Jump to content

Hospahtan

Üyeler
  • İçerik sayısı

    33
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Hospahtan kullanıcısının paylaşımları

  1. Hospahtan

    Fairy Tail Sona Eriyor!

    Heyecanlı heyecanlı siteye FT için girip bunu okuyunca 70'lik dedeler gibi; "Ah kalbiiiim" diyerek yere yığılıp ölesim geldi. Bu ne ya! Eskiden Salı, Perşembe, Cumartesi ve Pazar günleri anime izlemek için can atardım. Hayatımdaki bütün stresi sıkıntı bu günler ile kolayca atlatırdım. Salı günü gitti. 30 sonra cumartesi günü heyecamında gidiyor. Yakında Perşembe'nin de son bulacağı açıklandı. EEE bana ne kalacak. Stres ve 6 gün boyunca uğraşacağım bir sürü kara cahil laf anlamaz adamın yarattığı sıkıntı. Bunca dert tasa sadece 1 pazar günü ile geçmez arkadaş. Geçmez!
  2. Hospahtan

    Zaraki Kenpachi (Manga Spoilerı İçerebilir)

    Bölüm tamamda Zaraki Kenpachi acaba kılıcı ile şimdiki hali ile konuşabilecek mi? Bu haftaki bölümü iple çekiyorum. Bu ara da Bleach animesinde en süper karakter Zaraki Kenpachi :D
  3. Neyse doğum günü kutlama bölümü olduğu için konuyu tekrar aynı yerlere getirelim :D Yıllarca önce bugün dünyaya gözlerini açan herkesin doğum günü kutlu olsun :D
  4. Hospahtan

    Rütbe Derecelendirme

    Benim gördüğüm son karar yorumların olduğu yerin sağındaki beğen ya da beğenme tuşuna basıp rütbelendirmeye bir nebze düzenleme getirme yönünde olmuş ama adamlar her bölüme aynı yorumu yapıp bir de rütbe sahibi. Pek bir işe yaradığını söyleyemem.
  5. Hospahtan

    Rütbe Güncellemesi

    Kimse kusura bakmasın ama yorumları beğen tuşuna basan kaç kişi var? Onuda geçtim yorumları okuyan kaç kişi var? Onu da geçtim yorumlara bu şekilde bir rütbe neden geldi? Eğer sorun Argo, Hakaret, Flood, Spoiler ve Erotik Paylaşımlar ise sadece beğenme tuşuna basarak ilgili kullanıcıyı ceza işlemi yapılacak olan inceleme sonucu gelse daha doğru değilmiydi? Bir süredir yazılan yorumlara bakıyorum. Hep aynı yorumları yapmış arkadaşlarda sevile üye, daimi üye, Otaku üye, diye yazılar duruyor. Her bölüme aynı yazı yazmak flood değil mi? Değilse ne oluyor? Buna yorum denir mi? Birde yorumlara rütbe verilmese olmaz mı? Bir de tutup bunları şimdi rapor mu? Etmemiz lazım.
  6. Hospahtan

    Eski Dante DmC’ye Dönerse

    Bence çok saçma. Bence kimse Dante'nin saçının neden beyazladığını falan da düşünmemiştir. Mevcut konsepte yeni birşeyler üretemeyince geçmişi ile ilgili birşeyler üretmeye ve başarısızlığı daha alt seviye de tutmaya çalışmışlar gibi geliyor.
  7. Hospahtan

    Japonların Zevkleri Çok mu Farklı ?

    Dedektif Konan'ın ben küçükken türk kanallarında bir kaç bölümünü izlemiştim. Gayet güzeldi. Fakat şunu söylemem lazım çocuk anmeleri, ergen-yetişkin animeleri Japonyada ayrılarak izlenirken dünyanın geri kalanında çizgi film diye tabir edilip bunu çocuklar izler mantağı hakim. Ben 28 yaşındayım ilgilimi çeken her çeşit animeyi kısıtlamadan izliyorum fakat çoğu yaşıtım çizgi film olarak değerlendiriyor. Bence ana faktör bu.
  8. Hospahtan

    Minato Namikaze FC (53 Üye)

    Teşekkürler.
  9. Hospahtan

    Minato, Tsunade'nin oğlu diyorlar ya... :)

    Gerçketen süper bir şey olurdu. Naruto'nun gerçekten böyle bir soya sahip olması şuanki soy ağacıda dikkate alınırsa efsani bir hokage olur aslında. Tabi bence büyük eksiklikler de yok değil hani. Ama Naruto'nun 1. hokage kolyesini alma sebebi tamamiyle farklı mesala. İlgili bölümde kardeşi ve sevdiği adamın hokege olma inancını Naruto'da görmesi, 1. kolyesinin Naruto'ya verilmesini sağlamıştı. Ayrıca ilgili bölümlerde Naruto, Tsunade'nin çok yaşlı olduğunu öğrenmesi üzerine ilk başta dalga geçme amacıyla daha sonra büyüğüne olan bir sevgi amacıyla babanne demeye balşıyor. Tsunade'nin ve Jiraya'nın köyü terketmesi tamamiyle tesadüf. Ninja savaşlarından sonra Jiraya'nın sürekli istihbarat yapmaya başladığı bir gerçek.Tsunade ise kardeşinin ve sevgilisinin ölmesinden ötürü yıkılmış durumda köye olan inancı kalmamıştı. Bunlar gitmeleri için yeterli sebepler. Ayrıca hatırlayacak olursanın hokage olmak istememişti. Zoraki oldu. Kısaca bu tezleri çürütmek isterseniz tekrar bölümleri ve mangayı dikkatlice okuyun derim. 1 veya 2 tanesi hariç bahse konu anne-çocuk ve torun olma durumlarını ortadan kaldırabilirsiniz :P
  10. Hospahtan

    Jirayanın geri dönüşü

    Konu çok eski kapanmış. Açmanın bir getiri olmaz. Kaldı ki geri gelse bile saga modu Naruto'nun saga moduna bile yetişemez. Yani geri getirilmesi saçma olur.
  11. Hospahtan

    Bu gün hangi Manga'yı okudunuz?

    D.Gray Man'ın Mangakası sağlık problemleri var. Sağlık sorunları nedeniyle manga aylık çıkıyor. Fakat ara ara durumu ciddileşince bu süre biraz daha uzayabiliyor. Bende geçtiğimiz yazın ortasında neden böyle olmuş diye merak edip araştırma yapmıştım oradan biliyorum. Mangaka nadir ve ciddi olan bir kaç enfeksiyon geçirdi. Ayrıca bu enfeksiyonlar yüzünden bazı operasyonlarda olmuş. Bu sebeple ara ara mangada bu şekilde geçikmeler olabiliyor.
  12. Hospahtan

    Bu gün hangi Manga'yı okudunuz?

    Dragon Ball'a tekrar başladım. Şimdiilik 291. sayıya geldim. Bakalım bir kaç saat sonra büyük ihitimal bitecek
  13. Hospahtan

    Bugün Hangi Animeyi İzlediniz?

    25-26 arası aşağıdakileri izledim. To Love Ru Darkness 8. Bölüm A Channel OVA 2. Bölüm Final Tonari no Kaibutsu-kun 13. Bölüm Final Yuu Yuu Hakusho 33. Bölüm Yuu Yuu Hakusho 32. Bölüm Yuu Yuu Hakusho 31. Bölüm Yuu Yuu Hakusho 30. Bölüm Yuu Yuu Hakusho 29. Bölüm Yuu Yuu Hakusho 28. Bölüm (izlemeye çalıştım fakat eziyet oldu izleyemedim bir türlü) Yuu Yuu Hakusho 27. Bölüm Yuu Yuu Hakusho 26. Bölüm Yuu Yuu Hakusho 25. Bölüm Yuu Yuu Hakusho 24. Bölüm
  14. Valla izlemeyi düşünmüyordum ama sansür falan yok denince izleme kararı aldım. Sansüre acayip karşıyıp. Bazıları küfür olması gereken yerde saçma sapan bir çeviri veriyor bu nedenle animelerden insan soğuyor. Orjinali neyse çeviride de bence o olmalı. Emeğin için şimdiden çok teşekkürler.
  15. Hospahtan

    Karaoke Nedir ?

    Karaoke'nin ne olduğunu biliyordum fakat tarihi geçmişini açıklaman süper olmuş. Teşekkürler.
  16. Monkey D. luffy tabiki tek geçerim ama en sevimlisi deseniz chopper olurdu. En havalı karater derseniz bence Ace olurdu. Ama en cool diyorsanız tabi ki Roronoa Zoro. Herif tam bir manyak.
  17. Benide ekle. Süper bir seriydi.
  18. One piece'den sonra izlemeye başladığım 2. animedir. İşin komik tarafı italyan televizyonunda izlediğim için pek birşey (hiçbir şey) anlamamıştım ama insanı kendine çeken bir büyüsü vardı. Kısaca 2003 yılından beri hiç kaçırmadan izlerim. Lütfen benide ekleyin
  19. Hospahtan

    Hatake Kakashi FC

    Kakashi-San'ın hayran klübü süper. Benide eklermisiniz?
  20. Hospahtan

    Portgas D. Ace FC

    Luffy için hayatını verdi. Bu adama hayran olmadan durulmaz. Beni de ekleyin lütfen :(
  21. Hospahtan

    Monkey D. Luffy (FC)

    Beni de eklermisin?
  22. Hospahtan

    Minato Namikaze FC (53 Üye)

    Eee profil resmimden sanırım belli. Benimde Minato'nun hayran listesine eklerseniz sevinirim.
  23. Naruto Shippuden'in sonu nasıl olacak? Bleach'in filmi umarım diğer anime filmlerinini sonu gibi olmasın. One Piece nereye doğru gidiyor?

    1. Amazon

      Amazon

      one piece iyiden iyiye ota sarmaya başladı. 100 bölümdür boş bence. Bleach desen çok kötü bitmişti.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.