Jump to content

Mesud Aliyev (MeaR)

Üyeler
  • İçerik sayısı

    195
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    1

İtibar Etkinliği

  1. Beğen
    Mesud Aliyev (MeaR) reacted to Uuvanimo in Kenshin'e Yeni Filmler Yolda   
    ilk live action film linki varsa atabilirmisiniz türkçe altyazı tercihimdir yoksa ingilizce altyazıda olur :)
  2. Beğen
    Mesud Aliyev (MeaR) reacted to Wexton in Forum profiline ve imzanıza ses-müzik eklemek (:   
    önce sevdiğiniz videoyu ya da mp3 vs. türevi şeyleri swf haline getirip şöyle bir siteye yüklüyoruz
    sonra yüklediğimiz swfnin adresnin şu iki kod arasına girip kodu kopyalayıp profil -imzamıza yapıştryoruz

    http://inciswf.com/
    alıntı değildir...
    paylaşımlarıma devam edeceğim emeğe saygı +rep fln filan B)/> :D/>
  3. Beğen
    Mesud Aliyev (MeaR) reacted to Hokage_Minato in Anime Çizgi Film mi, Yoksa Değil mi?   
    pardon ama öküz öküzdür istediğin kadar anlat anlamaz :D
  4. Beğen
    Mesud Aliyev (MeaR) reacted to fuyu in Anime Çizgi Film mi, Yoksa Değil mi?   
    bu soru mu ya :D kim çizgifilm denmesini isterki :D
    çizimlerimi görenler hep aa sen çizgifilm mi izliyosun diyolar çizgifilm olmadıklarını iki saat anlatıyorum ama yinede çizgifilm diyolar :D
  5. Beğen
    Mesud Aliyev (MeaR) reacted to ByBesgen in İlk İzlediğiniz Anime?   
    Konun başlığı ilk animeye nasıl başladın olmalı bence.
    Dedemgilin evinde kablolu kanallar vardı. Orda Jetix'in bayağı bir hastasıydım. Shaman King diye bir seri başladı. Şu an bile çok sevdiğim bir seri. İlk izleyişim böyle oldu diyebilirim.
    Düzenli olarak izlemeye başlamam da bir arkadaşım vardı Naruto'yu takip ediyordu. Onun izlediği rastgele bir bölüme denk geldim. Konusunu bilmediğim için bir şey anlamadım. Daha sonra animenin ne olduğunu filan öğrendim böylelikle başlamış oldum. Death Note ve Bleach'le devam ettim.
  6. Beğen
    Mesud Aliyev (MeaR) reacted to Amygirl in Anime Olmasa ?   
    1) Bilgisayarım ve hard diskim bomboş olurdu :)
    2)Üzülünce kimsenin anlamadığı "nande nandebayyo datte datte bayyo  :'(" yerine başka bir şey söylerdim ve çok sıradan olurdu :D
    3) Gözlerim daha sağlıklı olurdu  8)
    4) ve tabi ki de hayatımda çok büyük bir eksiklik olurdu. Her yaştan kim izlerse izlesin en basit animenin bile insana kattığı bir felsefe vardır. Animelerin (ki özellikle Narutonun :) ) insanların bakış açısını değiştirdiğini düşünüyorum. Animesiz bir hayat çok boş olurdu.
  7. Beğen
  8. Beğen
    Mesud Aliyev (MeaR) got a reaction from panres in Japonyadan haberler   
    Bilgi icin tesekkurler :D
  9. Beğen
    Mesud Aliyev (MeaR) got a reaction from Hiiyyep Gordneel in Attack on Titan Posteri Hayranlık Kazandı   
    Attack On Titan bi anime oldugu icin buraya acdim :D Yani Bi Animenin filme uyarlanmasi :D
  10. Beğen
    Mesud Aliyev (MeaR) got a reaction from yin in Hangi Takımı Tutuyorsunuz?   
    SARI_LACiVERT!
  11. Beğen
    Mesud Aliyev (MeaR) reacted to Shu Reyiz in Rütbe Güncellemesi   
    Adminlerin site için Avcı timi oluşturması gerekli. Bu avcı timlerinin banlama yetkileri olmalı. Flood yapanları ve fake hesapları temizleyen birileri olmalı yani. Yoksa bu site dahada batmaya devam eder.
    Adam üye olalı 1 ay olmadı 1.450 yorumu var. Gerisini siz düşünün...
  12. Beğen
    Mesud Aliyev (MeaR) reacted to Hokage_Minato in 2012 En iyi İlk 10 Anime   
    10 Daily Lives of Highschool Boys

    Tadakuni, Hidenori ve Yoshitake çok yakın üç arkadaştır. Gittikleri lise erkek lisesi olduğundan bunun sıkıntısını yaşamakta ve bundan dolayı karşı cins ile karşı karşıya kaldıklarında çoğu zaman ne yapacaklarını bilmemektedirler.
    9 Hyouka

    Houtarou Oreki sosyal aktiviteleri sevmeyen, uyuşuk bir lise öğrencisidir. Okulun klasik edebiyat kulübü, üyesi olmadığı için kapanma noktasına geldiğinden ablasının ricasıyla Houtarou bu kulübe katılır.
    Kulüpte Chitanda Eru adında bir kızla tanışan Houtarou, kulübün zaten bir üyesi olduğunu görünce bırakmak istese de Chitanda'dan etkilenmiştir.
    Kulübe daha sonra Houtarou'nun arkadaşı Fukube Satoshi ve Ibara Mayaka adlı kız da katılacaktır. Gizemli olaylar ortak ilgi alanları olan bu dörtlü, kulüpte 33 sene önce olan bir olayı araştırmaya başlayacak, olayla ilgili ipuçlarını ise 33 sene önceki üyelerin yaptığı "Hyouga" adlı çalışmada bulacaklardı.
    8 Btoom!

    Dünyada oyuncu sayısı milyonları aşmış olan online BTOOOM oyunu, silahların kullanılmadığı, herkesin birbiriyle çeşitli bombalar kullanarak savaştığı bir oyundur.
    7 Kokoro Connect

    Okulun kültür kulübünde faaliyet gösteren ve başkasının gözüyle dünyaya bakmanın nasıl olacağını merak eden 5 arkadaş bir gün vücutlarının kendi aralarında değiştiğini fark ederler.
    Vücutları belirli zaman aralıklarıyla kendi aralarında değişen 5 arkadaş bundan sonra başkalarının gözüyle de dünyaya bakarak yeni tecrübeler kazanacaklardır.
    6 Another

    Orta okul son sınıf öğrencisi olan Mei Misaki, güzelliğiyle, zekasıyla ve kişiliğiyle okulun en popüler kızıdır. Fakat mezun olamadan bir kaza sonucu ölür. Bunun üzerine arkadaşları ve öğretmenler Misaki hala yaşıyormuş gibi hareket etmeye başlarlar. Hatta mezuniyet töreninde Misaki için de kutlama yapılır.
    Bu olaydan 26 yıl sonra Sakikabara Kouichi aynı okula transfer öğrenci olarak gelir. Okulda yine Mei Misaki adıyla ve bir gözü bantlı esrarengiz bir kız öğrenci vardır. Diğer öğrenciler bu kız hakkında konuşmaktan kaçınırlar.
    Kouichi, Misaki ile konuşmak için yanına gittiğinde Misaki, bu okuldaki öğrencilerin ölüme çok yakın olduğunu, yakında herşeyi öğreneceğini söyler ve uzaklaşır.
    5 Accel World

    Teknolojinin gelişmesiyle dünyaya alternatif olarak "Neuro Linker" adlı aletle girilebilen sanal bir dünya yapılmıştır
    4 Chuunibyou demo koi ga Shitai

    Chuunibyou demo Koi ga Shitai! Serisine ait ONA bölümlerdir.
    3 Little Busters!

    Hikayemiz Riki Naoe adlı genç bir lise öğrencisi etrafında geçmektedir.Ailesini çocukken kaybeden Riki umutsuzluğa kapılır ve deprasyona girer.
    Bir gün Little Busters isimli 3 erkek ve bir kızdan oluşan bir grup onun hayatını kurtarır.Little Buster grubunun lideri Kyousuke Natsumedir ve kız kardeşi olan Rin'de bu gruba dahildir.Diğer üyeler ise Masato Inohara ve Kengo Miyazawa'dır.
    Riki'yide aralarına alan bu grubu harika ve eğlenceli bir gelecek beklemektedir.
    2 K-Project

    Yashiro Isana adlı lise öğrencisi normal hayatını sürdürürken bir gün serseri tipli kişilerden oluşan bir çete tarafından kovalanır. Yashiro'nun köşeye sıkıştığı anda ise Kurou Yatagomi adlı kişi gelerek Yashiro'yu kurtarır.
    Yashiro kurtulduğuna sevinirken bir anda Yatagomi'nin kendisinde kılıç doğrultmasıyla şaşkına döner. Yashiro'ya çok benzeyen biri önemli birisini öldürmüştür ve bu nedenle Yashiro farklı kişiler tarafından aranmaktadır.
    1 Sword Art Online

    2022 yılında piyasaya sürülen Sword Art Online MMORPG oyunu, başa takılan bir alet aracılığıyla oyuncuları kendi dünyasına götürerek gerçek bir Role-Playing oyunu sunmaktadır.
    Oyuna katılan 10.000 oyuncu arasında olan Kirito da SAO dünyasına giriş yapmıştır. Fakat kısa sürede bütün oyuncular oyundan çıkış olmadığını fark ederler ve herkes bir anda geniş bir alana ışınlanır.
    Oyunun yapımcısının burada yaptığı açıklamaya göre oyundan çıkmanın tek yolu 100 katlı SAO dünyasını temizlemektir. Her katta bir boss bulunmaktadır ve 100. kattaki boss'u öldürebilen oyundan çıkabilecektir.
    Fakat oyunda sağlığı biten kişi gerçek hayatta da ölecek, ayrıca dışarıdan biri oyuncuların başındaki aleti çıkarmak isterse alet oyuncuları öldürecektir.
    Bütün oyuncular şaşkınlık içerisindeyken oyunlar konusunda tecrübeli olan Kirito oyunu kazanmayı kafasına koymuştur.

    KAYNAK HARU
  13. Beğen
    Mesud Aliyev (MeaR) got a reaction from Songena in Aoki Hagane no Arpeggio Animesi Yolda :D   
    İlk fragman yayımlandı.
    Ark Performance’ın 2009 yılında çıkardığı “Bilim-kurgu ve savaş gemileri” temalı Aoki Hagane no Arpeggio (Arpeggio of Blue Steel) adlı manganın animesi duyuruldu ve hemen ardından ilk fragman yayımlandı.

    Hikaye 21. yüzyılın ilk yarısında geçiyor. Bir anda tüm dünyada ortaya çıkan ve üstün bir teknolojiye sahip olan “Fleet of Fog” adındaki savaş gemileri ile insanlar arasında savaş başlamıştır. Bu teknolojiye karşı koyamayan insanlar savaştan geri çekilmiş ve sulardaki egemenliklerini kaybetmişlerdir. Savaşın bitmesinden 17 yıl sonra , Gunzō Chihaya ve arkadaşları bir şekilde ele geçirdikleri “Fleet of Fog” denizaltısının adını I-401 olarak değiştirirler ve I-401’in insan görünümümdeki zihinsel modeli (İona) ile birlikte “Fleet of Fog” ile savaşmaya başlarlar.

    SANZIGEN Animation Studio’nun (Black Rock Shooter , 009 Re:Cyborg) üstlendiği , Seiji Kishi’nin (Persona 4 The Animation , Angel Beats! , Devil Survivor 2 The Animation) yönettiği animenin senaryosundan Makato Uezu(Devil Survivor 2 The animation,Seikon no Qwaser) sorumlu. Animenin müziklerini ise Masato Kōda (Monster Hunter , Devil May Cry oyunları) besteliyor. İlginç taktiklerin ve deniz savaşlarının yer aldığı manganın animesinin çıkış tarihi hakkında kesin bir bilgi verilmese bile pek uzak olduğu söylenemez.
    ALINTI: http://www.animefantastica.com/
  14. Beğen
    Mesud Aliyev (MeaR) reacted in Rütbe Güncellemesi   
    işte bu yüzden bu rütbe olayına karşıyım. adminler lütfen kaldırsın şunu yada kendileri hak edene versin
  15. Beğen
    Mesud Aliyev (MeaR) got a reaction from yin in Koleksiyonunuz var mı?   
    Bi kolleksiyonunuz varmi?
    Benim bi kollleksiyonum var :D
    Kart Kollleksiyonu.Izlediyim filmlerin,dizilerin,animelerin,cizgifilmlerin kartlarini topluyorum.
    5000 den fazla kartim var :D
  16. Beğen
    Mesud Aliyev (MeaR) got a reaction from Barış D. Baryshx in Koleksiyonunuz var mı?   
    Bi kolleksiyonunuz varmi?
    Benim bi kollleksiyonum var :D
    Kart Kollleksiyonu.Izlediyim filmlerin,dizilerin,animelerin,cizgifilmlerin kartlarini topluyorum.
    5000 den fazla kartim var :D
  17. Beğen
    Mesud Aliyev (MeaR) reacted to Morgion in One Piece Neden Sevilmez?   
    Şimdi itiraf edin hepinizi 5-10 bölüm en fazla 30 bölüm izleyip,bütün animeyi çözüp sevmiyorum çok dandik dediğimiz bir seri :)
    O duyguyu biliyorum çünkü o duygu bende de vardı. Ama ilginçtir ki millet ilerden ne olacağını sormak yerine çamur atmayı tercih ediyor. Neden böyle anlamış değilim. Millet neden sevmiyor bu seriyi,sevmediğinizi yönlerini açıklayarak söyleyin bu başlıkta,güncelde olan da söylesin mesela ben başlayayım;
    Fizik kuralarını çok esnetiyor. Yıldırım lastiğe etki etmiyor diyor ama yıldırımın yaydığı ısı ile erimesi gerekirdi lastik ama bu garipliğin aynısı zoro veya robin 1 milyon volt yeyince ölmedi,kısacası fizik kuraları çok esnek.
    Yeni dünya da korsanlar kaslı maslı 3.5 metrenin altında adam yok,bizim luffy velet kaldı orada,la bi adam 2 yılda hiç mi boy atmaz,aksine bide küçülüyor. Hadi lastik boy atmıyor dersin de,bizde o kadar izledik küçücük lastik adamın 20 metre adamı tek eliyle savurması garip geliyor biraz :D
  18. Beğen
    Mesud Aliyev (MeaR) reacted to faksdkfjsdklf in Attack on Titan Posteri Hayranlık Kazandı   
    bunun zaten fanlarının yaptığı bi fanfiction olduğunu biliyodum, ama gerçeğe dönüşebileceği hayali aklıma bile gelmemişti. desteği veriyoruz, yapsınlar bişey... :D
  19. Beğen
    Mesud Aliyev (MeaR) got a reaction from çizmelikedi in Attack on Titan Posteri Hayranlık Kazandı   
    Shingeki no Kyojin’in bu posteri çok konuşulur.
    Captain Harlock, Dragon Age, Les Miserables gibi yapımların konsept tasarımcısı Kouji Tajima,Shingeki no Kyojin (Attack on Titan) live action filmi için bir poster hazırlayıp Twitter sayfasında paylaştı. Poster, kısa sürede müthiş bir şekilde yayılmaya başladı ve hayranlık kazandı.

    Bu, filmin resmi posteri değil ancak serinin hayranları bunun resmi posteri olması yönünde oldukça ısrarlı. Posterdeki tarih ise sanatçının doğum günü. Kouji Tajima, gerçek posteri de hazırlamak istediğini bildirdi. Umarız sanatçıya gerçek poster için izin verilir.
    Kaynak : Anime Fantastica
  20. Beğen
    Mesud Aliyev (MeaR) got a reaction from SUNA in Attack on Titan Posteri Hayranlık Kazandı   
    Shingeki no Kyojin’in bu posteri çok konuşulur.
    Captain Harlock, Dragon Age, Les Miserables gibi yapımların konsept tasarımcısı Kouji Tajima,Shingeki no Kyojin (Attack on Titan) live action filmi için bir poster hazırlayıp Twitter sayfasında paylaştı. Poster, kısa sürede müthiş bir şekilde yayılmaya başladı ve hayranlık kazandı.

    Bu, filmin resmi posteri değil ancak serinin hayranları bunun resmi posteri olması yönünde oldukça ısrarlı. Posterdeki tarih ise sanatçının doğum günü. Kouji Tajima, gerçek posteri de hazırlamak istediğini bildirdi. Umarız sanatçıya gerçek poster için izin verilir.
    Kaynak : Anime Fantastica
  21. Beğen
    Mesud Aliyev (MeaR) got a reaction from SUNA in Kuroko no Basket 2. Sezonun Kesin Tarihi   
    İyiki başlıycak..Mutlaka izliycem..Süper oldu :D
  22. Beğen
    Mesud Aliyev (MeaR) reacted to tunaicen in Masashi Kishimoto'nun Yeni Mangası "Mario"   
    bence narutoya devam edebilirdi tanınmış bir anime olduğu için daha fazla gelir elde ederdi ama... fikrine saygı duyarım
  23. Beğen
    Mesud Aliyev (MeaR) got a reaction from Ji-sama in Animeciler, Acaba Kaç Yaşındasınız ?   
    Güzel
  24. Beğen
    Mesud Aliyev (MeaR) reacted to Ji-sama in Animeciler, Acaba Kaç Yaşındasınız ?   
    22 23 olmak üzereyim anime türüne ve yaşına göre ayrıldığı için Seinen 20 ve üzeri animeleri ben yurtta izlettiğimi bilirim.
    20 yaş ve üstü sayemde hepsi animeyi azda olsa seviyorlar.Naruto Ghost G-ray man Animeez de ne çıkarsa izlliyor ve izlettiriyorum :)
  25. Beğen
    Mesud Aliyev (MeaR) got a reaction from Cold Dewil in Animelerde kararsızlığa düştünüz mü ?   
    Ben şimdi bile senin gibi bi haldeyim :D
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.