Jump to content

Ningen

Üyeler
  • İçerik sayısı

    41
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Ningen kullanıcısının paylaşımları

  1. Ningen

    FLMN Çizimlerim (27.06.2015 Güncellendi)

    Manga çizimlerine çok uzak değilsin siyah tonlarla bu kadar ayrıntı çıkarabilmen muhteşem.
  2. Alınan ücret az gibi görünüyor ama nasıl bir çalışma koşulları var o da önemli, bir diğer etken ülkede paranın değeri yani 10 dolara biz 1 kg et alıyorsak onlar 10 dolara 2 kg et alıyorsa ücretlerin bizim ücretlerle kıyaslanması doğru olmaz. Çizim başı ücret alıyorlarmış güzel bir mantık çizer örneğin standart bir çizimi ne kadar sürede bitirebiliyor. Japonya da 2012 yılında asgari ücret 17.000 dolar yıllık görünüyor bu röportajı yapan kişi 12.000 dolar kazanıyor yılda o zaman bu kişi asgari ücretten daha az bir ücrete mi çalışıyor ? Bunlar sorgulayıcı yaklaşımlarım yani onların fazla ücret almasına tabiki karşı değilim tarafsız bakmak lazım.
  3. Teşekkürler görüşleriniz için, yavaş yavaş orantısızlıklar düzelecektir. Telefonda çizdiğim bir çizimin çizim aşamaları eklendi.
  4. Teşekkürler :) En büyük hatalarımdan birisi çizdiğim resimlere tarih atmamak, bende anlık bir konu bir anda birşeyler karalama isteği geliyor çiziyorum bırakıyorum bir kenara öylece ve bir konuda takılıp kalmaktan sıkılıyorum yüz çizebildiğim zaman gidip sürekli yüz çizmiyorum başka birşeye yöneliyorum sonunda her telden resimler çıkıyor. Devamını da görmek isterim :) Teşekkürler video için sloganım bilgi bilgidir öğrenmeye açığım her konuda, Çizdikçe ekliyorum, bilgisayarda renklendirme ve gölgelendirme konusunda hiç sıkıntı çekmiyorum ama iş kağıtta renklendirmeye gelince (daha elime renkli kalem almadığımdan dolayı sanırsam) renklendirme konusunda acemiyim.
  5. 2 yeni çizim daha eklendi. Kyuubi ve Sniper kızın renklendirilmiş hali
  6. Teşekkürler görüşün için
  7. Teşekkür ederim görüşlerin için, Yeni 2 çizim daha eklendi.
  8. Teşekkürler Teşekkürler, Paint.net adlı bir program olabildiğince sade ve kullanışlı. Tablet ve telefonda ise sketchbookx uygulamasını kullanıyorum.
  9. Çizdiğim çizimleri düzenleyeceğim zaman (renklendirme vs) fareyle çalışıyorum. Grafik tablet değil tablet diye yazdıklarım Ipad ile çizdiklerim. Bilgisayar ortamı göz yoruyor insan bir süre sonra bunalıyor. Kağıda çizerken bunalmak yerine sakinleşiyor insan bu yönden çok iyi benim için.
  10. Sniper girl bakarak çizdim konsept bana ait değil, aslında dijital ortamda çizmek daha kolay burayı yanlış yaptım ne yapsam demek gibi bir derdiniz yok geri al tuşu yeterli sürekli deneyerek sonuca ulaşabiliyorsunuz.
  11. Hangi resimler öyle geldi merak ettim doğrusu, Kolibri (kuş resmini) kareli deftere çizmiştim sonra çizimi temize geçirmek için karbon kağıdı kullanmıştım.
  12. Teşekkürler, sharingan kullanırken di sanırsam çizdiğim sahnede Teşekkürler, daha çok emek harcanmış hissi uyandırıyor sanırsam ondan olsa gerek
  13. Uzun zaman olmuş Türkanime'ye uğramayalı, Eski çizimlerin bazılarını kaldırıp yeni çizimler ekledim umarım beğenirsiniz.
  14. Teşekkürler :) Bu arada 5 yeni çizim daha eklenmiştir.
  15. Teşekkürler. Tatlı olayına anlam veremedim ama :D Teşekkür ederim. :) Teşekkürler :D üniversite sınavları dolayısıyla ara verdim ama yeni bir kaç çizimim var onları ekleyeceğim.
  16. Hayatımda hiç bu kadar gülmemiştim kemal sama :D
  17. Tamam :) Bende kopya ile birşeyler yapılmasına karşıyım zaten, varsa hayal güçlerini kullansınlar yoksada yapacak birşey yok :D
  18. Ben interneten kopya birşeyler yapmaya karşıyım yapan varsa kendi tasarlamalı bence ne kadar zor olsada
  19. Resim bize ait olmak zorunda mı ? Tamam internetten bakarım aynısını çizer keser yaparım mantığıyla birşeyler yapılabiliyor mu eğer oluyorsa bunun sayılamaması gerekir bence
  20. Yarışma çok güzel olmuş. Fakat oylama konusunda yine yan hesap açılıp oy verilmesi gibi şeyler olmaz umarım.
  21. Ningen

    Sizce en etkileyici en hareketli anime müzik'i ?

    Şu ikisi kadar etkili başka bir opening daha bilmiyorum ben. Bunlara ek olarak; Gintama - Tougenkyou Alien Hakuouki - İzayoi Namida Darker Than Black Ryuusei no Gemini'nin openingi bunlar da gayet etkileyici ve gaza getiricidir.
  22. Doujinshi Bölümü içinde bir yarışma düzenlenebilir en azından boş kalmamış olur.
  23. Çok güzel AMV ler ortaya çıkarabilirsiniz uğraşırsanız.
  24. Üyeliklerin banlanması güzel olmuşda oyları hala duruyor sanırım :D
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.