Jump to content

pirabbean

Üyeler
  • İçerik sayısı

    8
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

pirabbean kullanıcısının paylaşımları

  1. Keira da olsun isterdim ama onsuz daha iyi olacaksa hiç lafım yok. Senaryonun Will ve Elizabeth üzerinden gitmesini istemem yeterince gitti. Ya da Penelope Cruz gibi 'bırakın iki rolde o yapsın 2 replikte o söylesin' havası verecek bir senaryo... Ne kadar eksiği olursa olsun ben bu seriyi ağzım açık seyrediyorum. Yine öyle olacak. Jack Sparrow faktörü .Önceden bilet ayarlamak lazım :D
  2. Haikyuu'ya şaşırmadım. Benimde en çok beklediğim anime o. Beklerken ilk 2 sezonu 2-3 kez tekrar izledim resmen. Mangasınıda takip ediyorum o yüzden daha bir yerimde duramıyorum. En son 3. bir PV yayınlamıştı. Nihayet seiyuuları duyabildik. BSD içinde sabırsızlanıyorum. Yuri on Ice'ın listede olmamasına bende şaşırdım. Onu asıl merak edenler batılı fanlar herhalde.
  3. pirabbean

    Uchimiya Kouki [Seiyuu Tanıtım]

    Olur mu? Söylediklerim dışında pek bir şey bilmiyordum bende.. Tsukishima Kei'ye takmamın yan etkileri bunlar .
  4. pirabbean

    Uchimiya Kouki [Seiyuu Tanıtım]

    Seslendirme yaptığı birçok animeyi izlesemde adını sanını Haikyuu sayesinde öğrendim. Ve nedense karakterinin Tsukishima'ya bayağı benzediğini düşünüyorum. Haikyuu seiyuu etkinliklerini izlerseniz ya da web radyoları dinlerseniz fark edersiniz. Onlardan birisinde bütün ekip kalkmış dans ederken kendisi 'bu benim işim değil' deyip kenarda oturma rahatlığını göstermiştir ve Tsukishima gibi sivri dilli birisidir kanımca. Sevdiğim seiyuulardandır. (Ve yine kendisi bu etkinliklerin birinde bütün soruları Tsukishima diye cevaplandırma istikrarını göstermiştir. ) Teşekkürler :)
  5. Söylediğin gibiyse evet Kagura başı bile çeker. En baba bayan karakter bence kendisi :D (favorilerimden ayrıca ) Ama izleyiciler açısından sinir bozucuysa kastettikleri Kagura'nın bu listede işi yok.
  6. pirabbean

    En Sevdiğiniz Piskopat Anime Karekteri

    Kamui ve Sougo (Gintama)
  7. Gintama. Hele ki 'Kabukichou 4 Divas' 'Courtesan of Nation' 'Okita Mitsuba' 'Red Spider' arcları.... Haikyuu!! Zankyou no Terror Bu üçünü izlemekten bıkmıyorum. edit: 'yoshiwara in flames' arcının da hakkını yememek lazım.
  8. pirabbean

    Bleach Manga Tartışma

    Geçte olsa yazacak bir yer buldum. Son arctan bir şey anlamayan bir tek ben değilmişim. Hayal kırıklığına uğradım. Tamam manga senin istediğin gibi bitir ama çok fazla havada kalan şey vardı. Birçok karakterin akıbetinden haberimiz yok. Urahara'yı mı düşüneyim Isshin'i mi yoksa Grimmjoww ve diğerlerini mi? Ya da Ishida'nın full sayfa bile hak edememiş olmasına mı yanayım? Güç dengesi diye bir şey zaten bıraktım aramıyorum. Millet çiftler yüzünden birbirine girdi daha çok ama ben onların derdinde değilim. Bleach'in hep daha toplu bir konu akışına sahip olduğunu düşünürdüm. En azından okuduğum diğer shounen mangalara göre ama son arcda bayağı bir dağıttı. Güzel bir mangaydı alelacele harcandı gibime geliyor. Hadi bitsin artık deyip 2 bölümde fişi çekmişler gibi. Trollün babasını yediğimizi düşünüyorum. OP, FT ve Gintama'nın akıbetinden korkar oldum. (Sorachi son umudum sensin) Kısacası shoujo mangalara yakışır bir finaldi shounene gitmedi kanımca.... dipnot: kira cidden öldü mü yani?
  9. pirabbean

    Hikayesi En Derin Olan Animeler

    1.FMA 2. ise belki saçma gelecek ama benim için Gintama :D Genellikle saçmalasada ciddiye bağladıklarında beni benden alıyor. Bu listeye gelecek olursam FMA dışındakiler için katıldığımı söyleyemem.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.