Jump to content

sonsuzluk5468

Üyeler
  • İçerik sayısı

    10
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

İletiler bölümüne sonsuzluk5468 kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. NoNoNoNoNoNoNoNoNoNoNooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo why why why why why why why why  :hate-onion-head-emoticon:  :hate-onion-head-emoticon:  :hate-onion-head-emoticon:  :hate-onion-head-emoticon:  :hate-onion-head-emoticon:  :hate-onion-head-emoticon:  :hate-onion-head-emoticon:  :hate-onion-head-emoticon:  :hate-onion-head-emoticon:  :hate-onion-head-emoticon:  :hate-onion-head-emoticon:  :hate-onion-head-emoticon:  :hate-onion-head-emoticon:  :hate-onion-head-emoticon:  :depressed1-onion-head-emoticon:  :depressed1-onion-head-emoticon:  :depressed1-onion-head-emoticon:  :depressed1-onion-head-emoticon:  :depressed1-onion-head-emoticon:  :depressed1-onion-head-emoticon:  :bad-atmosphere-onion-head-emoti  :bad-atmosphere-onion-head-emoti  :bad-atmosphere-onion-head-emoti  :depressed2-onion-head-emoticon:  :depressed2-onion-head-emoticon:  :depressed2-onion-head-emoticon:  :dead-onion-head-emoticon:  :dead-onion-head-emoticon:

  2. Hacı ne kadar zaman geçti hala yeni bölüm yok.Şu sorun neyse bir devası yok mu ki bu kadar zamandır bekliyoruz tamam çevirmenin yanında boynumuz kıldan ince ama bu kadar da uzun sürmez (demek istediğim 24.bölüm 27 gün önce yayınlanmıştı.)şunun şuracığında geriye 2 bölüm kalmış onuda bitirip 4.sezona abansanız.(Not:yeni bölümün gelmemesiyle ilgili bir problemim yok. sadece bunun söylemek istedim o kadar).(elimden geldiği kadar terbiyeli yazmak istedim yanlış anlaşılmasın diye).

  3. Hokage_Minato abi ne güzel alıştıydım her gün major bölümü görmeye diğer bölüm ne zaman geliyor 2 gündür major göremeyince gabız oldum sıçamıyom bağırsılağım pörsüdü beynime kan gitmez oldu ne zaman geliyor 1 haftamı 1 aymı söylede bileyim 

      :depressed1-onion-head-emoticon:  :depressed1-onion-head-emoticon:  :desperate2-onion-head-emoticon: :desperate2-onion-head-emoticon:   :bad-atmosphere-onion-head-emoti  :bad-atmosphere-onion-head-emoti  :depressed2-onion-head-emoticon:  :depressed2-onion-head-emoticon:  :desperate1-onion-head-emoticon:  :desperate1-onion-head-emoticon:  :bye1-onion-head-emoticon:

    not:tamam animeyi çevirmek zor iş biliyom ama ben sadece meraktan soruyom.

  4. Son sayılarda bizi Sasukeden o kadar uzaklaştırdı ki neredeyse Sasuke'yi unutacağız bence baya uzun süre Sasuke'yi göremeyeceğiz ama Sasukenin girdiği sahne sıradan bir sahne olmıyacak...

    Bence çok haklısın Sasuke'yi baya uzun zaman görmicez

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.