Jump to content

megamorph

Üyeler
  • İçerik sayısı

    49
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

megamorph kullanıcısının paylaşımları

  1. megamorph

    One Piece’e Kısa Bir Ara

    parayla herşey hallolsaydı sakıp ağanın iki çocuguda engelli olmazdı.
  2. megamorph

    Sanji - The Super Sayian

    bölüm 321 > 9:11 den itibaren izle.Sanjinin fotografta garip çıktıgını söylüyor.
  3. megamorph

    Sanji - The Super Sayian

    water 7 nin bittigi anlarda işte.tayfanın ödülleri belli olduktan sonra olabilir.tam net hatırlamıyorum ama o civarlarda.
  4. Arkadaşlar birşey dikkatimi çekti.Hiç kimse Sanji'nin neden fotografının alınamadıgına deginmemiş.Animede önemli birine Sanjinin resmi gösteriliyordu.Adam tedirgin olup robot resmini çizip yayınlayın felan diyordu.Bence bu olayın Sanjinin Super Sayian a dönüşmesiyle bi baglantısı var. Yani bu adamın hangi mantıkla ayagı alev topuna dönüyor kimse açıklamadı :)
  5. megamorph

    Gintama Yine Mi Bitiyor?

    biterse başlarım.şimdi torrentten tüm bölümleri indirmek lazım.bitince hepsini toplu indirir izlerim :)
  6. one piece evreninin şarlatan doktoru.tony tony chopperin babası.memleketi için korsanlar gibi mücadele veren reyiz dr. hiluluk.Beni one piece evreninde ilk kez ciddi manada duygulandıran adam. hey. sence insanlar ne zaman ölür ? bir tabanca mermisiyle kalplerinden vurulduklarında mı ? hayır. tedavisi olmayan bir hastalıkla harap olduklarında mı ? hayır. zehirli bir mantardan çorba içtiklerinde mi ?! hayır ! unutuldukları zaman http://www.facebook.com/video/video.php?v=255992421113309 hadi aglayalım.
  7. megamorph

    Portgas D. Ace FC

    yaz benide Ace şapkam yakında elimde :)
  8. Benide benide benide
  9. megamorph

    AnimeDeposu Yeni Torrent sitesi

    başka bir tarayıcıyla dene.
  10. megamorph

    Sizce En Güçlü Anime Karakteri Kim?

    Goku'nun yanında hepsi çöp beyler kabul edelim.
  11. megamorph

    One Piece hakında düşünceleriniz

    Naruto görünce midem bulanıyor artık.abi adam one piece hakkında düşüncelerinizi sormuş.ne alaka naruto ya bi gidin Allah aşkınıza.
  12. megamorph

    One Piece hakında düşünceleriniz

    (Animeye insanların %80i gibi bende death note ile başladım.böyle yüksek kalitede bir animeyle başladıgım içinde miyazaki eserleri dışında pek anime seyredemedim.çogunda sona gelemedim.bende uzun kalitesini kanıtlamış bir seriye başlama kararı aldım.Birçok video izledim.genelde naruto , bleach , one piece 3lüsü geçiyordu.bleachi kafadan eledim çünkü izledigim bir videoda gerçekten saçma bir dövüş içersinde olduklarını gördüm mekanlar hoşuma gitmedi.one piece ve naruto arasında kaldım.hikayelerini okudum ve köyünde ninja olmaya çabalayan bir çocuk yerine korsanlar kralı olmaya çalışan biri daha çok ilgimi çekti açıkcası.) İlk başladım 9-10 bölüm izledim hoşuma gitti gitmedi degil(Usopp dışında:)).Üniversitede evden bayagı uzaktım yurtta internet yoktu.Okuldan bölümleri indirip indirip yurtta izliyordum.Hiç ara vermedim seriye.110larda felan yaz okulunun sonuna denk geldigi için 2 ay ara verdim.sonraki 550 bölümü 1 ayda bitirdim.Diyecegim o ki beni 10 dakika içinde hem aglatıp hem güldürüp hem de tüylerimi diken diken eden (edebilecek) tek anime.İlk bölümlerde nefret ettigim Usopp'u bile annesine olan sevgisinden ötürü, hasta olan annesine umut vermeye çalışmasından ötürü adeta hayran olmuştum.Tayfanın her ferdi geçmişleriyle gözlerimi yaşarttı.Şu anki halleriylede gülmekten kırdı geçirdi. OP'un bende bu kadar büyük bir etki yaratmasının asıl sebebi OP'a başladıgımda içinde bulundugum ruh halidir.Yemeden içmeden kesilmiş , hayata karşı bütün umutları tükenmiş, sadece yapması gerektigi için bazı şeyleri yapan, huzursuz , sessiz , kendi halinde biriydim.OP karakterlerinin o zorluklardan geçmiş olmalarına ragmen hayata sıkı sıkıya baglanmaları ve YAPTIKLARI HİÇBİRŞEYDEN PİŞMAN OLMAMALARI beni çok etkiledi.Luffynin iştahına özenip yemek yemeye başladım ve inanırmısınız kilo aldım.Ben kendimi bildim bileli kilo veren bir insandım.Beni 2 ay görmeyen zayıflamışsın derdi.Okuldan tatile geldigimde annem kilo almışsın eline yüzüne et gelmiş dediginde animeye daha da bir sarıldım ne yalan söyleyim. Şimdi hayatımı bu denli degistirmiş bir anime hakkında nasıl kötü birşey yazayım.Aklıma gelen tek kötü şey konuların uzun tutulması( benim için sadece günceldeyken sıkıntı yaratıyo.Güncelde olmadıgım zamanlarda konuyu bu kadar geniş ele alması çok hoşuma gidiyordu.Şu an, pazarı beklerken hiçte güzel degilmiş onu farkettim :) ).Çizimlere gelirsek benim çizimlerde baktıgım karakterlerin kalitesi ve mimikleri.OP'ta bunları gayet güzel veriyor.Çizim , grafik arayan biri asla degilim öyle olsaydım halen daha Warcraft 3 oynamazdım :). Aklıma geldikçe yazarım.Bu kadar kısa bırakmak OP'a ayıp olur bence :).
  13. megamorph

    Bir Anime Karakteri Olsaydınız...

    1. Ne sıska , nede hayvan gibi orta halli. 2. üstte siyah t-shirt altta şort ayakta sandalet kafada hasır şapka(luffyden esinti degil one pieceden öncede hasır şapka sürekli takardım ben :)). 3. Sopa 4. Havayla bütünleşmek.Bir anlamda hava olmak.Yagmur yagdıgında yagmur olmak.kar yagıdıgında kar olmak.rüzgar çıktıgında rüzgar olmak.Bunun gibi bişi. 5. Genelde kararlar üzerinde pek etkisi olmayan , emirleri uygulayan(harfi harfine) , lakin işler kötüye gittiginde ani kararlarla işlerin içinden hızlıca sıyrılan biri.Ayrıca çok uyuyor.Uyumaktan nefret ettigi halde. 6. Ailesi savaş sırasında istilacılar tarafından öldürülmüş , şans eseri hayatta kalmış , bulundugu konuma tırnaklarıyla kazıya kazıya gelmiştir. 7. Dünyayı tek başıma yaşadıgım adamdan seyredebilecegim kadar sakin bi yer haline getirmek.
  14. megamorph

    One Piecedeki En Sevmediginiz Karakterler

    ilk başta bende senin gibi düşünmüştüm.ama sonradan farkettim ki usopp'un serideki değeri gerçekten hiç azımsanacak gibi degil.insanı çogu zaman uyuz etsede.usopp one piece'nin tuzu biberi gibi.
  15. kardeşim.sana bunu söylemek isterdim ama söylemeyerek sana en büyük iyiligi yapıyorum.bende senin gibi düşünmüştüm ayrı olursa tadı çıkmaz diye.şu an animenin en müthiş en heyecanlı bölümlerine gelmiş bulunmaktasın.bak aklıma geldi gene o anlar tüylerim diken diken oldu.sakın spoiler alma devam et tayfayı aratmıyor anime sana :) dayanamadım : tayfa 500lerden sonra birleşiyor.ama aradaki 100 bölüm animenin en iyi 100 bölümü haberin olsun.
  16. megamorph

    Bleach bittiğine göre Dünya 3. sü kim olmalı

    Gintama diyorum ben
  17. ilk bu : http://sketchtoy.com/22700120 ikincide bu : http://sketchtoy.com/22897944 Resim konusunda zerre yeteneğim yok arkadaşlar farkındayım.Ama One Piece karakterlerini çok seviyorum ve en sevdigim 5 karakteri çizme kararı aldım.Şimdilik sadece Luffy ve Franky'yi çizdim.Zoro , Smoker ve hele hele Beyazsakal reyizi elimi değipte pisletmek istemiyorum.Hadi sizinde performanslarınızı görelim :)
  18. megamorph

    En Çok Sevdiğiniz Anime veya Animeler?

    one piece death note rurouni kenshin one piece one piece one piece one piece
  19. Hep en sevdiklerimiz soruldu haklı olarak.çogunuz belki sevmediginiz 5 kişi bile bulamayacaksınız.ama deneyelim :) 1) Akainu 2) Squardo 3) Marshall D. Teach 4) Shiryuu 5) Gecko Moria
  20. megamorph

    One Piece'den Unutulmaz Sözler

    DR. HILULUK Hey. Sence insanlar ne zaman ölür ? Bir tabanca mermisiyle kalplerinden vurulduklarında mı ? Hayır. Tedavisi olmayan bir hastalıkla harap olduklarında mı ? Hayır. Zehirli bir mantardan çorba içtiklerinde mi ?! Hayır ! Unutuldukları zaman
  21. megamorph

    Rurouni Kenshin - Movie (Sonunda TR Altyazılı)

    animedeposunda görmüştüm türkçe altyazı çıktıgına sevindim.indireyim bari :)
  22. megamorph

    One Piece AMV

  23. Merhaba arkadaşlar. Yabancıların bir sürü torrent ve paylaşım platformu olduğunu biliyoruz.Özellikle o kadar büyük platformlar var ki milyonlarca kişi oradan torrent indirip,paylaşıyor.Bizimde olsun istedik.Bu sebeple ANİMEDEPOSU açıldı.En kısa zamanda en ünlü serilerden tut,en bilinmeyen fakat harkulade olan serilere kadar hepsi eklenecek.Şuanki torrentlerden bir kaç tanesi : FMA 1-51BL TRSub BRRip DragonBall 1-153BL TRSub DVDRip Kimagure Orange Road 1-48BL TRSub - AMT Fansub Kaptan Tsubasa 1-128BL TRDublaj TV Çekimi Aoki Densetsu Shoot 1-20BL TRSub - AMT Fansub Gosick 720p TRsub - Coalgirls Rip Tari Tari 720p - HorribleSubs Guilty Crown Full 720p x264 AAC TRsub - ZeroRaws Not: Tüm torrentlerimizde serve desteği vardır.Yani ölü torrent diye bir kavram ortaya çıkmayacaktır. Ayrıca ekibimize yardımcı arkadaşlar arıyoruz.Uploader, Forum Moderatörü, Grafiker olarak yardımcı olmak isterseniz aramıza bekleriz. Üye ol : http://www.animedeposu.com/signup.php?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.