Jump to content

diarmuid

Üyeler
  • İçerik sayısı

    9
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    1

diarmuid kullanıcısının son zaferi 12 Ağustos 2018

diarmuid en beğenilen içeriğe sahiptir

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek

Son profil ziyaretçileri

714 profil görütülenme

diarmuid üyemizin başarıları

  1. Şöyle bir şeyde var doğrumu anlatılacak? Tamam güzel yönlerini göstermeye çalış çizgifilmde ama Osmanlı ütopyayı kurmuş gibi gösterecekler gibime geliyor anlatıcaklarsa padişahları yaptıkları hataları da göstermeliler.
  2. Ya abi, bizim zamanımızda televizyonda verilenler şu ankilerden daha iyiydi zaten o uçan kaçan çizgifilmler sadece insanların dövüştüğü şeyler değil kopnuları var, Pokemon çocuklara pes etmeme inancından vazgeçmeme gibi şeyler aşılıyor sübliminal mübliminal küçük çocuk bunu görüp bunu öğreniyor, çoğu shonen zaten arkadaşlarına yardım etmeyi onları yüz üstü bırakmamayı gösterir sen şimdi tutup bunları kaldırıyorsun yerine 1 yaş çizgifilmi koyuyorsun sadece şarkı çalıp sayıları bi şeyleri öğreten ( küçük çocuklar için iyi bu ama başka birşey olayınca 6-7 hatta 10 yaşındaki çocuk bile bunu izliyor) sonra yeni nesil neden böyle p*uşt oluyor diye soruyorsunuz.
  3. Evet çocuk gerizekalıysa atlar camdan tabii (7.kattan değil 1. kattan atlamıştı ve hiç biyeri de kırılmaıştı diye hatırlıyorum) bende 4-5 yaşında pokemon, one piece, dragon ball, Rurouni kenshin izliyordum o zamanlar veriyorlardı bunları Türkiye'de ve bir neslin içinden sadece 1 çocuk böyle bir şey yaptı. Üstelik gerçekçi olmayan şeyler nasıl hayal gücünü geliştirmez diyebiliyorsun hayal gücü zaten gerçekte olmayan bir şeydir, gerçekte olmayan şeyleri düşünerek büyür. Ve evet haklısın bilgisayarı, uçağı bulanların zamanında çizgi film yoktu ama o çocuklarda hep gerçekte olmayan şeyleri düşünerek büyümedi mi onların zamanında televizyon olmadığı için, sokakta oyun oynayıp hayal kurdukları bir zamandı onlarınki, yeni nesilde böyle bir şey pek olmuyor maalesef. (Tarihi anlatan çizgifilmler olmasına bir itirazım yok hatta çok güzel bir çalışma ama bir çocuğa sadece tarihi şeyler yüklememek lazım.) Edit: İmzandaki anime ne? :D
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.