Jump to content

Uzumaki-Naruto

Üyeler
  • İçerik sayısı

    9
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Uzumaki-Naruto kullanıcısının paylaşımları

  1. Uzumaki-Naruto

    Hellsing Ultimate Ova

    İlk birkaç bölümü baya bir sıkıcı geçiyor ama bir yerden sonra baya sürükleyici bir hal alıyodu bu açıdan güzel bir animeydi ayrıca çizimleride gayet başarılı.
  2. Uzumaki-Naruto

    Avatar

    Biraz çocukça bir anime gibi görünsede insanı hiç sıkmıyodu ve sürükleyici bir hikayesi vardı ama dediğim gibi biraz daha çocukça kalıyo birçok animenin yanında (Tabi Bakugan gibilerinden sonra bunada şükür :D)
  3. Bu animeyi izlerken gerçek basketbol maçı izler gibi heyecanlanıyo insan :D Bence gayet güzel bir anime ilk başlarda basketbol konulu bir animenin vasatın altında olacağı önyargısı vardı ama izleyince bu fikrim tamamen değişti.Herkesin izlemesini tavsiye ederim özellikle basketbol severlerin.
  4. Naruto almak istiyosan D&R'da rahatlıkla bulabilirsin.
  5. Uzumaki-Naruto

    Death Note

    Şuana kadar izlemiş olduğum en iyi animedir kesinlikle her açıdan kusursuzdu özellikle finali harikaydı uzun süre etkisinde kalmıştım :D
  6. Uzumaki-Naruto

    Bu gün hangi Manga'yı okudunuz?

    Naruto 5. Cilt
  7. Uzumaki-Naruto

    Türk Anime TV !!! (Anket)

    1)Hellsing Ultimate bölümlerini ararken buldum. 2)Sitenin en sevdiğim 3 özelliği istediğim her animenin bulunması,alternatif video linkleri ve istediğim bölümü sorunsuz bir şekilde izlemem. 3)Benim için farketmez zaten şuanki isim en iyisi gibi duruyor. 4)Herkesle iyiyim ama Burak ve Kennet en iyi anlaştıklarım. 5)Kennet. 6)Pek bi bilgim yok. 7)Anime Tanıtım ve İncelemeleri bölümü. 8)Beğendim. 9)Henüz konu açmadım. 10)En sevdiğiniz Anime ve Manga hangisi ?
  8. Uzumaki-Naruto

    En Son Bitirdiğiniz Anime?

    En son Death Note'u bitirmiştim.
  9. Cidden izlediğim en komik animeydi baya eğlenceliydi ayrıca baya gerçekçiydi (gerçekçiden kastım normal hayatta biz nasılsak animeye de öyle aktarılmış yani saçma sapan aşk hikayelerinden vs. sıyrılmış) bu sebeplerden dolayı ben sevdim İnşallah 2. sezonu da olurda izleriz :D
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.