Jump to content

BYNEXUS29

Üyeler
  • İçerik sayısı

    3
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

BYNEXUS29 üyemizin başarıları

  1. BYNEXUS29

    Luffy'nin İkinci Meyvesi(Teori)

    Kara Sakılın olayı büyük ihtimal şu: karanlık meyve herşeyi içine çeken bir güç,ozaman onun şeytanını karadelik, digerlerinide dünya v.b gezegenler olarak düşünün bu durumda onları içine çekerek onlardan faydalanıp daha güçlü olmasını saglayabilir.Bana ilk gördügümden bere mantıklı gelen bi tez bu büyük ihtimalde olay budur... ama işin içine meyve yetenegini nasıl almaya gelince saçma tarzda(zaten açıklanıncada saçma olucak :rolleyes: ) fikirlerim var mesela elini içine sokup şeytanı kara delige atıp vücüda hiç el sürmemek gibi... Her neyse benim tezlerim bunlar okuduysanız ve beyendiyseniz ne mutlu bana karşı tezlerinizi veya görüşlerinizide yazıp burayı bir tez yıgını yapabiliriz. B) :P
  2. BYNEXUS29

    Kuroko no Basket 2. Sezonu Duyuruldu

    Sabırsızlıkla bekliyorum basket animelerinin(basketle ilgili herşeyin...)Hastasıyım ! =) ve görüntüler olsun akışı olsun gayet iyi bir anime tavsiye ediyorum izlemem basket sevmem diyenler siz bi deneyin hareketlerinin yeticegini anlayacaksınız =)
  3. BYNEXUS29

    Hunter x Hunter’ın Filmi Geliyor

    Favori animemdir! okadar fazla anime izledim ama bölesine bir aksiyon bölesine güzel bi konuya oturtup aynı zamanda böyle bir mimik ve yüz şekillerini iyi kullanma görmedim... kendilerini aşmışlar HunterxHunter ''2012'' denmeyi cidden hakediyor süper bir anime ve çevirisini-uploadınını yapanlara teşşekkürler....(sabırsızlıkla bekliyoruz)
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.