Jump to content

AkanIekı

Üyeler
  • İçerik sayısı

    60
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

AkanIekı kullanıcısının paylaşımları

  1. Yarışmada daha sert kurallar olmalı.Mesela yeni üyeler oy verememeli.Yeni üye olmama rağmen bu konuyu destekliyorum.
  2. Neyin peşindesin? Kendini ne zannediyorsun?
  3. Problem değil.Geçmiş geçmişte kaldı önümüze bakalım.Yapacak birşey yok.
  4. 2-3 ay ama ben aktif üye değildim. Son 10 gündür aktifim sadece :)
  5. Güven konusu zamanla oturacak daha yeni üye sayılırım 2-3 ay oldu olmadı. :D Neyse yemin ediyorum stres oldum ben güya eğlence amaçlı gelmiştim. :D
  6. Orda yaşım için (gerçekse) ifadesini kullanman beni şüpheye düşürdü o yüzden.Bana inandığına inanıyorum bende :D
  7. Eleştirilere takılmıyorum zaten hakaretlere takılıyorum eleştiri ile hakaret arasında ince bir çizgi vardır. 9. sayfada Hokage_Minato'nun yazdığı yorumu okuduysan ne demek istediğimi anlıyorsundur. Edit:flood için özür dilerim.
  8. sonuna kadar izle lütfen. Güven konusunda kesinlikle hakılısın.Hele ki yaşadığım bazı olaylar güven konusunda bana oldukça tecrübe kazandırdı.Gördüğün bir insana direk güvenemezsin hak veriyorum kesinlikle ancak önyargı ile yaklaşmak da doğru değil.Yaşım konusunda eğer bir şüphen varsa facebook adresim profilimde var.Daha da inandırmak için kimliğimi taratıp koyardım ancak bu çok abartı olurdu gerek yok. Ayrıca yaşımı neden büyük göstereyim ki?Bunun için bir sebebim yok.
  9. Flood için özür diliyorum.Ben sadece bu yarışmaya kendimi geliştirmek ve eğlenmek için katıldım.Katılırken hiçbir amaç gütmedim.İşlerin bu raddeye geleceğini bilseydim bu yarışmaya katılmazdım başımı meşgul etmeye değmez çünkü.Eğlenmek için gelip stresle çıkıyoruz.Ama bu saatten sonra yarışmadan çekilmek gibi bir şey yapmam.Kanımın son damlasına kadar devam edeceğim.
  10. Ben sadece bir yere kadar açıklama yapabilirim. İstediği kadar şüphelenebilir.Şeref haysiyet sahibi insanlar başkasının emeklerini çalmazlar.Ayrıca ''Bu 11 kişi nereden geliyor?, 2. gruptaki diğer amv lere yazık'' gibisinden sert ve suçlayıcı sözler kullanması gerekmiyor. Ben bana ait olmayan alın terimi dökmediğim bir başarıyı neden isteyeyim ki? O başarı benim olur muydu? Olmazdı.
  11. Konuyu neden çarpıtayım?Bana güven duymanız için ne yapmam gerekiyor? Adana'da olan arkadaşlar elbette ki var. Kendi gözüyle görmek isteyen olursa gelsin buyursun.
  12. Bir ortaklık söz konusu değil.Amv yapmayı çok iyi bilmediğimden bana sadece yardım etti.Neyi nasıl yapacağımı anlattı.Herkes annesinin karnından video editlemeyi öğrenmiş şekilde çıkmıyor ya? Elbet bende birinden öğrenecektim.
  13. Şüphelenebilirsin,lütfen yap açıklamanı rica ediyorum.Neye dayanarak şüphelendiğini bilmek isterim.İstersen araştır.Bu videoyu bulursan başka birisi üzerine eğer ben bu yarışmadan çekilirim ve forum üyeliğimi silerim. Edit:Muhtemelen kurduğun komplo teorisi şu: Oldurucu77 başka birisi.Biz burda bizimmiş gibi göstermek için Oldurucu77 adında bir hesap açtık.Böylece senin düşüncenle çaldığımızı kapatmaya çalıştık.
  14. Dediğim gibi.Kendim yaptığımı bilmesem eğer beni bile şüphelendireceksiniz.Ben emek hırsızlığı yapacak yaşta değilim o kadar düşmedim. Başkasının bunu yapması benim yapmış olduğumu göstermez.Madem öyle çalıntı olmasın diye paper child yarışmasında olduğu gibi yapım aşamalarının da yüklenmesi istenmeliydi çalıntıyı engellemek için.
  15. Benim hesabım yok ki.Benim hesabım var dedi onla açtık bu kadar basit.Ya kendim yaptığımı bilmesem kendimden şüphelenecem artık bu kadar büyütmeyin ya. Edit:Avm ile ilgili düşüncelerine saygı duyuyorum arkadaşların da dediği gibi renkler ve zevkler tartışılmaz ve her zaman hatalar olabilir normaldir.
  16. bu video yu oldurucu diye biri göndermiş ama video da akanleki yazıyor. Bu ne anlama geliyor acaba ? Burda açıklama yapılmış.Oldurucu77(Gökhan) benim kuzenim.İnternetim yavaş olduğundan uploadı o yaptı.
  17. Amv'min yarışma konseptine uygun olup olmaması konusunda gerekli kararı admin veriyor özür dileyerek bu konuda size laf düşmeyeceğini belirtmek isterim.Videonun uzunluğu,kısalığı,kalitesi,indirdiğim site benim insiyatifimde olduğundan bu konuda da bana karışamazsınız.İyi veya kötü istediğiniz kadar yorum yapabilirsiniz ancak beni Hokage_Minato gibi suçlayıcı sözlerle itham edemezsiniz.İlk amv'emde acemiliklerin olması normal.Zaten buraya katılma sebebim bu konuda kendimi geliştirmem.Bir farklılık ortaya koymak için yaptığım amv'de konu bütünlüğünü korumak istedim.Altyazı sadece benim amv'emde yok diğer amvlerde de olup nedense sadece benimki göze çarpmakta.Popüler olan bir animeden amv yapmam popüler olmayanların önünü kapatmış olabilir ancak bu benim problemim değil.Bu konuda beni suçlayamazsınız.Amvyi kaç bölümü parçalayarak yapacağıma da karışamazsınız.Dediğiniz kadar kötü olsa 11 oy almazdım zaten.20 oy alıpta benim 11 oy almamı kendine yediremediğini söyleyen arkadaşlar var.Her türlü eleştiriyi kabul ediyorum ancak dediğim gibi suçlayıcı ithamları kabul etmiyorum.
  18. Hayır az önce yazılanlara bir bak seni kastetmiyorum sadece zaten.Açıkça bana karşı bir cephe alınmış.Oylamanın doğru olmadığını bende kabul ediyorum.Ancak bunu kırıcı şekilde ifade eden arkadaşlarımız var ne yazık ki.
  19. rakiplik ile cephe almak ayri sey.burasi siyaset meydani degil. birbirimizi cesaretlendirecek yapici elestiriler yerine sevkimizi kiracak yorumlar yapiyoruz. ben buraya adminlik vs. amaciyla gelmedim. admine sesleniyorum. yarisma oylamasinda devam etmek istiyorum ancak dereceye girsem dahi herhangi bir odulu kabul etmiyorum.
  20. beni dusunduren niye herkes bana cephe almis durumda? burda eglence amacli yapiyoruz bunu degil mi? burda birbirimize cephe almaya ne gerek var? yapici her turlu elestiriye acigim ancak digerlerini kabul etmiyorum.
  21. benim bilgisayarim sony vegasi yuklemedi bile. her insanin dusunceleri ayni olsaydi ben sen veya bir baskasi 56 -57 oyun hepsini toplardi. emin ol zannettiginden daha fazla ugrastim. ilk kez bir video duzenliyordum zaten programi kullanmakta zorluk cektim. logo ile ismi koyana kadar canım cıktı. senin avm kesinlikle birinciligi hak ediyor ancak ben kendi avm me guveniyorum ve her sekilde de savunurum.
  22. direk dovusummu koymusum montaj yapmadan? bu biraz hakaret olmadimi yutturuyorsun falan? fesat karistirdigimi da ima ediyorsun. bilgisayarim xp sony vegas kullanipta effect veremedim. montaj yapmadigim konusunda zaten yaniliyorsun. emege saygi gostermeni bekliyorum en azindan.
  23. Ben henüz şampiyonun belli olduğunu düşünmüyorum sadece çok yüksek ihtimal. Ne demiş yugi, ''Son kart oynanana kadar düello devam eder.'' işte öyle bişeydi böyle hatırlıyorum :D
  24. AkanIekı

    Akatsuki FC

    Direk kullanıyorum :)
  25. AkanIekı

    Birisiyle Evlensen Hangi Animeden Olur

    Yugioh Gx Alexis
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.