Jump to content

AkanIekı

Üyeler
  • İçerik sayısı

    60
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

1 Takipçi

AkanIekı hakkında

  • Doğum günü 12/18/1994

Kişisel Bilgiler

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Male

AkanIekı üyemizin başarıları

  1. Yarışmada daha sert kurallar olmalı.Mesela yeni üyeler oy verememeli.Yeni üye olmama rağmen bu konuyu destekliyorum.
  2. Neyin peşindesin? Kendini ne zannediyorsun?
  3. Problem değil.Geçmiş geçmişte kaldı önümüze bakalım.Yapacak birşey yok.
  4. 2-3 ay ama ben aktif üye değildim. Son 10 gündür aktifim sadece :)
  5. Güven konusu zamanla oturacak daha yeni üye sayılırım 2-3 ay oldu olmadı. :D Neyse yemin ediyorum stres oldum ben güya eğlence amaçlı gelmiştim. :D
  6. Orda yaşım için (gerçekse) ifadesini kullanman beni şüpheye düşürdü o yüzden.Bana inandığına inanıyorum bende :D
  7. Eleştirilere takılmıyorum zaten hakaretlere takılıyorum eleştiri ile hakaret arasında ince bir çizgi vardır. 9. sayfada Hokage_Minato'nun yazdığı yorumu okuduysan ne demek istediğimi anlıyorsundur. Edit:flood için özür dilerim.
  8. sonuna kadar izle lütfen. Güven konusunda kesinlikle hakılısın.Hele ki yaşadığım bazı olaylar güven konusunda bana oldukça tecrübe kazandırdı.Gördüğün bir insana direk güvenemezsin hak veriyorum kesinlikle ancak önyargı ile yaklaşmak da doğru değil.Yaşım konusunda eğer bir şüphen varsa facebook adresim profilimde var.Daha da inandırmak için kimliğimi taratıp koyardım ancak bu çok abartı olurdu gerek yok. Ayrıca yaşımı neden büyük göstereyim ki?Bunun için bir sebebim yok.
  9. Flood için özür diliyorum.Ben sadece bu yarışmaya kendimi geliştirmek ve eğlenmek için katıldım.Katılırken hiçbir amaç gütmedim.İşlerin bu raddeye geleceğini bilseydim bu yarışmaya katılmazdım başımı meşgul etmeye değmez çünkü.Eğlenmek için gelip stresle çıkıyoruz.Ama bu saatten sonra yarışmadan çekilmek gibi bir şey yapmam.Kanımın son damlasına kadar devam edeceğim.
  10. Ben sadece bir yere kadar açıklama yapabilirim. İstediği kadar şüphelenebilir.Şeref haysiyet sahibi insanlar başkasının emeklerini çalmazlar.Ayrıca ''Bu 11 kişi nereden geliyor?, 2. gruptaki diğer amv lere yazık'' gibisinden sert ve suçlayıcı sözler kullanması gerekmiyor. Ben bana ait olmayan alın terimi dökmediğim bir başarıyı neden isteyeyim ki? O başarı benim olur muydu? Olmazdı.
  11. Konuyu neden çarpıtayım?Bana güven duymanız için ne yapmam gerekiyor? Adana'da olan arkadaşlar elbette ki var. Kendi gözüyle görmek isteyen olursa gelsin buyursun.
  12. Bir ortaklık söz konusu değil.Amv yapmayı çok iyi bilmediğimden bana sadece yardım etti.Neyi nasıl yapacağımı anlattı.Herkes annesinin karnından video editlemeyi öğrenmiş şekilde çıkmıyor ya? Elbet bende birinden öğrenecektim.
  13. Şüphelenebilirsin,lütfen yap açıklamanı rica ediyorum.Neye dayanarak şüphelendiğini bilmek isterim.İstersen araştır.Bu videoyu bulursan başka birisi üzerine eğer ben bu yarışmadan çekilirim ve forum üyeliğimi silerim. Edit:Muhtemelen kurduğun komplo teorisi şu: Oldurucu77 başka birisi.Biz burda bizimmiş gibi göstermek için Oldurucu77 adında bir hesap açtık.Böylece senin düşüncenle çaldığımızı kapatmaya çalıştık.
  14. Dediğim gibi.Kendim yaptığımı bilmesem eğer beni bile şüphelendireceksiniz.Ben emek hırsızlığı yapacak yaşta değilim o kadar düşmedim. Başkasının bunu yapması benim yapmış olduğumu göstermez.Madem öyle çalıntı olmasın diye paper child yarışmasında olduğu gibi yapım aşamalarının da yüklenmesi istenmeliydi çalıntıyı engellemek için.
  15. Benim hesabım yok ki.Benim hesabım var dedi onla açtık bu kadar basit.Ya kendim yaptığımı bilmesem kendimden şüphelenecem artık bu kadar büyütmeyin ya. Edit:Avm ile ilgili düşüncelerine saygı duyuyorum arkadaşların da dediği gibi renkler ve zevkler tartışılmaz ve her zaman hatalar olabilir normaldir.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.