-
Last visited
-
Days Won
2
lelus last won the day on March 23 2022
lelus had the most liked content!
İletişim Yöntemi
-
AIM
Discord:Leluş#7478 Insta:Lelus.art
Profil Bilgileri
-
-
-
İlgi :
Dijital Sanat,Bilgisayar oyunları
Recent Profile Visitors
333 profile views
lelus's Achievements
-
yusuf mirza bayrak reacted to a post in a topic: 2022 TürkAnimeTV&Animeler.NET Halk Oylamasına Giren 60 Çizim
-
zaman reacted to a post in a topic: 2022 TürkAnimeTV&Animeler.NET Halk Oylamasına Giren 60 Çizim
-
munte. reacted to a post in a topic: 2022 TürkAnimeTV&Animeler.NET Halk Oylamasına Giren 60 Çizim
-
Azra.Tarhan reacted to a post in a topic: 2022 TürkAnimeTV&Animeler.NET Halk Oylamasına Giren 60 Çizim
-
Loamcy reacted to a post in a topic: 2022 TürkAnimeTV&Animeler.NET Halk Oylamasına Giren 60 Çizim
-
yeetthechild reacted to a post in a topic: 2022 TürkAnimeTV&Animeler.NET Halk Oylamasına Giren 60 Çizim
-
lessofyou. reacted to a post in a topic: 2022 TürkAnimeTV&Animeler.NET Halk Oylamasına Giren 60 Çizim
-
Aechee reacted to a post in a topic: 2022 TürkAnimeTV&Animeler.NET Halk Oylamasına Giren 60 Çizim
-
yeetthechild reacted to a post in a topic: Yae Miko / Lelus [2022 FanArt Yarışması]
-
yeetthechild reacted to a post in a topic: Fusou / Lelus [2022 FanArt Yarışması]
-
Öncelikle bütün arkadaşların eline sağlık bir çizer olarak her türlü çizime saygım var söyleyeceklerim yanlış anlaşılmasın fakat seçim yapan arkadaşlar çizim konusunda ne kadar bilgiliydi orası beni endişelendirdi. Sonuçta böyle bir yarışma düzenleniyorsa bu iş hakkında bilgili birilerinin yorum yapıp seçmesi lazımdı çünkü ortada insanların emek harcayıp katıldığı bir yarışma var. Seçimlerin hepsi yanlış demiyorum çok fazla resim var herkes hata yapabilir ama bu hatalar azımsanmayacak sayıda maalesef. Hatta aralarında 2-3 resmi birleştirip shoplama yapılıp çizim değil tasarım olarak adlandırılacak çalışmalar bile mevcut. Seçilmeyi hak eden başka çizimler vardı ( kendi çizimlerimi hariç tutuyorum ). Boş verip bir şey yazmayacaktım fakat en azından o gördüğüm güzel çizimler hatırına bu yazıyı yazma gereği duydum.
-
lelus reacted to a post in a topic: Dünya Güzeli Prenses/Sibel PALA/(2022 FanArt yarışması) )
-
lelus reacted to a post in a topic: Marin Kitagawa / imeraurn [2022 FanArt Yarışması]
-
lelus reacted to a post in a topic: Mitsuri Kanroji / xemerius [2022 FanArt Yarışması]
-
lelus reacted to a post in a topic: Orijinal karakter / midnightsd5 [2022 FanArt Yarışması]
-
lelus reacted to a post in a topic: Orjinal karakter / Furkan Dağ [2022 FanArt Yarışması]
-
lelus reacted to a post in a topic: Killua /Likuyan[2022 FanArt Yarışması]
-
lelus reacted to a post in a topic: HISOKA/simomib [2022 FanArt Yarışması]
-
lelus reacted to a post in a topic: Megumi Fushiguro / 0zlem [2022 FanArt Yarışması]
-
lelus reacted to a post in a topic: Mikasa Ackerman /rei_d[2022 FanArt Yarışması]
-
lelus reacted to a post in a topic: Portgas D Ace - Monkey D. Luffy - Sabo / zamankatili [2022 FanArt Yarışması]
-
Yae Miko / Lelus [2022 FanArt Yarışması]
lelus replied to lelus's topic in 2022 TürkAnimeTV&Animeler.NET FanArt Yarışması
Resim Twitch.tv üzerinden yarışma için canlı olarak çizilmiştir Eğer 30 sn.lik kısa videosunu izlemek isterseniz şöyle atmak istiyorum https://youtu.be/H3tVxABTIBY