Jump to content

LoLeRji

Üyeler
  • İçerik sayısı

    3
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

LoLeRji üyemizin başarıları

  1. Osmanlı padişahları ile ilgili çizgi dizi bence gayet güzel bir fikir. Şu ana kadar hep yabancı çizgi dizileri filmleri izledik, yabancıların yaptıkları oyunları oynadık. Onların kültürlerini, tarihlerini gördük, peki neden kendi çizgi dizilerimizi izlemeyelim? Türkiye'de yaşayan bir insan olarak Türkler tarafından yapılmış, doğru bilgi veren ve Türklerle ilgili bir çizgi filmi, gayet mantıklı buluyorum. Fakat , çocukların Türk tarihini öğrenmesi ve bunu yaparken eğlenmesi için böyle bir çizgi film yaparken, zararlıdır şudur budur diye de diğer çizgi dizileri yayından kaldırmak bence çağın ÇOK ama ÇOK gerisinde bir hareket. Sonuçta televizyondan kaldırsan internetten izleyecek, internete de mi sansür koyacaksınız?..
  2. LoLeRji

    Yaz 2013 Anime Bültenleri

    Sadece bir tane seçiliyor OOOOOOO..... Halbuki Ore no Imouto'yu da oylamak istiyordum. Bir de istek yapsam, Haiyore Nyaruko san 'ın 2. sezonu çıkmaya başladı çevirisi yapılacak mı? Yapılsa çok güzel olur :) (Kendim de çevirebilirim gerçi ama zamanım yok ^_^)
  3. LoLeRji

    Turkanimecon 2012 AMV - Worldwide

    Bu benim çok önceden yaptığım bir AMV'ydi, yarışmaya onunla katılıyorum. Programlar; Windowslive Movie Maker :D http://www.youtube.com/watch?v=amszkGwOPo0
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.