Jump to content

Witch.

Üyeler
  • İçerik sayısı

    797
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    9

İletiler bölümüne Witch. kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. Liste zaten saçma hani sinir bozuculuk da tartışılır da Teruhashi Kokomi niye bu listede... Karakter zaten animelerdeki sinir bozucu mükemmel kız tipiyle dalga geçmek için yaratılmış, ironiyi anlayamamışlar mı? 

    Bu arada geçen sezondan Watashi ga Motete Dousunda'nın Serinuma Kae'sine bayrağını verir bu listede en başa koyarım kardeşim. Sakura'ya bile bir yerde tahammül edebiliyordum, bu hatun beni çileden çıkarttı çünkü. 

  2. Başıma bir şey gelmeyecekse açılın yine liste yapacağım! 
     
    Sırasız liste arkadaşlar, tam değil, aklıma ilk gelenler bunlar. 
     
    - Bishamon (Noragami)

    tumblr_nvnlx8VHH51tjehr9o1_500.gif
    Neden bu kadar güzelsin...


     
    - Vorona (Durarara)


    tumblr_njrwfgOvyX1qjov86o3_250.gif
    Çok emin değilim her an biriyle shipleyebilirim de. 


     
    - Senjougahara Hitagi (Monogatari serisi)

    tumblr_nkbhfmtSMK1rn32sso1_500.png
    Başka bir adla başka bir zamanda...


     
     
    - Najenda (Akame ga Kill)

    tumblr_ncmiefTRVS1qa94xto1_500.gif
    Hadi yine gel benim ol, benim olmazsan kime giderim?


     
     
    - Momoi Satsuki (Kuroko no Basket)


    tumblr_mmysf6AlJe1qmkuhfo1_250.gif
    light me up be


     
     
    - Kougyoku Ren (Magi)

    tumblr_n40z0tD18C1tua8i5o2_250.giftumblr_n40z0tD18C1tua8i5o5_250.gif
    She's beauty, she's grace, she'll punch you in the face


     
     
    - Petra Ral (Shingeki no Kyojin)

    tumblr_npudr1NLEW1tf7mjso1_400.gif

    Öl de öleyim :(


     
     - Oshino Shinobu (Monogatari serisi)

    tumblr_nmxfbawc601se015qo1_500.gif

    Yirim ki :3


     
    - Hiiragi Shinoa (Owari no Seraph)

    tumblr_npwkxqeJSG1qj00eyo1_250.gif

    budur.

  3. Kutsal soru tabiri kişisel sözlüğüme eklendikten sonra yan sıramdaki arkadaşıma "Zile kaç dakka var?" demek yerine "Kutsalı ver kız" demeye başladım aramızda öyle sürüp gitti, ilk kim çıkardıysa minnettarım o yüzden. 

     

    Ya benim hoşuma da gidiyor ayrıca, insanlar iletişim kuruyor işte ne güzel. Hem fandomların kendi aralarında sahip oldukları bir şey olması önemlidir. Bilenler bilmeyenlere anlatsın işte.

  4. Seri zaten gereginden fazla uzatilmisti daha da sundurmenin alemi nedir ki... Zaten paraya para demiyorsun be adam artik kenara cekil degil mi ama?

    Ayrica Gaara'nin Naruto'nun ismine cesit cesit hikaye yuklemeye aklin vardi gittin Sasuke'yi de zorla Sakura'yla evlendirdin ama Uchiha Sasuke'nin kizinin adini Salata koyacagini hangi kafayla urettin be Kishimoto??!!

  5. Gecen gun durum guncelledim yapilan yorumlara bakmak saat 1 civarinda nasip oldu, Baris bey iki mangadan bahsetmis bilmedigim: Homunculus ve Oyasumi Punpun. Dedim ben bu Punpun'u daha once cok duydum ne ola ki? Arastirdim ama aciklamalar oylr ahim sahim degildi. Sonra mangayi actim bir bolum okuyayim dedim...

    Aman Tanrim didim!

    Ya YGS stresini unuttum insomnia falan zaten tavan yapmis onu bile umursamadim boyle bir mukemmellik olamaz. Olamaz. Ya oyle kekremsi bir tadi var ki...

    Simdi gidip bir bolum daha okuyacagim. YGSye on gun var.

    Gel gor beni Baris neyledin...

    Ya da Punpun. Evet.

  6. İlk defa benimle aynı şeyleri bu kadar net düşünen birinin tam uyanmamış halini görüyorum.gerçekten kendini çok iyi anlatmışsın,bu konuda bi kaç düşüncem var dilim pek dönmez ama belki bi kaç kelime içine işler diye yazmak istiyorum(alakadar etmez diyebilirsin kabul)

    Aslında hep dediğin şeyleri yaşayan saçma sapan hatalardan dolayı sürekli kendimi yargılayan bir tipim.Bu yüzden hep kendimden nefret etmişimdir.Mutlu olamamamın suçunu hep kendimde bulmuş dediğin bataklıkta hep kendi yaptıklarımdan dolayı bulunduğumu düşünmüştüm.Dediğin huzuru hep arardım hala da ararım.Bunları düşünürken suçta tek benim değil de istediğim gibi yaşayamamama sebep olanların da payı olduğunu düşünmeye başladım.

     

    Kısacık zamanda gözümde kocaman bir bela olan kişiliğim(suçum olarak gördüğüm şey) iğrençliğinin yarısını yitirmişti.Belki de ortada bişey yoktu da ben işi bu seviyede görüyordum.

    Hayatımın sıkıcılığını düşünürken o dediğin 3 şeyi ben de farketmiştim.

    mutluluğum yok diye düşünürken ailesi hayatta olmayanların ya da tek yetişenlerin sıkıntısını görünce utandım önce.

    param yeteri değil derken sokakta kuru ekmek yiyenleri görmemle bir kez daha utandım.

    ardından başarımı gözümde yok sayarken sınavsız gün geçirecek meslek arayanları görünce bu düşüncelerimi yavaştan bıraktım.

     

    aslında bunlar hep göz önündeydi ama ben bana gösterileni kendime duyduğum tiksintiyle görmeyi reddetmiştim.

    şimdi tüm o düşüncelerimi hatırladıkça kendimi çok kötü hissediyorum.geçmişime elimdekilere küçümsemekle ya da üzülmekle elime geçecek şeyin olmadığını da yavaştan öğrendim.ve hatta bir zamanlar bu işi bitirip tamamen kurtulmayı düşünürken hastanedeki ufacık koşuşturmam ile ben ne yapıyorum dedim.aslında elimdekilere isyan etmekten başka bişey bilmeyen bi şımarıkmışım.daha bişey yaşamayan.

    bence gözünü açarsan anlayacaksın,geciktikçe utanacaksın(hatta bu yazdıklarına bile-ki ben hep utanıyorum)

    Öncelikle, utanmayacağım. Gözlerim açık. Dediklerinizi çok uzun zamandan beridir düşünüyorum/farkındayım. Fark şu: Ben kendimi üstümdekilerle kıyaslasaydım altımdakileri düşünmek mutlu olmam için yeterli olacaktı. Benim sorunum öyle bir şey değil. Kendimden tiksinmiyorum da. Elimdekileri de küçümsemiyorum hatta isyan hiç etmiyorum. İsyan etseydim kaçardım. Birçok fırsatım vardı. Ben kalmayı ve yüzleşmeyi seçtim. Sebeplerim sağlamdı, hala da sağlamlar. 

     

    Dediğiniz yöntem -şu an nesnel konuşuyorum- özellikle de konuşma tarzınızla yanlış. Psikolojik açıdan. Karşınızdakinin durumunu bilmiyorsunuz üstelik niyetiniz öyle miydi bilmiyorum ama hitap ettiğiniz kişinin alınacağı türden konuşuyorsunuz. Tavsiye vermek istemiş olabilirsiniz ama karşınızdakinin daha önce böyle düşünmediği için kendinden nefret edebileceğini de göz önünde bulundurun, insanın kendinden nefret etmesi gerçekten berbat bir şey.

     

    Ayrıca insanların psikolojik sebeplerle acı çekmeleri fiziksel olanlar kadar normal, bunu başka insanlarla kıyaslayarak iyileştiremezsiniz. Psikolojik rahatsızlıklar basit bir acı çekmeden ağır vakalara dek herkesin başına gelebilir bir şey. Nasıl ki "Dur sen zenginsin senin kanser olmaya hakkın yok," diyemiyorsak buna da diyemeyiz. 

     

    Dediğim gibi, niyetinizin iyi olduğunu varsayıyorum, sadece başkalarına bu konularda tavsiye verirken karşınızdaki olmaya çalışın, biraz yumuşak davranın. Karşınızdakinin ne halde olduğunu, durumunu ve kişiliğini bilemezsiniz çünkü. 

  7. Simdiye dek izledigim butun animelerde beklentim hep yuksekti, dusurenler oldu ustune cikanlar oldu, bu kisim mevzuya dahil degil. Zaten izlemeden once konulari okuyup hayranlarina da bir goz attigim icin oyle sasirtanlar olmadi.

    Bir tanesi haric...

    BAKEMONOGATARI.

    Adini bile saygimdan buyuk harflerle yazdim. Daha onceden bildigim ama izlemeyi dusunmedigim bir seriydi zaten ecchi'ydi niye ecchi izleyecektim ki? Bir gun seytan mi durttu ne yapti yaz gunu zaten gunler bombos, actim izledim.

    Basyapit diye onu tanimlarim iste.

    Konularin isleyisi, gorsellik ve cizim, replikler, karakterler, butun olarak KONU. Kusursuz.

    Az once yazimimi boldu diye eski mudur yardimcimiza "güder yaptim." Simdi kirk yil laf sokar. Zaten sinirliyim, Bakemonogatari'yle arama girmeyecekti. Evet.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.