-
Last visited
-
Days Won
3
Aechee last won the day on June 30 2022
Aechee had the most liked content!
About Aechee
- Birthday 12/30/2009
Profil Bilgileri
-
-
Recent Profile Visitors
2208 profile views
Aechee's Achievements
-
Aechee reacted to a post in a topic: Muhabbet Mekanı (Düzenli Bakılan Dutluk :) )
-
Muhabbet Mekanı (Düzenli Bakılan Dutluk :) )
Aechee replied to Amygirl's topic in Sohbet - Konu Dışı
@kirpiiben de seneye liseyim qğwüsplğwdl 13 olmama az kaldı. Sınavlarım haftaya başlıyor iyi geçer umarım türkçe ve inkılap olmasa mükemmel olur aslında- -
Aechee reacted to a post in a topic: Muhabbet Mekanı (Düzenli Bakılan Dutluk :) )
-
how to fight, to not die, quest supremacy, irl quest geldi aklıma simdilik
-
-
OHA ÇOK MUTLUYUM yaşıtın mıyım bilmiyorum gerçi 1 sene erken başladım normalde 7. sınıf olmam lazım ğpdklpad ama doğum günüm yaklaşıyor yaşıtın olcam :") iyi gibi, senn? -
-
ülkenin durumu vahim, ileride gerçekten bir "ülke" olabilecek miyiz merak ediyorum doğrusu. vatan yeni nesile emanet edilecekti, böyle kişilerin elinde olmasını istemiyorum şahsen -
-
-
pegasusejder reacted to a post in a topic: Muhabbet Mekanı (Düzenli Bakılan Dutluk :) )
-
yanlış anlamışım POWKDOAWMEDŞL bilmiyorum -
teşekkürlerr ortaokul son 8. sınıf oluyor, lise giriş sınavına hazırlanıyorum ondan sonra lise 1 olacağım, hep iyiyiyiyiyiyiyiyi oll -
Aechee reacted to a status update: "Onlar güçsüzdü. Bu yüzden öldüler. Bizler de güçsüzdük. Onları kurtaramadık." İlk bö
-
Aechee reacted to a status update: "Bazı insanlar intikamın ablamı geri getirmeyeceğini söyleyecektir. Sanki neler yaşad
-
orta son, sınav senemdeyim. birinin benden hoşlanması imkansız pğwoedwk kanalının linkini paylaşır mısınn -
öyle işte her zamanki şeyler, o değil de okuldaki tuvalete insanlar hep bir şeyler yazıo biri gözükmesin diye herhalde pencereye adımı ve sınıfımı yazmış onun önünde fln da yazılar vardı silinmiş, kalpler de gördüm çok korkutucu bu arada seni sormalı -
iyi diyelim iyi olalım, hep iyiyiyiyiyiyiyiyiyiyiyi oll -
Aechee changed their profile photo
-
naber -
Aechee reacted to a reply to a status update: ben inkar etmek istediğim bir varlık bile olmayan bir hiçim.
-
KaramelliSushi reacted to a post in a topic: çizmeyi denemek ;-;
-
Aechee reacted to a reply to a status update: Allah'ım n'olur Netflix buna el atmasın Live Action'ları çekilmesin Amin
-
Pseudohomophylus reacted to a reply to a status update: Bir seri var ki, ömür yetmez
-
Pseudohomophylus reacted to a reply to a status update: Allah'ım n'olur Netflix buna el atmasın Live Action'ları çekilmesin Amin
-
fotoğraf klübü diyelim pwaedkşlwejdwelkd
-
Marut reacted to a post in a topic: Çağrışım Oyunu
-
Marut reacted to a post in a topic: Çağrışım Oyunu
-
öyle işte dkowpoedıjwleşd
-
yok ya bi kiss koyup siyah ekran koyuyolar göremioz sadece konuşmalar var qğsplğwdokşdkşleşiwadkpğowkd