Jump to content

MisakiM

Üyeler
  • İçerik sayısı

    6
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

1 Takipçi

MisakiM hakkında

  • Doğum günü 04/12/2003

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Female

Kişisel Bilgiler

  • Skype
    MisakiMei99

MisakiM üyemizin başarıları

  1. Arkadaşlar çok özür dilerim ama bu yapılan bence saçmalık. 5 yaşında çocuğa Osmanlı padişahlarını tanıtmak sadece çocuğun kafasını karıştırır. Bizden 5-6 yaşlarındayken Pokemon, Bayblade, Spiderman izlerdik, söyleyin, hanginiz camdan aşağı atladı? Şöyle bir şey var ki, çocuklara sahip çıkmak ailelerin görevi. TRT'nin fikrine saygım kesinlikle sonsuz, ama bazen olayı abartıyorlar. Bunlar eğlenceli, kurgusal, hayal gücünü zirveye çıkartıp çocukların eğlenmesini sağlayacak programlar. Osmanlı Dönemi taht kavgaları asla küçük çocuklar için uygun değildir, olamaz.
  2. MisakiM

    2012 En iyi İlk 10 Anime

    Ben bu listede farklı animeler de beklerdim... SAO çok güzeldi ama listenin başında olması bana saçma geldi... Neyse teşekkürlerr :)
  3. MisakiM

    İtiraf Köşesi

    İtiraf ediyorum hoşlandığım çocuk bana gıcık oluyo maalesef bende ona gıcık oluyomuş gibi davranıyorum :D Bu arada sanırım çocuğun sevgilisi varmış :D Tweety erkek miymiş? :o
  4. MisakiM

    İnari Konkon Koi İroha Animeye Uyarlaniyor!

    Biraz karışıkmış sanki ya :D
  5. MisakiM

    Rütbe Güncellemesi

    Yeni güncellememiz hayırlı olsun o zaman :) Ayrıca paylaşım içeriğini belirtmeniz (puanın ne olduğu vb.) iyi olmuş, teşekkürler :)
  6. MisakiM

    Kış 2013 Anime Bültenleri

    Amnesia izlenmeli :D Hikayeden geçtim (en başta hiçbir şey anlaşılmıyor) karakterleri gördüğünüz an çarpılacaksınız zaten :D
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.