Jump to content

Tzu-kun

Üyeler
  • İçerik sayısı

    542
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    2

İletiler bölümüne Tzu-kun kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. Merhaba, öncelikle sizi aramızda görmek bizi mutlu eder. Temel olarak olayları anlatıcak olursam. Siteye üye olduktan sonra, öncelikle bir arkadaş bulmanız gerekli, tanıdığınız biri olabilir yada sitede tanıştığınız eşsiz biri olabilir bu kişi. Ardından karakterlerinizi bu konuya göre yaratıyorsunuz, tabi eğer karakteriniz eşya, bir şeytan meyvesi yada size yoldaşlık edecek bir pet sahibi ise öncelikle onları onaylatmalısınız. Bu kısa işlemlerin ardından karakter kağıdınızı oluşturup seçtiğiniz denizde bir role play konunusu açmalısınız. Daha detaylı yardım almak için üye olduğunuzda açılan chatboxtan yada skypeden bize ulaşabilirsiniz :)

     

    Not: Evet düzenli olarak yazmalısınız bir mazeretiniz olmadıkça.

  2. Aslında çok da düşündüğünüz gibi değil, one piece evreni ile temel bilgileriniz rpgye başlamaya yeterli bilemediğiniz yerde de yardımcı oluruz :)

     

    Not: WookiePie admin daha bitmedi diyerek beni dövdü ve siteyi kapattı şuan. Belli bir süre vermeyelim ama en kısa sürede Role play başlıyor.

  3. post-7507-0-81269700-1446135894_thumb.jp

    One Piece World ekibi olarak ilk oyuncularımızı açık beta için bekliyoruz! Herkes davetlidir, Role Play daha önce hiç yapmadıysanız, hatta belki ne olduğunu bile bilmiyorsanız bile yinede davetlisiniz. Ne demişler: Bilmemek ayıp değil, öğrenip oynamamak ayıp!

     

    RP Nedir?
    Role Play (kısaca RP), kurgulanan evrende bir karakter oluşturarak, kendi hikayenizi yazabilme imkanınız olan bir forum oyunudur. Belirli sistemler dahilinde yazdıkça karakterinizi güçlendirme imkanı sağlarsınız, bu açıdan bakıldığında MMORPG oyunlarının yazıyla oynanan versiyonu demek daha doğru olur. 

     

    http://onepieceworld.roleplaylife.net/

  4. Hoş geldiniz kalıcı olmanız dileği ile...

     

    Not:

    Code geass, Psyco-pass, Texhnolyze, darker than black, Ergo proxy,Tengen toppa Gurren-Lagann, Ghost in the Shell, Wolf's Rain, Sakasama no Patema, Akira, RahXephon, No.6, Noein, Infinite Stratos, Jin-Roh: The Wolf Brigade, Karas...

    3 defa baktım adama hoş geldin demeden anime isimleri mi saymaya başladın diye 0_o 

  5. sırf güzel diye onaylamak olmaz B) cafe dediğin azcık işlevsel olacak ;) hem o Baykuşların yemi, pisliği, temizliği, olmadı ruh halleri için yapılması gereken uygulanması gereken şeyler :blink: pehhhh bizim için daha çok erken evde beslediği kuşun üzerine basıp öldüren bir milletiz bide cafe açıp bunları besleyeceğiz :unsure: daha bizim cafelerde doğru dürüst insan besliyemiyorlar  <_<

     

    ayyy ne doluymuşum bu konuda bak dökülüverdim birden  :D yok bişey yola devam gençler  :lol:

    O kuşa basıp öldürenlerin nasıl travmalar geçirdiğini biliyor musun? Ben basmadım ben de bilmiyorum ama bence o örnek olmamış :/

  6. Tamam o zaman puanlıyorum. Çizimle acemi olarak uğraştığını varsayarak 90/100 veriyorum. Aslında biraz da renk vermemenden (gri-siyah arası tonlar) kıracaktım ama son Fan Artı çizerken vermişsin bu yüzden kırmadım. 

     

     

    Bu arada post kasmak için ileti atmam ben, şaka yapıyordum  :( Uzun zaman önce çok gereksiz bir iş olduğunu fark etmiştim post kasmanın.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.