Jump to content

free word

Üyeler
  • İçerik sayısı

    2686
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    4

İletiler bölümüne free word kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. 3. Kuroshitsuji Müzikalinden İlk Video Yayımlandı

    kuroshitsuji-musical.jpg

    Yana Toboso’nun mangası Kuroshitsuji’nin 3. müzikal adaptasyonunun (Musical Kuroshitsuji: Chi ni Moeru Licorice (Musical Black Butler: Licorice that Burns in The Ground)) yapılacağı daha önceden duyurulmuştu. Adaptasyonun manganın “Jack the Ripper” bölümlerini anlatacağı da önceden duyurulanlar arasındaydı.

    http://www.youtube.com/watch?v=aZ0K_DJBTps

    Tokyo’daki Roppongi Blue Theater’da 5 Eylül’de sahnelenmeye başlayan müzikalden Sebastian’ı canlandıran Yuuya Matsushita ve Ciel’e hayat veren Nayuta Fukuzaki’nin yer aldığı ve birlikte şarkı söyledikleri birkaç sahne ise geçtiğimiz salı günü MAiDiGiTV tarafından yayımlandı.

    http://www.youtube.com/watch?v=XhnNuem-U_I

    5 Eylül’de açılışını yapan müzikal 23 Eylül’e kadar Roppongi Blue Theater’da sahnelenecek. Daha sonrasında ise Osaka’daki Theater Drama City’de Umeda Arts Theater’da, 2 Ekim’den 5 Ekim’e kadar sahnede olacak.

    kuroshitsuji-musical.jpg

    Nobuhiro Mouri’nin yönettiği, senaryosunu Yoshiko Iseki’nin üstlendiği 3. müzikalde (Musical Kuroshitsuji: Chi ni Moeru Licorice (Musical Black Butler: Licorice that Burns in The Ground)) Sebastian ve Ciel’e hayat veren oyuncular Yuuya Matsushita ve Nayuta Fukuzaki yanında rol alan diğer oyuncular şu şekilde:

    kuroshitsuji-musical-chi-ni-moeru-licorikuroshitsuji-musical-chi-ni-moeru-licorikuroshitsuji-musical-chi-ni-moeru-licorikuroshitsuji-musical-chi-ni-moeru-licori

    Grell Sutcliff – Takeuya Uehara              Charles Grey – Motohiro Outa           Charles Phipps – Yuusuke Hirose       William T. Spears – Teruma

    kuroshitsuji-musical-chi-ni-moeru-licorikuroshitsuji-musical-chi-ni-moeru-licorikuroshitsuji-musical-chi-ni-moeru-licorikuroshitsuji-musical-chi-ni-moeru-licori

    Viscount Druitt – Yoshihide Sasaki     Baldroy – Noboru Washio                    Finnian – Takuya Kawaharada                 Mey-Rin – Saki Matsuda

    kuroshitsuji-musical-chi-ni-moeru-licorikuroshitsuji-musical-chi-ni-moeru-licorikuroshitsuji-musical-chi-ni-moeru-licorikuroshitsuji-musical-chi-ni-moeru-licori

    Fred Aberline – Shun Takagi               Sharp Hanks – Takeshi Terayama          Undertaker – Shuuhei Izumi             Lau – Hirofumi Araki

    kuroshitsuji-musical-chi-ni-moeru-licori

    Madam Red – Akane Liv

    Kuroshitsuji’nin ilk müzikali “Sono Shitsuji, Yuukou (That Butler, Friendship)” 2009 yılında, ikinci müzikali “Musical Kuroshitsuji: Sen no Tamashii to Ochita Shinigami (Musical Black Butler: A Thousand Souls and a Fallen Shinigami)” 2010 yılında sahnelenmiştir. İkinci müzikal, 2013 yılında Tokyo ve Osaka’da tekrar sahnelenmiştir. Yana Toboso’nun 2006 yılından bu yana Square Enix’in aylık G Fantasy dergisinde yayımlanmakta olan mangası, ayrıca 2008 ile 2010 yıllarında yayımlanmış 2 sezonluk anime adaptasyonuna sahiptir. 3. sezonun adaptasyonu, hali hazırda yayımlanmakta olan Boook of Circus isimli anime serisidir. Bunların dışında bir de live action filmi olan Kuroshitsuji’nin, çeşitli video oyunları da mevcuttur.

    Kaynak:AnimeFantastica

     

     

     

  2. Ayhen hep sen açıosun hep sen (+18)'i  :D

    Bir kere o "Ayhen değil Ayhan" kanka :D onu geçersek  paylaşılabilecek düzeyde bir içerik  bence bu yani +18 diyemeyiz ama +15 ibaresi koyarım isterseniz :D

    benim listeme alabileceğim kızların  bir kısmı var listede ondan listemi vermiyorum :P (3tane var ve bunların içinde H karakterleri var :D )

  3. Otakulara Göre Anime Dünyasının En Seksi Hatunları

    Yaptığı anketlerle ünlenen Charapedia isimli Japon sitesi yine bir anketle karşımızda. Bu seferki ankette otakulardan anime dünyasının en seksi hatunlarını seçmeleri istendi. Bayan katılımcıların %50.7 olduğu ankette birinci seçilen karakter en yakınındakinden 3 kat daha fazla oy aldı. Sözü fazla uzatmadan sizi anketin sonuçlarıyla başbaşa bırakalım.

     

     

    10 – Satsuki Momoi (Kuroko no Basuke) – 233 oy

    satsuki-momoi1.jpg

    9 – Rias Gremory (Highschool DxD) – 246 oy

    rias-gremory1.jpg

    8 – Celty Sturluson (Durarara) – 271 oy

    celty-sturluson1.jpg

    7 – Tsukuyo (Gintama) – 309 oy

    Tsukuyo1.jpg

    6 – Mio Akiyama (K-On!) – 326 oy

    mio-akiyama1.jpg

    5 – Boa Hancock (One Piece) – 377 oy

    boa-hancock1.jpg

    4 – Lum (Urusei Yatsura) – 441 oy

    lum1.jpg

    3 – Sheryl Nome (Macross F) – 452 oy

    sheryl-nome1.jpg

    2 – Nami (One Piece) – 615 oy

    wddIFBY.jpg

    1 – Fujiko Mine (Lupin III) – 1802 oy

    fujiko1.jpg

    “Bu listede olması gereken birçok anime karakteri var.” diye iç geçirdiğinizi biliyoruz. Peki sizin seksi bulduğunuz anime karakterleri kimler?

    Kaynak:AnimeFantastica

  4. O kadar Animeden Sonra Toei Animation World Trigger’ı da mı Batırdı?


    Weekly Shonen Jump’ın anime serisi beklenen isimlerinden biri olan World Trigger’ı Toei Animation’ın hazırlayacağı haberiyle birlikte seriyi bekleyen birçok kişi burun kıvırmaya başlamıştı. Anime serisinden ilk sahnelerin ortaya çıkmasıyla birlikte hayranlara hak vermemek mümkün değil çünkü World Trigger görsel açıdan hiç de tatmin edici bir seri olmayacak gibi görünüyor.


    http://www.youtube.com/watch?v=jHKYutX2Vb8


    Sonar Pocket grubunun “GIRIGIRI” tema parçasıyla birlikte 5 Ekim’de başlayacak anime serisinin seiyuu kadrosu da aşağıdaki şekilde:


    • Tomo Muranaka – Yuma Kuga
    • Yuki Kaji – Osamu Mikumo
    • Nao Tamura – Chika Amatori
    • Yuichi Nakamura – Yuichi Jin
    • Hideyuki Tanaka – Replica
    • Nobuhiko Okamoto – Jun Ar-hiyama
    • Jun Fukuyama – Kyosuke Kar-uma
    • Rie Kugimiya – Kirie Konami
    • Kana Hanazawa – Ai Kitora
    • Tomoaki Maeno – Reiji Kizaki
    • Keiji Fujiwara – Takumi Rindo
    • Takeshi Kusao – M-afumi Shinoda
    • Masakazu Morita – Shuji Miwa

    One Piece, Sailor Moon: Cyrstal gibi serilerin animasyonlarıyla yoğun bir şekilde eleştirilmeye devam edilen Toei Animation, World Trigger’da da şimdiden eleştiri oklarının yöneltildiği hedef oldu. Bu video sizin beklentilerini ne şekilde etkiledi?


     


    Kaynak:AnimefFantastica


  5. -School Days 6-7-8-9-10-11-12-OVA 1 (keşke başlamasaydım ama bitirme takıntım olunca artık bitirdim. İkinci ovaya başladım da dayanamadım kapattım)

    deme öyle sonu harici kötü değildi asdfg (ciddiyim hatta sonu da kötü değil bence ayrıcaa ilk animedir yeri ayrıdır bende )

  6. Adını evangelion 3.0 +1.0  yapıyorlar çünkü bu herşeyin başlangıcı ve bitişinin bir oldugunu temsil ediyor.

    Yani Kaworu böyle demişti jkfldhsds tamam bi eva hastası olarak bu kadarı yeterli, isim degişikligine ihtiyaç yok yeni filmi verin bana.

    bu seride karışık giden serilerden mi :D onu geçtim bunun hangi filmine kadar izleyip sonra seriyi izleyeceğim  buna bir açıklık getirirmisin :D

  7. Son Evangelion Filminin Adı Duyuruldu


    evangelion.jpg


    Pek çok anime severin mutlaka izlenmesi gerekenler listesine eklediği 1995 yapımı Neon Genesis Evangelion’un rebootu* olarak hayata geçirilen Evangelion filmleri serisi Evangelion Shin Gekijōban’ın(Rebuilt of Evangelion) 2015 yılında çıkması planlanan son filmine verilecek isim, üç numara Evangelion: 3.0 You Can (Not) Redo’nun Japonya’daki son gösteriminde yayımlanan görselleri ile ortaya çıktı. Daha sonra yeni film için hazırlanan internet sayfasında da paylaşılan görsellere göre Evangelion Shin Gekijōban serisinin son halkasına Evangelion 3.0+1.0 ismi verildi.


    Evangelion Shin Gekijōban serisi, 2007 yılında Evangelion Shin Gekijōban: Jo (Evangelion: 1.0 You Are (Not) Alone) ile yolculuğuna başlamış, macera 2009 yılında onu takip eden Evangelion Shin Gekijōban: Ha (Evangelion: 2.0 You Can (Not) Advance) ile devam etmişti. Üçüncü film Evangelion Shin Gekijouban: Kyuu “Q (Evangelion: 3.0 You Can (Not) Redo)‘ün ardından gelecek dördüncü film için ise 2012 yılında açıklanan isim Shin Evangerion Gekijoban:|| olmuştu ve muhtemel çıkış yılı olarak 2013 öngörülmüştü.


    evangelion.jpg


    Yeni isme dair buna benzer bir görsel ağustos ayında Kamakura, Bonbori Festivali’nde de gösterilmişti.


    Filmin adında ilk üç filmin ardından diziyi bozmayıp Evangelion 4.0′ı görmeyi bekleyenler Evangelion 3.0+1.0 hakkında ne düşünüyor?


    *Reboot: Hakları alınan bir eserin, kendi olay örgüsünde gerçekleşen ögelerden hepsinin ya da bir kısmının yok sayılması ile hikayeyi sıfırdan anlatan, olayları farklı bir bakış açısıyla sunan  yeniden yapımı.


    evangelion.jpg


    Kaynak:AnimeFantastica


     


×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.