Jump to content

kinomiya

Üyeler
  • İçerik sayısı

    17
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

kinomiya hakkında

  • Doğum günü 03/18/1991

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Male

kinomiya üyemizin başarıları

  1. kinomiya

    Kuragehime AMV [Cher Lloyd - Want U Back]

    Birinci olmana sevindim hakkınla kazandın nediyeyim hani üzüldünmü diyenler olucaktır hakkıyla kazanan birisini tebrik etmek gerekir.Başından beri hoşuma gitmişti bu clip umarım daha iyilerini yaparsın.
  2. kinomiya

    Sword Art Online'ın Oyunu İçin Geri Sayım

    mmorpgs çıksa kesin oynardım.
  3. Daha fazla yorum yapmak istemiyorum eğer sorunu olan varsa özel mesajla konuşabiliriz tartışma veya olayı farklı yönlere çekmemek adına aynı zamanda burda benden öncede tartışmalar oldu eski mesajlara baktığımda hep aynı kişilerin atıldığını gördüm bu konuda.
  4. Hahah birinci olmakmı umrumdamı emeğe oy verilmediği için sinirlendim sadece kimsenin çalışması hakkında yorum yapmıyorum ama siz başka yönlere çekiyorsunuz şimdi admin geldi ya hadi çekiştirelim neyse admin karar verir herşeyi uzatmayın ortamı germeyelimki sen konu başlatıyorsun.Özellikle söylüyorum tekrar oylama açılırsa kimse vermesin bana kimseden oy istemiyorum ilk 3 seçilsin umrumda değil milaxi arkadaşımada tembih edicem tyx89 da dahil diyerleride duysun burdan sizlemi uğraşıcam.Gelin yaptığım videoları bi izleyin oylama kapandı diye koyuyorum. http://www.dailymoti...=2#.UOmZr3doM2F http://www.dailymotion.com/video/xfkgdq_high-school-of-death-fantrailer_shortfilms#.UOmbaXdoM2E http://www.dailymotion.com/video/xfkc8b_bleach-clash-of-aizen-amv_shortfilms#.UOmbhndoM2E
  5. Eski kullanıcılar ne güzel birleşip arkadaşlarına oy veriyor daha sert kurallar olmalı demişinizde yine ortaya haksızlık çıkmıyormu bende yeni kullanıcıyım ?Benim fake hesap açtığımı düşünüyorsanız gidin şikayet edin
  6. Ben 18 oy alınca haksız kazanç oldu değilmi :) bende iptal olmasından yanayım o zaman bencede haksız kazanç sağlamaya çalışanlar var kendi amvleri ile katılmayanların olduğu ve izlemeden oy verildiği gibi.Lafı bana atıyorsanız direkt söyleyin zaten anladım.
  7. Ben normaldede yaptığım çalışmaları arkadaşlarıma gösteriyorum ne varki bunda nasıl olmuş diye fikirlerini alıyorum.Sonuçta başkalarının fikirlerini aldıkça gelişirsin ama 2-3 arkadaş diye minatoyada amma oy almışın be kardeş burda ne çok sevenin varmış. ;)Gel Fedebankai ye verelim videolarımızı içinden 1 tane seçsin hatta sen dur ben sorucam.
  8. Ahaha çok komiksin 2-3 arkadaş bana gelip videomu beyendiler diye morelin niye bozuldu ya şimdi bana kıyaslama yaptırmayın git benim videomla kendi videonu bi karşılaştır ne kadar effect kullanılmış emek harcanmış bir gör istersen ben daha öncede video programları ile uğraşıyordum ulead studio movie maker vegas studio yeni after effecte başladım siz daha bunları bilmezken zaten ben videolarımı heryerde paylaşıyorum ve insanlara gösteriyorum onlarda animeci ne oldu bana oy verdilerse ben isterseniz verin isterseniz başkasına verin dedim 10-20 kişiye gelin hop oy verin felan birşey demedim sizler nasıl oy aldınız onu merak ediyorum sword art online yeni anime çıktı diye bende yapardım amv oy almasını bilirdim.Neyse birbirimizi kırmıyalım gidip şikayet edelim birbirimizi nasıl istersen iplere baktıralım ince ince farketmez önemli şeyler bunlar.
  9. Bende senin peşini bırakmıcam o oyları nasıl aldığını çözücem sen merak etme resim al çoluk çocukla uğraşmam ben benim videoumu beyenen beyendi hepsinin ipsine bakılsın isimlerinede ondan sonra senin sesin kesilirSen kendin dedin benim arkadaşlarım var diye beni seven sevmeyenler var diye
  10. Benim amacım kazanamak felan değil sadece şansımı denemek böylece amv ye tekrar başlamaktı zaten sana demedim videolarına şoyle bi bakmıştım hatırlamıyorum bile kimseyide kıskandığım yok 2006 dan beri amv yapıyorum bol şans ben yine amv yapıcam yeniden başlamam için güzel bir fırsat oldu bu yarışma sadece böyle olması biraz saçma geldi tabi yöneticilerin kendi kararıdır saygı duyarım.iyi forumlar.
  11. oylama işi olmasaydı daha iyi olurdu herkez arkadaşına vericek benim arkadaşım pek yok burda yeniyim mesela o zaman ne olucak ?
  12. amvlerimi upload ediyorum 23:00 dan sonra bitiyomu gece upload etsem olurmu :(Biraz zaman alıcak upload
  13. kinomiya

    Kuragehime AMV [Cher Lloyd - Want U Back]

    Hoşuma gitti :)
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.