Jump to content

wOnkru

Kayıtlı Üye
    120
  • Last visited

• Days Won

2

wOnkru last won the day on July 25 2014

wOnkru had the most liked content!

1 Follower

About wOnkru

• Birthday 08/17/1992

İletişim Yöntemi

Profil Bilgileri

Recent Profile Visitors

1662 profile views

wOnkru's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

16

1. herkese merhaba ben çok eskiden aktif olarak takip ederdim 6 senelik aradan sonra geri döndüm ve neler kaçırmışım onlara bakıyorum hesabımın hala aktif kalması mutlu etti beni. sizden bir ricam olacak son 5 sene içinde kesinlikle izlemelisin dediğiniz animeler var mı ?
  2. Genelde bununla kullanıyorum sürekli.. :) tv'den soktugumde sadece kraliçem goruluyor :)
  3. güzel günler mazide kalmış , 

ben hala rüyada

aşkımzın üstü tozlanmış.  

(alıntı oĞuzhan koç)

4. oyunu indirmeye basladım ama AKN ye takılmısım 1mb hızla iniyor kçbakmayın yakın zamanda aranıza katılırım.
  5. steam id eunomia benide ekleyebilirsimiz..
  6. HERKESE IYI BAYRAMLAR

1. Shotdown

Shotdown

iyi bayramlar :)

2. Smtkrsln

Smtkrsln

Seçilmiş kişi sana iyi bayramlar :T

7. CS5 PHOTOSOP'a HÜKMEDİN KONU BAŞLIKLARIYLA A'dan Z'ye HERŞEYI TEK TEK ÖĞRENEREK ENZOR GELEN ŞEYLER BILE KOLAY GELMEYE BASLAYACAK !! ÖNİZLEME Not:Konu başlıklarına tıkladıgınızda video SWF. modunda oynatılmaya başlayacak biligisyarınızda adobe shockwawe yuklu olması lazım ezberlemeniz gereken yerler ve ödev verilen yerleri tekrar tekrar yaparak photosop'a hükmedeceksiniz.. INDIRMEK ICIN:. https://drive.google.com/file/d/0B4DLwmC5I2nFd2J0V1JYRVNaNXM/edit?usp=sharing ALINTI DEĞİLDİR... İNDİREN HERKESE GOLAY GELE FAYDALI BIR SERİ...
  8. aynen ilkokul programlarına benziyor basit ve kolay bir şekilde öğretiyor ardından eglenceli oyunlarla temel japoncayı öğretiyor :D sırf oyununu oynamak için bile açıyorum arada sırada :D
  9. ozaman beddua ederim '' japonyaya git ama bi tane ingilizce bilen bulama diye'' :D
  10. iyiymiş gittikçe anime karakterlerine benziyor bu japonlar :D mikrofondaki reklamlara sınır getirsinler ney oyle suratını kaplıyor :D
  11. değişik ve faydalı bir paylaşım teşekkürler
  12. JAPONCA TEMEL EĞİTİM EĞLENCELİ KOLAY EĞİTİM PROGRAMI (EUROTALKNOW) (Kendi yorumum) Bu program gunluk hayattaki konusmalar, nesneler, sayılar ve saatler gibi temel japoncayı çözmenizi amaçlıyor. Oyunlar testler ile skorunuzu arttırıyorsunuz telafuzunuzuda duzeltiyor kadın veya erkek eğitmen seçeneğide sunuyor sıkılmadan eğlenerek öğrenebilirsiniz. ÖNİZLEME: EUROTALK INDIRMEK ICIN: https://drive.google.com/file/d/0B4DLwmC5I2nFX3l0UkIzSGFJUFU/edit?usp=sharing Kurulum : 1.)KURULUM DOSYASI ISO. FORMATINDA YAPTIGIM IÇIN CD VEYA DVD YAZMANIZ GEREKICEK veya DAEMONTOOLS ILE SANAL DISC OLUSTURMANIZ GEREKLI indirmek için :http://199.115.117.246/2054-DTLite4491-0356.exe 1.5)DAEMONTOOLS KULLANANLAR ICIN : 2.)KURULUM OTOMATIK BASLAR SADECE BIRKEZ YUKLEDIKTEN SONRA TAKÇALIŞTIR MODUNA GIRER ! .. ALINTI DEĞİLDİR !!! HERKESE GOLAY GELE ! :D
  13. harika sonuna kadar destekliyorum sabirsizlikla bekliyorum projen oldukça iyi telif hakları felan filan yok mu oyunların :S
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.