Jump to content

Sena.UZUMAKİ

Üyeler
  • İçerik sayısı

    12
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Sena.UZUMAKİ kullanıcısının paylaşımları

  1. Sena.UZUMAKİ

    Naruto’nun Final Bölümü Renkli Olacak

    Sorma yaa İş yerinde okudum bütün bölüm boyunca göstermiyolar kollarını sasuke kendi kendine konuşmaya başladığında bi çığlık attım hıçkırarak ağladım en sonundada dirsekten biraz yukarıdan kopuk kollarını gösterdiler :'( hıçkırarak ağladım..iyiki fark etmediler :wacko: Hain Masashi :hate-onion-head-emoticon: :hate-onion-head-emoticon: :dead-onion-head-emoticon: :dead-onion-head-emoticon:
  2. hep böyle bir şey bekliyordum teşekkürler :3 yanlız meraktan soruyorum yaoi,yuri/shonen ai,shojo ai türündende şeyler olacakmı? ya da var mı? (merak canım sadece merak :cool-onion-head-emoticon: :embarrassed2-onion-head-emotico )
  3. Sena.UZUMAKİ

    Ao Haru Ride’ın İlk Tanıtım Videosu

    ever kesinlikle çok haklısın. bende öyle düşünüyorum, sırf onun yüzünden (kikuchi üzülecekde aynı zamanda) mangayı bırakasım geliyo ki kou'ya kıyasla bence kikuchi ile ilişkileri mükemmel ötesi giderken ayrılmaları..... eğer öyle birşey olursa yani tamam eninde sonunda olucak ama eğer kötü bir biçimde olursa mangaka'ya suikast düzenlerim hayatımda okuduğum ilk shojo-romantik , aşk mangası..hapse girmem önemli olmaz yani :cool-onion-head-emoticon:
  4. Sena.UZUMAKİ

    Ao Haru Ride’ın İlk Tanıtım Videosu

    kikuchi-kun? kou'ya meydan okumasından mutluluk duyduğum tek insan/karater...
  5. Sena.UZUMAKİ

    Yaoi Fc (+15)

    Bende ü-üye olabilirmiyim? :embarrassed4-onion-head-emotico :bled1-onion-head-emoticon: :embarrassed1-onion-head-emotico :embarrassed1-onion-head-emotico :admire2-onion-head-emoticon:
  6. Sena.UZUMAKİ

    Mirai Nikki - Another: World

    Ya, ben aslında ilk izlediğimde yalvarma derecesine gelmiştim yuno aynı eski yuno gibi olsun diye ama bu sadece Akkun'u kurtarmak istiyo :/ bence mirai nikki denilince akılda oluşması gereken tek şey o canîlik :)
  7. Yönetmen:Michiko Namiki Senaryo:Yuusuke Watanabe Sakae Esuno(manga) Yıl: Nisan 2012 Ülke: Japonya Tür: Drama Oyuncular: Okada Masaki as Hoshino Arata Gouriki Ayame as Furusaki Yuno Hongo Kanata as Moriguchi Rui Fukuda Mayuko as Okie Haruna Kikuchi Fumaas as Kosaka Ouji Nakamura Yuri as Uehara Rinko Tominaga Saori as Asami Marina Hiraga Masaomi as Kurata Akatsuki/Satoshi Hiraoka Yuta as Okuda Yosuke Nikaido Fumi as Fuwa Megumi Okada Yoshinori as Hagito Kinjiro Miyazaki Yoshiko as Hoshino Reiko Mitsuishi Ken as Hoshino Kuro Ito Ayumi as Sudo Kasumi Uchida Yuki as Jinguji Rei Sano Shiro as Kibe Toru ​ Konu: Hoshino Arata, çaba sarf ederek geleceği için çalışmaya inanmayan tembel bir üniversite öğrencisidir. Bir gün, cep telefonunda bir gelecek günlüğü pragramı belirir. Bu program gelecekte olacakları öngörmesini sağlamkatadır. Ancak Arata bunula birlikte bir ölüm kalım savaşının ortasında bulacakatır kendini. ​ Online izle: 1:http://www.dailymotion.com/video/xrqk73_mirainikkianotherworld-2012-b1-yeppudaa_shortfilms 2: http://www.dailymoti...udaa_shortfilms 3: http://www.dailymoti...udaa_shortfilms 4: http://www.dailymoti...udaa_shortfilms 5: http://www.dailymoti...udaa_shortfilms 6: http://www.dailymoti...udaa_shortfilms 7: http://www.dailymoti...udaa_shortfilms 8: http://www.dailymoti...udaa_shortfilms 9: http://www.dailymoti...udaa_shortfilms 10: http://www.dailymoti...udaa_shortfilms -FİNAL-11: http://www.dailymoti...udaa_shortfilms
  8. Sena.UZUMAKİ

    (Doujinshi) Nedir?

    ama genel olarak nette,google da falan arandığında daha çok yaoi tarzı çıkıyo bunların başlarında sasunaru daha sonra bleach,one piece falan ama normal çizim olarak daha rastlayabilmiş değilim yani söylediğim gibi hep yaoi,shounen ai tarzı var (ki normal tarzının "normal" derece olduğunu da pek sanmıyorum?)
  9. Belli bir yerde olacak di'mi? Eğer öyleyse yeri tam olarak nerede? (gösterilen filmlerin yarısını izlemiş olsam da diğer yarısı hala bekliyo di'mi :D )
  10. baktım baktım göremedim pardon. teşekkürler ve ayrıca 21 ekim benim doğum günüme geliyo =^.^= :wub: ayy mutlu oldum birden =D iyi olan kazansın çok klasik bi laf ama....iyi olan kazansın ;) :D
  11. bence hepsi mükemmel hangisini seçeceğime karar veremedim =) yanlız bitiş tarihi ne zaman acaba? ve birdahaki ne zaman olur ben yazdım aslında ama işte nasıl ne yapılır falan onları bilmiyorum o yüzden... =^.^"=
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.