Jump to content

Yuki-chan

Üyeler
  • İçerik sayısı

    2447
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    3

Yuki-chan kullanıcısının son zaferi 11 Mart 2014

Yuki-chan en beğenilen içeriğe sahiptir

Yuki-chan hakkında

  • Doğum günü 02/28/1994

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Kadın
  • Konum
    Samsun

Son profil ziyaretçileri

138482 profil görütülenme

Yuki-chan üyemizin başarıları

  1. Yerime mezun olmak isteyen var mı? :boring-crazy-rabbit-emoticon:

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. Singularity

      Singularity

      mmm.. oda bir bakış açısı 

    3. Cувєя efsanedir. :)

      Cувєя efsanedir. :)

      Kullanıcı adından sanırım forum değişmiş eskiden her karakter kullanılabiliyordu :D

    4. Yuki-chan

      Yuki-chan

      Eğer ismini değiştirirsen tekrar bu şekilde yazamayacaksın demek oluyor bu. 

  2. Hepinize çok çok teşekkürler. @Xue ahaahah genelde bana mantıklı demezler ama hoşuma gitti genede @Witch Senin de doğum günün kutlu olsun. Mutlu seneler @Amygirl Teşekküler adminim Forumun son hallerina alisik olmadigim icin hepsini alintilayamayacagim diye sitrese girmistim ama zor degilmis
  3. Sasuke'nin sesini başka karakterlerde duydukça bi acayip oluyorum. Bence Noriaki'nin artık seiyuuluk yapmasına izin verilmemeli. :disturber-milk-bottle-emoticon:

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. LeornKayn

      LeornKayn

      Ya neden silemiyorum spoiler içine almayı bilmiyorum ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gizle dedim inş gözükmez fark etmeden spoiler vermişim Op'den

    3. Yuki-chan

      Yuki-chan

      Bir şey gözükmüyor :) Barişla birlikte kazandırdığınız her izleyici için Op den komisyon alıyorsunuz herhalde. :D

    4. LeornKayn

      LeornKayn

      Hayır ben Bleach'i öven bir yazı yazmıştım ardından Op'i izlerken beni sıkan kısımlardan 2 tane örnek vermiştim.Ben Bleach fanıyım vaktin Op fanlarına çok gıcık olduğumdan Op'ye laf atardım şimdi ortalıkta en azından bu forumda yoklar o yüzden Op'ye başladım ben Op'ye fanları yüzünden başlamıyor çizimlerimden hoşlanmıyordum..Ama güzel bir seri özellikle bana 100 bölüm dayan sonrası çok güzel demişlerdi ama işin ilginç yanı ben ilk 100 bölümü daha çok sevdim 100 den sonra gelen Crocodile 'bölümlerin son kısımları o kadar sıkmıştı ki animeye 1.5 ay dönemedim sonrasında dönüp o bölümleri bitirnce seri bir kere daha açıldı Robb Luci Luffy olayına kadar iyi gitti o olay canımı sıktı tatmin olmadım sonuçtan sonrasında seriyi tekrar devam ettirdim ara vermedim bu sefer ki Dafflamingolu bölümlere gelene kadar o kadar sıkıldığımı hatırlamıyorum desem yalan olur aynı Crocodile son kısımları gibiydi ileri sara sara izledim bu arada animetörleri cidden berbat One Piece'nin yazık ediyorlar baş yapıt serilerinden birine hakaret gibi...bu ara önce yoruma girişim şöyledi "BAAAAAAAAAAaaankaaAAAAAAİİİ" özledim İçigo'nun bankai diyişlerini çok güzel bir seri Tite'yide çok severdim ama kızdım ona manga finali olaylarında gerçi onda da çok suç yok bütün pislik Shounen Jump'unda işte Tite Kubo'yu idolum olarak görüyorum ki ben idol görme olaylarını seven bir adam değilim ama hikaye yazma konusunda çok kafama yatan bir adam özellikle röportajlarından çok etkilenmiştim ben Bleach canımdır candır..Op'yi açıkçası Bleach karşılaştırmak Bleach'i Op'e karşılaştırmak ya da Naruto'yu ikisi ile karşılaştırmak tamamen gereksiz sırf can sıkıtısından az konu çıksada tartışsak olayıdır bu üç anime buram buram kalitedir yazarları çok kaliteli adamlardır. Ayrıca fullmetal alchemist'in ikinci izleyişimdir daha iyi anlayarak izlediğimden ne kadar iyi anime olduğuna kanaat getirdim Naruto,Op,Bleach,FMA,Avatar Last Airbender bu animasyonların yeri şuan başka bende çok iyi kategorimde değil elit kategorimdeler.

  4. Wow wow 5. Bölüm gelmiş. Geçen bölüm nihayet bir şeyler olmaya başlamıştı inşAllah aynı şekilde devam ediyordur.
  5. Çogunu izlemedim ama SnK, SAO bir iki tane daha animenin sıralamaya girmiş olması beni şaşırttı. Bence japonlar çok değişik şeylere aģlıyorlar.
  6. Yuki-chan

    Tanışma

    @korkunclukitap benimle aynı hataya düşmüş bir forum sakini daha. Kayıt olalı neredeyse 5 sene oldu ama arada tanışma konusu açsam mı diye düşünmüyor değilim. Yeni gibiyim zaten. Tek tanıdık şey forum kurallarının son iletisinde görünen emelin nicki.
  7. Yuki-chan

    Tanışma

    Hoşgeldin yare yare her yazdigimda eksikligini cekiyorum. Ben tanisna basligi acmamistim.
  8. Orange benzeri bildiğiniz animeler varsa söyleyin de uzak durayım. :bad-luck-crazy-rabbit-emoticon:

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. Yuki-chan

      Yuki-chan

      Hakkını yeme çocuğun ona rağmen yine de naho ya çiçek verdi kakerudan diye. :panda-21:

    3. Perfectum

      Perfectum

      Kakeru çok sinir bir karakter ya neyse :D sonu mutlu bitiyordu sanırım öyle hatırlıyorum. Suwa gibi dostunuz olsun sırtınız yere gelmez efenim hakkını yemiyorum :P

    4. Yuki-chan

      Yuki-chan

      Suwa bize denk gelmez artık. Kakeru ve naho gibi karakterleri baş rolde yeri yok bence. Olmamalı. :disturber-milk-bottle-emoticon: 

  9. Ve o kadar bekledikten sonra nihayet ayrıca elinize sağlık
  10. Bilmez miyim. Çok büyük hayranıyım ama yinede umarım hayal güçlerini kullanmayı fazla abartmazlar bu anime için. Çünkü ben hayal ettim olmuyo
  11. Mor saçlı birisi var videoda o şimdi paşa mı? Eğer öyleyse seri osmanlı paşalarına yeni bir bakış açısı getirmiş.
  12. Mangasına başlamıştım. Yedinci takım resmen aile trajedileri içinde boğuluyor ama böyle devam etmeyeceğine de eminim. Gerçi kim aile trajedilerini sevmez ki. Sabırsızlıkla bekliyorum. :)
  13. Uzun bir süre sonra bir sezon anime bitirebildiğime göre 3-4 sene daha ders çalışmak için ortadan kaybolabilirim.:ballerina-crazy-rabbit-emoticon:

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. Yuki-chan

      Yuki-chan

      Ciddi olmadığını anlamıştım da destekli atsaydın diyorum. :P O dediklerinin ne olduğunu bilmiyorum. Bana mezun olunca da ders çalışacakmışım gibi geliyor. Kpss puanım felaket. :bled2-onion-head-emoticon: 

    3. Yuki-chan

      Yuki-chan

      İşi olanlara da hem özeniyorum hem üzülüyorum.  :1f62a:

    4. Barış D. Baryshx

      Barış D. Baryshx

      Felaket mi, kaç aldın kapesese'den :P kısmetin açıldım mı, Allah'da yürü ya kulum dedim miydi, akar gidersin :D Hayırlısı  diyelim ;)

  14. Çürüdüm yemin ediyorum. Çürüdüm ya. >:( 

    1. sadece okan

      sadece okan

      Niye noldu :(

    2. Barış D. Baryshx

      Barış D. Baryshx

      Eskilerin canları sıkılmış bu aralar, gelip geçerken uğruyorlar:panda-07:

    3. Yuki-chan

      Yuki-chan

      valla nomadı ki diyeyim şöyle kalsın. Anlatmaya başlasam uzar. Zaten forumda yeri değil. :grinning-milk-bottle-emoticon:

      Virgülden sonrasının azar olduğunu son anda fark ettim. Napiym gelsem etrafta tanıdık biri yok 

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.