-
Last visited
-
Days Won
3
Reputation Activity
-
Yuki-chan reacted to Panzehir for a status update, Etkisi altında kalmaktan duygusal animeleri izleyemeyen tek ben miyim?
Etkisi altında kalmaktan duygusal animeleri izleyemeyen tek ben miyim?
-
Yuki-chan reacted to Amygirl for a status update, İnstagramda sürekli gördüğüm Devil's Love çizgi serisi... Sen ne tatlı bir hikayesin
İnstagramda sürekli gördüğüm Devil's Love çizgi serisi... Sen ne tatlı bir hikayesin <3
https://instagram.com/zizai_orangebrush?igshid=1b6a0lng79vnn
-
Yuki-chan reacted to Amygirl for a status update, Vay arkadaş, instagramda bir Boruto sahnesi gördüm. Naruto ve ailesinin fotoğraf albü
Vay arkadaş, instagramda bir Boruto sahnesi gördüm. Naruto ve ailesinin fotoğraf albümü duvarı idi. Sonra Naruto'nun ilk bölümleri geldi aklıma gözlerim doldu. Sanal karakterlerin hayatlarının ruha dokunması dışarıdan bakınca komik görünüyor, kabul. Ama dokunuyor işte :D
-
Yuki-chan reacted to bluegrass for a status update, Yüksekkkkkkkkk lisansaaaaaaaa girdiiiiiiiiiiiiiiiiiiim. oh be. artık daha kaliteli bi
Yüksekkkkkkkkk lisansaaaaaaaa girdiiiiiiiiiiiiiiiiiiim. oh be. artık daha kaliteli bir işsizim .
-
Yuki-chan reacted to bluegrass for a status update, İnsan ilişkileri çok zor be. :(
İnsan ilişkileri çok zor be. :(
-
Yuki-chan reacted to quincy for a status update, naruto vs sasuke savaşından kesilmiş sahneler :d
naruto vs sasuke savaşından kesilmiş sahneler :d
-
Yuki-chan reacted to LeornKayn for a status update, Şu şöyle eski güzel anların hatırına dursun burda...kaç yıl oldu acaba bu seriyi izle
Şu şöyle eski güzel anların hatırına dursun burda...kaç yıl oldu acaba bu seriyi izleyip beynimi yakmamdan beri sanırım 2013 yılıydı.
-
Yuki-chan reacted to Rakuncuk for a status update, Hanji ablanın bir Çiftliği var Çiftliğinde Titanları var Raar Raar diye bağırır Çiftl
Hanji ablanın bir Çiftliği var
Çiftliğinde Titanları var
Raar Raar diye bağırır
Çiftliğinde Hanji ablanın *-*
-
Yuki-chan reacted to Mileydi for a status update, Natsume Yuujinchou Roku geldi geldi ayy seriler bitmeden izleyemeyen benin dramı
Natsume Yuujinchou Roku geldi geldi ayy seriler bitmeden izleyemeyen benin dramı
-
Yuki-chan reacted to sShoguNn for a status update, Ooohh beee sonunda vize sınavları bitti
Ooohh beee sonunda vize sınavları bitti
-
Yuki-chan reacted to ayanatsume for a status update, Sokağa çıkıp "Naruto bittiiiiiğğğğğğ" diye bağırıp, hönküre hönküre ağlamak istiyorum
Sokağa çıkıp "Naruto bittiiiiiğğğğğğ" diye bağırıp, hönküre hönküre ağlamak istiyorum
-
Yuki-chan reacted to jans09 for a status update, Bu bir Bleach haberidir!! Şuan resmen ellerim titriyor. Kalbim pırrrr pırrrr ediyor.
Bu bir Bleach haberidir!! Şuan resmen ellerim titriyor. Kalbim pırrrr pırrrr ediyor. Çünkü OVA da olsa tarihi belli olmasa da BLEACH geliyor. Bleach Colorful adıyla
-
-
Yuki-chan reacted to LeornKayn for a status update, Türkiye'deki Rts hocalarının çoğu sığ görüşlü bence anime ve çizgi film senaryolarınd
Türkiye'deki Rts hocalarının çoğu sığ görüşlü bence anime ve çizgi film senaryolarından ve sahnelerinden örnekleri kabul etmiyor ? evet bazı konularda haklısın anime sahnesinden sahnesinden belki ışık kullanımı bilgisini edinemeye bilirsin ama bir çok animasyon sahnesindeki ögeler sahne planlarına göre yapılır adamlar kafalarına göre yapmaz sen sahneyi kurarken yahu ışık şurdan gelmeli derken adam çizerken de "yahu sahnede ışığa ne gerek var yaw nede olsa çizgi film demiyor" sanki ışık kurmuş gibi sahneyi kurguluyor.Sonra sen hocana bunu anlatmaya kalkınca animasyon okusaydın diyor yahu ben olayın senaryosundayım be birader Allah hepimizi sığ entel ve fularlı görüşlerele limana demir atmış bir savaş kaçağı gemilerini andıran hocalardan korusun neymiş dilinizden düşürmediğiniz çoğu senarist ve yönetmen benim gözümde bir Naruto,Bleach Snk Death Note senaristi yazarı yaratıcısı değildir arkadaş siz benim beğendiklerime saygı duymadıkça bende sizin beğendiklerinize saygı duymayacağım.
-
Yuki-chan reacted to LeornKayn for a status update, Tsugami Ohba ile Takeshi Obata'nın yani bakuman ile death note mangakalarının yeni pr
Tsugami Ohba ile Takeshi Obata'nın yani bakuman ile death note mangakalarının yeni projesi olan platinum end'i bitirdim geçen ilginç bir işe daha imza atıyorlar hayatımda okuduğum 3.manga sanırsam bleach ilkti sonra d-grayman'ı okumuştum ve oldukça kanlı bir anime diğer serilerine göre animesi de çıkar gibi geliyor bana ben baya başarılı buldum.Gerçi şu Suki denen kıza başta yaptığı hatadan dolayı ayar oldum ama bir şans daha tanıyınca baya iyi gibi gidiyor aramız,ayrıca adını unuttuğum gruptaki 3. eleman beni ağlatacaktı az kalsın baya acıklı hikayesi gerçi çoğu karakter intihardan ve umutsuzluktan gelme bu da hikayelerini üzücü kılıyor haliyle eğitim sistemine bile göndermeler var.Ayrıca Bakuman'da buna benzer bir hikaye vardı zaten bakumanda Mashuri ile Takagiye yazdırdıkları hikayeler oldukça sağlamdı o zaman bile bu konulardan başka bir manga bile yazabilirler demiştim.Ayrıca Meleklerin anlatılış tarzı da oldukça değişik ve bu seriyi yazmadan önce büyük ihtimal dini kitapları okuduklarını düşünüyorum death note gibi bir eseri yazan insanlar araştırmadan yazmazlar tahminimce zaten 13 melek bir tanrının etrafında toplanıyordu.İsa'nın etrafında toplanan 13 havariler.MangaDenizin'de okudum bu arada mangayı.
-
Yuki-chan reacted to Amygirl for a status update, Şimdiye kadar gördüğüm en iyi C.C fanartı *.*
Şimdiye kadar gördüğüm en iyi C.C fanartı *.*
-
-
Yuki-chan reacted to LeornKayn for a status update, http://i.hizliresim.com/77DJgW.jpg
http://i.hizliresim.com/77DJgW.jpg
-
Yuki-chan reacted to LeornKayn for a status update, Videoda görülen şeyler tamamen gerçek olup bir gerçeklik ürünüdür :P kırmızı başlıksı
Videoda görülen şeyler tamamen gerçek olup bir gerçeklik ürünüdür :P kırmızı başlıksız kız olmayan ama onu oynayan benim...buradaki oyunculuğumla Rem'e rakibim hadi eyv...
-
Yuki-chan got a reaction from Adgcnr666 for a status update, Uzun bir süre sonra bir sezon anime bitirebildiğime göre 3-4 sene daha ders çalışmak
Uzun bir süre sonra bir sezon anime bitirebildiğime göre 3-4 sene daha ders çalışmak için ortadan kaybolabilirim.
-
Yuki-chan reacted to Kaxell for a status update, dönemin bitmesine bi 5 hafta kaldı ama şimdiden çıldıracak gibiyim. o kadar gereksiz
dönemin bitmesine bi 5 hafta kaldı ama şimdiden çıldıracak gibiyim. o kadar gereksiz iş varki artık akşamları ya da geceleri değil "sabah 3 te şunu yapsam, 5 e kadar bunla uğraşsam 9 a kadar da sınava çalışırım" vaziyetine geldim. yetmemiş gibi 12 saat çalıştığım sınavdan da çok büyük ihtimalle kalıcam. bıktım ya yemin ediyorum bıktım.
-
Yuki-chan reacted to Kaxell for a status update, Iki gunde 30 sayfa rapor yazdim klavyedeki bosluk tusu kirildi. boslugu kopyala yapis
Iki gunde 30 sayfa rapor yazdim klavyedeki bosluk tusu kirildi. boslugu kopyala yapistirla yapiyorum artik psikolojim bozuldu yeminle..
-