Jump to content

Shu Reyiz

Üyeler
  • İçerik sayısı

    272
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    2

İletiler bölümüne Shu Reyiz kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. Açıkcası birazdan yazacağım konu hakkında birisi birşey dedimi bilmiyorum (çünkü her yorumu okumaya üşendim) direk aklımdakileri aktarmak istiyorum.

    -Level sistemi

    Bu sistemi üye olma tarihine belirlenen bir sistem haline getirme imkanınız varsa çok güzel olabilir aslında bu sayede boş yorum yapanlarda kalkmış olur ortadan. Yada izlenilen anime sayısına göre.

    -Takip sistemi

    Bu sistem gerçekten çok güzel düşünülmüş. Fakat bu seferde tivitırda (ben öyle diyorum) ki gibi "G.t var" diyenler çıkmazsa iyi...


    Bunlar haricinde pek aklıma gelen birşey yok açıkcası fakat aklıma geldikçe sistemin yenilenmesi ve güzelleşmesi açısından elimden geleni yapacağım. Güncelleme ve emekleriniz için minnettarım, teşekkürler.

     

  2. 2. Sezonu cikma olasiligi yok denecek kadar az. Cunku anime bildigim kadariyla light novel adaptasei ve light noveli nereye kadar anlatiyor, bu olaylardan sonrasida devam ediyor orada pek bilemiyorum.

    Ama surekli izlersen eski buyusunu kaybeder :) bence ona benzer bir kac tane anime var onlara basla, black bullet falan :)

     

     

    2. sezonu çıkma ihtimali az değil, yok. Çünkü dediğin gibi novel 'den yapılmış bir anime ve çıkalıda fazlasıyla oldu bu yüzden dahada çıkmaz diye düşünüyorum ki öyle de zaten.

    Benim sürekli izleme nedenim animelere dahada bağlanma isteğim, sürekli dediysemde senede iki , üç defa yani o kadarda fazla değil :)

    Ona benzer bi sword art online yakındı, onun haricinde ona yakın bir anime bilmiyorum. Ya izlememişimdir yada listemde izleyeceklerimin arasındadır :)

     

  3. Ben Guilty Crown 'u çıktığı günden beridir "En kral anime" diyerek millete önermişimdir. İşin kötü tarafı Guilty Crown 'u herkes anlayamaz ve herkes sevemez ki ben gayet net anladım. Hatta bittikten bir süre sonra internette (Türkçe, ingilizce, japonca v.s.) 2. sezon çıkar mı, çıkacak mı diye araştırdım ki halen daha araştıran bir insanım. Ama Guilty Crown bana bir kere daha her güzel şeyin bir sonunun olduğunu gösterdi. Böyle bir konu açtığın için cidden tebrikler ve teşekkürler. 


    İşin bir kötü tarafı daha var ve oda o kadar bağımlılık yaptı ki aklıma sahneleri geldikçe tekrardan indirip, tekrardan izliyorum ve sonra tekrardan siliyorum.

     

  4. Ben mangaları türkcraft'tan okuyordum ama bugün kapandı.Shu Reiz sen hangi sitedeb okuyorsun mangaları önerebilecegin güzel bir site varmı ?

     

     

    Ben çeviri yapan grupları takip ediyorum. Onların online okuma sitesi oluyor yada batoto 'ya upload ediyorlar ordan okuyorum.

  5. Ana karakterden güçlü birileri olması gerekli ana karakter en güçlü olsaydı çoğu anime hemen biterdi.Ana karaktere denk veya ondan güçlü karakterler olmalı yoksa ilerleme olmaz. Diğerlerinin çoğuna katılıyorum :D

    Orda kastettiğim şey shounen animeler için geçerli değil zaten. Çerez olarak nitelendirdiğimiz animelerde olan şeyden bahsetmiştim aslında. Yani ne kadar çabalarsa çabalasın ondan güçlüsü , zekisi yada yeteneklisi olan 12 bölümlük animeler..

  6. Animelerde sevmediğim şeylerden birisi erkek ve kız ilişkisi. (Yanlış anlamayın. Önce okuyun tamamını)

    Erkek bir kıza aşık olur. Fakat diğer yanda başka bir kız vardır. O diğer kız hakeder erkeği ama erkek aşık olduğu kızdan vazgeçmez. En sevmediğim şeylerden biridir bu.

    Ana karakterden güçlü birilerinin olması..

    Abi sen ana karaktersin ANA.. En iyisi olman lazım. Güç yok , yetenek yok , zeka yok ne işe yarıyosun o zaman.

    Ana karakterin korkak olması..

    Abi madem ana karakter yapıyon korkak yapma. Lütfen diyorum bak. Lütfen..

    Ana karakterin gözünün kör olması..

    Örnek veriyorum Natsu.. Abi git Lucy 'e çıkma teklifi et , kurtarırken seni seviyorum de bişeyler yap ne öyle odun gibi duruyon anca..

    Aksiyon sahneleri..

    Abi bir animede bir aksiyon sahnesi yani dövüş , vs sahnesi en fazla (Bakın altını çiziyorum En Fazla) bence 2 bölüm olmalıdır. Abi 2 bölümde fazla aslında. İnsan bıkıyor. Hele hiç sevmediğimiz kişiler dövüşüyor 10 dk onları izliyoruz mal gibi en uyuz olduğum şeylerden biridir..

    Ana karakterin finalde yanlız kalması.

    Abi ana karakter en sonunda üzlüyor ya hani onca şeyi yapmasına rağmen yanlız kalıyor ya , yanlış anlaşılıyor ya o sadece ana karaktere koymuyor. Banada koyuyor..

    Daha aklıma gelmeyen çok şey var sevmediklerim konusundada şimdilik bunlar geldi aklıma..

  7. Abi tutulmadı diyenlere bi sorum var. Adamlar o kadar imza töreni , final töreni v.s. yaptı. Katılımları herkes gördü. O kadar insan afedersiniz b*ku b*kuna mı oraya gitti ?

    İnsanı delirtiyorsunuz abi ya. O anime tutulmayacakta ne tutulacak ?

    Neymiş romantizm var mış yok şey miş yok buymuş yok şuymuş siz afedersiniz odun gibi tek türü izlemeye alışan cinssiniz. Ne anlarsınız romantizmden ne anlarsınız duygudan ne anlarsınız karıdan kızdan.

    Sizi halı sahaya götürsem direk niyetine dikerler o derece.

    Burda berbat berbat dersiniz izlerkende hadi be olum hadi be kiritom dersiniz.

    Bu aynı tükürdüğünü yalamak gibi. Madem beğenmediniz niye izlediniz abi ?

    Zorla mı izlettiler ?

    Silah falan mı doğrulttular ?

    Bu konuyu acayip şekilde fazla uzattınız. Anime bitti biteli aynı konu..

    İnsan birazcık utanır be abi. Aradan ne kadar zaman geçti. 1 Sene olacak 1 sene..

    Yapmayayım yapmayayım dedim sonunda patladım abi.

    Sitede bi tane yiğit diye kodoman var o uğraşır burda üç beş arada sırada foruma uğrayan kişiler var onlar uğraşır ne abi böyle ya.

    Bu anime size ne yaptı ??

    Ne zararı dokundu ??

    Artık aşın bunları abi. Kabullenin şu gerçeği...

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.