Jump to content

Snefru

Üyeler
  • İçerik sayısı

    4
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Snefru kullanıcısının paylaşımları

  1. Snefru

    Blizzard'ın Yeni Shooter Oyunu "Overwatch"

    bu oyun çıktı mı ya? s4 league ve tf2 karışımı güzel bir oyuna benziyor, denenebilir.
  2. Snefru

    ben burayı unutmuşum

    tekrar hoş bulduk teşekkür ederim ^_^ tamam kusura bakma yanlış anlamışım. ben de geri dönmemden mutluyum da konu açamamak kötü oluyor, nanatsu no taizai'nin konusu açılmamış galiba forumda onu açmayı planlamıştım :unsure: tamam bloguna göz atacağım. bir de japonca biliyorsun sanırım tebrik ederim ben de öğrenmeyi çok isterdim :rolleyes:
  3. Snefru

    ben burayı unutmuşum

    öncelikle karşılayan herkese teşekkür ediyorum hoş bulduk arkadaşlar :) uyarı için teşekkürler, imla kurallarına uyarım aslında ama büyük harf kullanmayı pek sevmiyorum. eğer forumda illa büyük harf kullanma zorunluluğu varsa uyarım tabiki, acemiliğime ver. hoş bulduk. hangi bağlaç olan 'de'yi bitişik yazmışım göremedim hala kusura bakma, söylersen neresi olduğunu sevinirim :rolleyes:
  4. merhabalar, 2012'de kaydolmama rağmen bir daha hiç giriş yapmamışım sanırım. o yüzden biraz geç bir tanışma oldu ama neyse. 18 yaşındayım, bu yıl üniversiteye başlayacağım ama önce tercih dönemi var tabi :unsure: burayı da turkanimeden anime izlerken yukarıdaki forum bölümünü görünce hatırladım, umarım tekrar unutmam :D
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.