Jump to content

NexSuS

Üyeler
  • İçerik sayısı

    27
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

NexSuS kullanıcısının paylaşımları

  1. NexSuS

    Kiniro Mozaic Anime Oluyor

    echi olduğu cok belli yani merak etmene gerek yok :=)
  2. en tuhaf duyduğum konu animesi :=)
  3. Kaç kişi kira gibi dünyadaki tek kötü olarak barışı sağlmaya cesaret edebilir biliyorum gerçek değil ama size sunu söylemek istiyorum deat notenin ana fikrini çünkü bazıları deat notedeki kira karekterine karşı cıkıyor bende size ana fikri söyleip anımedeki fedekarlıkları söylemek istedim siz karşı cıkanlar söyle söylüyor doğru yolda ama yanlış yöntem yapıyor kiranın yargılam yetkisi yokmus öyle diyorsanız size sunu söyleyim ozaman kim yargılayacak ? rüşvet yiyen mahkemelermi ? yoksa rüşvet yemediği halde hapisten cıkıp gene öldüren kişilermi hapise suclaları atsalar ne olca ? gene çıkıp öldürmeyecekmi tamam bazıları akıllanıyor ama akıllanmayanlar ? gene aynı şeyi yapmaları için onlar salınıyor kirada bunun farkında olduğu için mahkemelerin adaleti sağlmadığını fark ettiği için sadece korkuyla kötülük olabilceğini tek yol olduğunu anlıyor ve dünyadaki tek kötünün onun olması gereken bir fedekarlık yapıyor yiğit adlı bir arkadaşımız dünayada denge var o bozulamaz diyor denge bozulursa ne olur ? ve farkında değilsiniz ama kiranın yaptığı kaderide değişdiriyor diyelim siz birisini öldürcekseniz kira var diye öldüremiyorsunuz o yüzden cehenneme değil cennete gidiyorsunuz kira olmasa cennete değil cehheneme gitceksiniz (normalde ateistimdir sadece örnek verdim) demek istediğim sey su kira herkeze korku salıyor ama sonradan ölümler duruyor cunku herkez kiradan korktuğu için birbirini öldüremiyorlar kirada suc olmadığı için kişileri öldürmüyor böylelikle herkez doğal oluyor her ne kadar korkuyla olsada bir gerçek bir barış meydana geliyor diyeceklerım bu kadar tamam sonradan deliriyiyor masumları falan öldürüyor ama o kısımları birşey demiyorum sadece ana fikri demek istedim amacı demek istedim sonradan gücten bası donuyor onlar ayrı bir hikayedir :)
  4. NexSuS

    Sizde Death Note olsa kullanır mıydınız? neden?

    kesınlıkle kullanırdım ama ben kira gibi tanrı kopleksli olmazdım ve ben kira gibi araştırmazdımda haberlerde isim veriliyor yüzde :=) acardım haber kanalını izle ya :=) yosusa gören yok duyan yok tek bir kişisel şey için kullanırdım cahiller için :=)
  5. Arkadaşlar ben şimdi bir manga konusunda yoğunlaştım daha bitmedi ama şimdiden anime izleyip yada manga okumuş arkadaslar çizimde kendinize güveniyorsunuz gelin bir manga yapalım şuan konum bitmesede kendime güveniyorum beyenmezsiniz tekrardan yaparım sorun değil asıl sizin yeteğiniz varmı ? yorummlarını bekliyorum :) istanbuldan olsun çizimi olan adana flan olursa sorun olur :)
  6. zero bana göre en piskopat olan anımedeki zero adam cidden luffynın özel gücleri var o yüzden daha avantajlı ama zero herifın ozel güclei yok ama luffye denk tabi ben henüz luffynın yeni yetenekleri geldiği bölümlere gelmedım o yüzden bilemem :)
  7. NexSuS

    En Çok Sevdiğiniz Anime veya Animeler?

    Deat note , Mirai Nikki,One piece,Another,Schoul days en favaro anımelerım :)
  8. En iyi anime size göre nedir bana göre deat note sonra Mirai Nikki sonrada Another sonrada Schoul days piskoloji olarak en iyi sevdiğim anime bunlar savas olaraksa One piece narutodur :) tabi narutonun bazı salak sahneleri dısında iyi :) bunlar en çok etkilendiğim ve en cok sevdiğim anımlerdır ya peki sizin en çok etkilendiğiniz ve en çok sevdiğiniz animeler nelerdir :)
  9. resengana bak be minato adamsın naruto dövüsünüde izlemek laızm :)
  10. NexSuS

    Şaringandaki Büyük açıklık

    bula bula bunamı dıkkat cektın sen gunde kac narutoda acıkalr arıyorsun :)
  11. NexSuS

    High School DxD İkinci Sezon Duyuruldu !!!

    cok mutluyum 1 .sezon cok güzeldi cocuk abazının tekıydı hep olurken neler dusundugunu hatırladım cok gulmustum :)
  12. NexSuS

    Sizi En Gıcık Eden Anime Karakteri?

    benı en sınırleten karekter narutanın ta kendısı herif dusmanıyla knka oluyor yarım saat ayağa kalkıyor ve yarım saat artislik konusmalar yapıyor :)
  13. naruto, bleach,schoul days,deat note,one piece bunlar cok guzel serıler :)
  14. NexSuS

    2013 Kış Sezonunda Yayımlanacak Animeler

    bana oyle geliyorki echı anımlerı cok olcak bu yıl :==) :D
  15. NexSuS

    İtiraf Köşesi

    itiraf ediyorum kucukken babamın dukyanındaki kızlarla ilgileirken eteklerinden baktım bir sürü (gercek bir hikayedir :)
  16. Yabancı ülkedekilerde türk sitelerine çok uğrarlar ve :) girseler bile yazdıklarımızı anlamazlar yani boşuna uğraşıyorsunuz :)
  17. NexSuS

    Dansai Bunri no Crime Edge Animeye Uyarlanıyor.

    Anlamadım doğrusu konuyu sac kesme takıntısı olan biri ve saçını kesemeyen lanetden dolayı bir kız bunun sonucu bır şeyi tetikliyor umarım saçma değildir resimide gördüğümde konusu güzel bir sey olur sanmıştım :)
  18. Sımdı arkadaslar gelelım bır cok kısının sevdıgı anıme tarzı olan h.... anladınız sız onu :) listesi :) High School DxD/Yosuga no Sora/Hagure Yuusha no Estetica/Kiss X Sis/Amagami SS/Kimi ga aruji de shitsuji ga ore de/Seikon no Qwaser/Campione!/Kanokon/

    1. Grkmvc

      Grkmvc

      Ben anlamadım. h... ne oluyor.

    2. Hokage_Minato

      Hokage_Minato

      Hanladık da ne olmuş :D

    3. Hokage_Minato

      Hokage_Minato

      High School DxD bir kerem ecchi :D

  19. Bir çok anıme izledım ama sevdigım piskopatlık ve piskoloji olarak listemi acıklıyacam Deat Note/Schoul Days/Mirai Nikki/Another/Kurozuka/Blood bunlar piskoloji ve piskopat anıme listem

  20. Bence izlenmeli cokı güzel bir anımeye benziyor ve konusu tuhaf olmasına rağmen ilgimi cekti :)
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.