Jump to content

Shu Reyiz

Üyeler
  • İçerik sayısı

    272
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    2

Shu Reyiz kullanıcısının son zaferi 20 Ekim 2013

Shu Reyiz en beğenilen içeriğe sahiptir

2 Takipçi

Shu Reyiz hakkında

  • Doğum günü 17 Eylül

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Male
  • Konum
    İstanbul

Shu Reyiz üyemizin başarıları

  1. yıl 2015, boş insanlar artmakta

  2. Shu Reyiz

    Sistem Güncellemesi!!!

    Açıkcası birazdan yazacağım konu hakkında birisi birşey dedimi bilmiyorum (çünkü her yorumu okumaya üşendim) direk aklımdakileri aktarmak istiyorum. -Level sistemi Bu sistemi üye olma tarihine belirlenen bir sistem haline getirme imkanınız varsa çok güzel olabilir aslında bu sayede boş yorum yapanlarda kalkmış olur ortadan. Yada izlenilen anime sayısına göre. -Takip sistemi Bu sistem gerçekten çok güzel düşünülmüş. Fakat bu seferde tivitırda (ben öyle diyorum) ki gibi "G.t var" diyenler çıkmazsa iyi... Bunlar haricinde pek aklıma gelen birşey yok açıkcası fakat aklıma geldikçe sistemin yenilenmesi ve güzelleşmesi açısından elimden geleni yapacağım. Güncelleme ve emekleriniz için minnettarım, teşekkürler.
  3. Shu Reyiz

    İmza Yapıyoruz...

    Verdiğiniz ara süresi bitince söyleyinde bizde ufaktan bir iki tane istekte bulunalım :)
  4. 2. sezonu çıkma ihtimali az değil, yok. Çünkü dediğin gibi novel 'den yapılmış bir anime ve çıkalıda fazlasıyla oldu bu yüzden dahada çıkmaz diye düşünüyorum ki öyle de zaten. Benim sürekli izleme nedenim animelere dahada bağlanma isteğim, sürekli dediysemde senede iki , üç defa yani o kadarda fazla değil :) Ona benzer bi sword art online yakındı, onun haricinde ona yakın bir anime bilmiyorum. Ya izlememişimdir yada listemde izleyeceklerimin arasındadır :)
  5. Ben Guilty Crown 'u çıktığı günden beridir "En kral anime" diyerek millete önermişimdir. İşin kötü tarafı Guilty Crown 'u herkes anlayamaz ve herkes sevemez ki ben gayet net anladım. Hatta bittikten bir süre sonra internette (Türkçe, ingilizce, japonca v.s.) 2. sezon çıkar mı, çıkacak mı diye araştırdım ki halen daha araştıran bir insanım. Ama Guilty Crown bana bir kere daha her güzel şeyin bir sonunun olduğunu gösterdi. Böyle bir konu açtığın için cidden tebrikler ve teşekkürler. İşin bir kötü tarafı daha var ve oda o kadar bağımlılık yaptı ki aklıma sahneleri geldikçe tekrardan indirip, tekrardan izliyorum ve sonra tekrardan siliyorum.
  6. Shu Reyiz

    Manga Tavsiyesi (Acill!!)

    Ben çeviri yapan grupları takip ediyorum. Onların online okuma sitesi oluyor yada batoto 'ya upload ediyorlar ordan okuyorum.
  7. Shu Reyiz

    Manga Tavsiyesi (Acill!!)

    Evet arkadaşlar konu hala güncel, şöyle vurmalı kırmalısından manga biliyorsanız çekinmeyin söyleyin. (1. sayfada ne tür olabileceği v.s. yazıyor)
  8. Shu Reyiz

    Merhabaa :))

    Aramıza hoş geldin aslan. İyi vakit geçirmen dilekleriyle, iyi forumlar.
  9. Sistemin mükemmelleşmesi için "SAVAŞ"

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. Shu Reyiz

      Shu Reyiz

      Eski sistemin yürüyüşüne karşı savaş, itiraz edenlere açıklarını bildirmek, düzenlemelerin neleri halledebileceğini bildirmek v.s. Oraya en uygun kelime "Savaş" olurdu bende savaş yazdım hani öyle abartılacak bir şey değil :)

    3. Cold Dewil

      Cold Dewil

      Anladım :) Hani eksiklikler,aksaklıklıar her daim her sistemde bulunacakdır.Bunları en aza indirecekse buna "savaş" değil de "yenilik" kelimesi daha güzel uyar ;)

    4. Shu Reyiz

      Shu Reyiz

      Mükemmelden kastımda o zaten eksiklikleri aksaklıkları en aza indirmek. Savaş dememin nedenide buna itiraz edenler olacak, kabul etmeyenler olacak ki onlar bu açıklıkları kullanan, eksikliklerden yararlanan kişiler işte bu kelimenin kullanıldığı yer orası. Bir nevi bu sistem cahiliyet döneminden kalmış gibi ve bunu yenilemek, yenilemek için fikirler sunmak bizlerin görevi :)

  10. Forumun en GİZLİ üyesi olabilir mesela.
  11. Shu Reyiz

    Bishokuya - İlk Deneme :)

    Çok dehşet olmuş harbiden tebrikler. Hakkını vermişsin yani. Eğer ciddi düşünürsen, manga çizimi konusunda falan senaryo konusunda elimden geldiğince sana destek olurum ;)
  12. Yokluğumda bir kaç velet ün yapmış sanırsam (: Bir gün kral geri döndüğünde tahtını dolu görürse başı dik bir şekilde oradan ayrılır. Çünkü daha güçlü bir imparatorluk kuracaktır.. -Kirito Shu

  13. Shu Reyiz

    Baby Steps Animesi Geliyor

    Ohhh maşallah bu aralar spor animeleri çoğaldı. Güzel oldu yav. Birde futbol gelse şöyle tsubasa gibisinden tam olcakta neyse :D
  14. Yine mi ana karakter kız.. Abi nedense bu aralar gözüme çarpan movieler , animeler 'in ana karakteri genellikle kız oluyor.. Neyse hayırlısı diyelim. Umarım beklediğime değer..
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.