisokaBey

Kayıtlı Üye
    4
  • Last visited

Reputation Activity

1. Beğen
    hisokaBey reacted to Berker51 in One Piece Genel Sohbet ve Tartışma (Spoiler İçerir)   
    Zaten Kral haki'si bir gizem sonuçta kral olcak potansiyel kişilerde beliriyor buda 2 elin parmak sayısını geçmiyor böyle bir güçün irade yıldırmadan başka gücüde vardır roger herşeyin sesini duyabiliyor bu ona özelmi bilemeyiz ama rayligh söyleme tarzı ona özelmiş gibi gösteriyor zaten balıkadam adasında'da luffy'ninde böyle bir potansiyeli olduğunu gördük hakinin ilerisi bence vardır sonuçta roger tarihi bildiği halde değiştiremedi bunu luffy başarabilcekmi buda bir gizem :) ve teach meyvesinin gizemini hayla koruyor birnevi haki işlevi görüyor meyvesi ve diğer yetenekleri çalabiliyor bu sınırlımı değilse hepsini aynı anda kullanabiliyorsa birde yenilmez olur kendisi üstelik bir D. Haki varmı ? olmasa bile meyvesi bu işlevi görüyor xD benim bir merak ettiğim ODA-Sensei usopp'un hakisini uyandırdı ama neden şimdi nasıl ustalaşcak 2 yıllık time-skip'de bunu yapsaydıya
  2. Beğen
    hisokaBey reacted to -Alper- in One Piece Genel Sohbet ve Tartışma (Spoiler İçerir)   
    Bence luffy aynı rogerdaki gibi bir hakiye sahip olucak.Oyüzden hakide bin basar ona diyorum
    Bide şu deniz krallarını anlama mevzusu var ondanda ilerde bir şeyler çıkar
  3. Harika
    hisokaBey reacted to Vash in One Piece Genel Sohbet ve Tartışma (Spoiler İçerir)   
    Merak Ettiğim Bi Soru Sizce Luffy Ve Tayfasi Karasakali Yenebilcek Bir Seviyeye Ne Zaman Ulaşıcak  Ve Luffy Sadece Kendi Seytan Meyvesi İle  Daha Ne Kadar İlerleye Bilir ?  
  4. Teşekkür
    hisokaBey reacted to pegasusejder in Büyük Teori "ONE PEİCE"   
    One piece ile ilgili konuları bu konunun altına açılması gerekiyor:

https://forum.turkanime.tv/forum/45-one-piece/

Ayrıca genel olarak teorilerin tartışılması için bir başlık mevcut:

Onun haricinde konu açılması veya ona cevap verilmesi forumda yasaktır. Kurallara tekrar uyarak açarsan bi konuşuruz. :)
  5. Beğen
    hisokaBey reacted to borayildiz in selam ben bora anime izlemeyi manga okumayı severim   
    merhaba benim adım bora 15 yaşındayım en sevdiğim anime Fullmetal Alchemist: Brotherhood benim çok arkadaş çevrem yok ama iyi anlaşabileceğimizi düşünüyorum         bay#2759       bu benim discord adresim istersen konuşabiliriz
  6. Beğen
    hisokaBey reacted to Pryda in Animelerin Başkarakterlerinin ezikliği :(   
    Baş karakter çok önemli benim için, sırf baş karaktere sempati duymadığım için bıraktığım animeler var..  Sapıklık dışında gerçekten Lelouch`u anlatmışsın :D 
  7. Beğen
    hisokaBey reacted to -Alper- in Animelerin Başkarakterlerinin ezikliği :(   
    ben kısa serilerdeki baş karakter zeki, çevik ve ahlaklı olur demek istedim

uzun serilerde ise güçsüz başlıyor güçleniyor
    aksi halde uzun olamazdı seri

mesela luffy 15 yıl oldu hala dünyanın en güçlüleri sıralamasında ilk 20ye girceğini sanmam
  8. Beğen
    hisokaBey reacted to Gin*** in Animelerin Başkarakterlerinin ezikliği :(   
    Code geasstan leloucha ezik diyeni görürsem adresine giderim :D

bu arada çoğu kişi bilmez ama claymoreden teresa mükemmellik abidesidir animelerdeki en sevdiğim kadın karakterler arasındadır
  9. Beğen
    hisokaBey reacted to Kutatgu in Animelerin Başkarakterlerinin ezikliği :(   
    Şu şingeki no kıyojin'deki Eren'dir bu ezik karakterlerden biri. :D ABD dizilerindeki karşılığıda Smallville deki ezik süpermen'dir. :D
  10. Beğen
    hisokaBey reacted to kawaii kereste in Animelerin Başkarakterlerinin ezikliği :(   
    seinen serilerde bahsettiğin ana karakter tipinden çok az var. bi de resmen Lelouch'u tanıtmışsın altta yazdıklarınla, ama heralde şimdiye kadar izlemişsindir Code Geass'i :D
  11. Beğen
    Kısa seriler değil sadece bana göre Naruto ezik mesala hep susky susky bune abi dönmüyorsa köye dönmüyor öyle arkadaşlıkmı olur.Bleachdan ichigo iyidir,One pieceden luffy adamdır ama salaktır :DD,Gintamada gintokiye sözüm yok abilerin abisi çok kral adam :D,Katekyo hitman rebornda tsuna ezik bana göre,Fairy tailde Natsu adamdır

ama kısa serilerin %50 den fazlasının baş karakteri ezik kabul edin yani :D
  12. Beğen
    hisokaBey reacted to -Alper- in Animelerin Başkarakterlerinin ezikliği :(   
    bu senin dediğin sadece kısa serilerde olur
    uzun serilerde adam zaten mükemmelse daha ne yapması lazım animenin uzun olması için
  13. Beğen
    hisokaBey reacted to Foulshakez in Animelerin Başkarakterlerinin ezikliği :(   
    bende bu durumdan çok rahatsızım bu nasıl bi ezikliktirya 

bkz:Mirai nikki: yukki
  14. Beğen
    Evet arkadaş çoğu kişinin sevmediği birşey bu bence.5 senedir anime izliyorum Çoğu animede baş karakterler aşırı ezik artık bu japonların özündenmi kaynaklanıyor bilmiyorum ama bana göre bence bi baş karakter

-yakışıklı olacak(bi karizması olsun bari :d)
    -Soğukkanlı olacak
    -Akıllı olacak
    -Sapık olabilir orasına karışmam(hahah :D)
    -Gerektiğinde zor kararlar vermeli
    -Korkmayacak(herkez korkar korktuğunu belli etmeyecek anlamında)
    -Herkeze yardım edeceğim düşüncesinde olmamalı

Böyle olmalı :D
  15. Teşekkür
    hisokaBey reacted to Panzehir in ( 16 / 25 ) Boku no Hero Academia 5th Season   
    1. bölüm eklenmiştir. İyi seyirler.
  16. Karmaşık
    hisokaBey reacted to Nones in ( 01 / 01 ) Josee to Tora to Sakana-tachi   
    Anime Adı: Josee to Tora to Sakana-tachi
    Anime Türü: Dram, Romantizm, Yaşamdan Kesitler
    Bölüm Sayısı: 01 / 01
    Yapım Yılı: 2020
    Çevirmen: Beratcan Çifci
    Redaktör : Ruze
    Encode: Nones
    Görüntü Kalitesi: 1080p
    Özet: Büyümenin ana tema olduğu gençlik draması, üniversite öğrencisi olan Tsuneo ve tekerlekli sandalyeye mahkum olan hayalperest Josee'yi konu alıyor. Josee, (ismi Françoise Sagan'ın Wonderful Clouds kitabındaki baş karakterden esinlenmekte) Tsuneo ile tesadüfen tanışmadan önce neredeyse tüm gününü kitap okumak ve çizim yapmakla geçiriyordu. Ama sonra gerçek dünyayla yüzleşmesi gerektiğine karar verdi.

Klasör Linki
    This is the hidden content, please Sign In or Sign Up TAÇE Discord Sunucusu

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.