Jump to content

CmmS

Üyeler
  • İçerik sayısı

    13
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

CmmS kullanıcısının paylaşımları

  1. CmmS

    ( 12 / 12 ) Barakamon

    Elinize sağlık
  2. CmmS

    ( 13 / 13 ) Barakamon: Mijikamon

    Elinize sağlık.
  3. CmmS

    Steam Anime Satışına Başladı

    Aslında yıkılması çok da zor değil. Animelerde bize gösterilenden farklı olarak çoğu anime şirketinin çalışma koşulları çok kötü ve maaş olarak da yüksek maaş almıyorlar. Zaten buna rağmen anime sektörünün devam etmesinin tek nedeninin, sektörde çalışanların animeleri seviyor olmaları olduğunu söylüyor çoğu çalışan. Tabiki Madhouse, Sunrise gibi bazı şirketlerin batacağını düşünmek zor gözüküyor olabilir ama istenilen başarıya ulaşamadıkları 2 yıl(8 sezon) bu şirketlerin de sonunu getirebilir. Bir de şunu ekleyeyim anime sektörü gün geçtikçe büyümüyor, aksine küçülüyor. Son 5-6 yılda iflas eden yapımcı şirketleri araştırmanı tavsiye ederim. Edit: Dediklerimle ilgili bir yazıya denk geldim bugün, okumak istersen: http://goboiano.com/more-than-half-of-young-animators-in-japan-need-help-to-survive/
  4. CmmS

    Steam Anime Satışına Başladı

    Animelerin devam edip etmeyeceği Önce Japonya sonra genel satışlara göre değerlendirilir. Yani sen bir animeyi direkt satın aldığında o animenin devam etmesi için katkıda bulunmuş oluyorsun. Steam'in tek avantajı, daha kolay ödeme imkanları sunuyor olması. (paypal'ın durumu malum.) Çoğu Japon anime şirketi, Japonya dışındaki anime yayınlayan sitelere bilerek telif atmıyor çünkü resmi satışın olmadığı yerde korsanı engellemeye çalışmanın anlamı yok. (Yine de müzik içerdiği için sony gibi şirketler telif davası açabiliyor.) Crunchyroll'da parayı reklam görmemek için veriyorsun. Yani tam olarak legal bir site sayılmaz. Ama illegal de sayılmıyor. Kısacası avantaj için değil, sevdiğin şeyin sürekliliği için anime satın alırsın. One piece, SAO gibi belli başlı animeler dışındaki çoğu anime çok para kazanamadığı için devam ettirilmiyor. Zaten birçok mangaka anime sektörünün 10 yıl içinde öleceğini söylüyor.
  5. CmmS

    Steam Anime Satışına Başladı

    Steam'e yeni animeler eklendi. Bu animeler şu şekilde: * Black Clover(Şuan ilk bölüm ücretsiz.) * Yowamushi Pedal * Kenka Bancho Otome -Girl Beats Boys- * Classroom of the Elite * The Reflection * My Girlfriend is a Gal * Angel's 3Piece! * GAMERS! * Twin Angel BREAK * The Silver Guardian * Tsugumomo * Starmyu * Seven Mortal Sins * Hinako Note * WorldEnd: What Do You Do at the End of the World? Are You Busy? Will You Save Us? * Royal Tutor * Tsukigakirei * Love Tyrant * A Centaur's Life * Clean Freak! Aoyama kun * Fox Spirit MatchMaker * Restaurant to Another World * In Another World With My Smartphone * Forest Fairy Five * Gintama (ilk 2 sezon) * Saga of the Tanya the Evil * Garakowa - Restore the World- * Kemono Friends * Kobayashi's Dragon Maid * Yuri on Ice Gözden kaçırdıklarım olabilir. Aralarda Black Clover gibi yabancı serilerin de gelmiş olması, anime sektörünün yavaş yavaş küreselleşmeye başladığını gösteriyor. Geçenlerde gördüğüm bir habere göre Amerika'da anime satışları bu sene %33 artmış. Bu global satış yaygınlaşırsa belki anime sektörü tekrar canlanmaya başlar. ReLife almıştım daha önce. Birikmiş bir miktar param var bu sefer de Saga of Tanya the Evil alırım. Öğrenci olunca çok alamıyorum ama destek destektir.
  6. Steam Anime Satışına Başladı Steam sayısı az da olsa anime satışına başladı. Animeleri bölüm başı 2 TL'den satıyor.(Şu an %50 indirimle bölüm başı 1 TL) Sadece İngilizce altyazısı var. Satışa sunulan animelerin listesi şu şekilde: Yamada-kun and the Seven Witches Twin Star Exorcist The testament of Sister New Devil Taboo Tattoo Re: ZERO -Starting Life in Another World- Orange Nanbaka Ghost in the Shell: Stand Alon Complex (2 Sezon) Mob Psycho 100 Kancolle Kabaneri of the Iron Fortress Joker Game Berserk Alderamin on the Sky Ace Attorney 91 Days ReLife Free! - Iwatobi Swim Club Bungo Stray Dogs (2 Sezon) Izetta: The Last Witch ------------------------------------------------------------ Neden anime satın almak isteyesiniz? Eğer sevdiğiniz bir animenin devamının gelmesini veya yapımcıların benzer animeler yapmasını istiyorsanız, o animeyi satın alın. (Aynı durum oyunlar için de geçerlidir.) Unutmayın her şirket kâr amacı güder ve yatırımlarını en çok kâr getiren yerlere yapar. Ayrıca animeler satıldıkça steam üzerine eklenen anime sayısı da artacaktır. (Bu kısmı bedava izlediğim şeye neden para vereyim diyecek olan patavatsız arkadaşlar için yazdım.)
  7. Yaz animeleri açıklandığında da bekledim çevrilir diye ama çevrilmedi. Movieler belli bir seriye ait değilse, çok nadir çevriliyor zaten. Büyük ihtimal bunlar da çevrilmeyecek ama bekliyorum.
  8. Movie'lerin çevrisi yapılmıyor değil mi? :depressed1-onion-head-emoticon:
  9. CmmS

    Yeni Pokémon'dan Megaa Görüntüler

    Oyun zaten pc'ye çıkmıyor. Nintendo 3Ds Konsoluna çıkıyor. Yani İstesen de konsolun yoksa oynayamayacaksın.(Çalışan 3Ds Emülatörü de yok.) Eğer konsolun varsa da kesinlikle oynaycaksın. Çünkü 3Ds konsoluna çıkan en iyi oyunlardan biri pokemondur. Bu oyun için bayağı değişiklik yaptılar zaten. O sebepten bile 3Ds'te en çok oynanan oyun olacaktır. Şayet ben oynamak isterim.Oyunun metasını hşç pokemon oynamamış biri zaten anlamaz. Oyunun nereden bu hale geldiğini düşünürsek yi bile gelişmiş diyebilirim. Neyse çok konuştum. Aşağıda eski oyunlardan görüntüler var. Kıyaslamayı siz yapın.
  10. CmmS

    Pokemon The Origin ile Yeniden Doğuyor

    (Bilmeyenler için söylüyorum) Bu Pokemon Black 2 & White 2'nin Fragmanı. Black 2 & White 2 bir konsol oyunudur.) The origin Özel Bölüm olarak çıkacak yani normal serinin yerine geçmiyecek. Normal Seri zaten devam ediyor. Türkiye'de Disney xd adlı kanalda devam ediyor. Ve son olarak Ash olmazsa izlemem diyenler biraz Red'i araştırsınlar lütfen. İnşallah The Origin'in devamı olur.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.