Jump to content

SeptNoir

Üyeler
  • İçerik sayısı

    136
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    3

SeptNoir kullanıcısının son zaferi 5 Mart 2013

SeptNoir en beğenilen içeriğe sahiptir

4 Takipçi

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Not Telling
  • Konum
    Ankara

Kişisel Bilgiler

  • Skype
    btsept

Son profil ziyaretçileri

1841 profil görütülenme

SeptNoir üyemizin başarıları

  1. SeptNoir

    D. Gray Man

    Linkteki 3. ve 4. yorumları tercüme ettim. Earl milenyum; efsanevi kimyager ve vaiz olan Dorian Gray'den esinlenilmiş, ve sonrasında seri "D. Gray-Man" adını almış. (bkz: http://tr.wikipedia....#39;in_Portresi )Aynı zamanda, siyah kötüleri tanımlarken ve beyaz iyileri tanımlarken, gri (gray) bunun ortasını tanımlamak için kullanılır. Akumalar, noahlar, ve earl siyah olurken ve exorcistler beyaz olurken, ana karakter Allen Walker, bunların ortasındadır. Allen'in, earl'le yaptığı anlaşma sonucu sol gözü lanetlenmiştir ve iki gruba da girmemektedir. " İkisi de benim parçam ve ikisi de eşit. Hem insanları, hem de akumaları kurtaracağım " diye bir repliği de vardır.
  2. SeptNoir

    İtiraf Köşesi

    İtirafta bulunacaktım ama konuya şöyle bir göz attım, enteresan bir muhabbet varmış bozmayayım madem :lol: Tatlı olan hiç bir şeyi sevmem ve yemem, (her şey dahil) sanırım en son 2009 yeni yılda arkadaşlarım puding yapmışlardı, o kadar emek verdik diye zorla yedirmişlerdi 2 gün midem bozulmuştu <_< Bu benim yaoi sevmediğim anlamına mı geliyor? :huh:
  3. SeptNoir

    Resim Çalışmalarım

    Çok başarılı buldum ben, ellerine sağlık :) Küçük bir uyarı olsun; aynı başlık altında alt alta yorum yapmak yerine, hepsini tek mesajda toplaman daha iyi olur ^^ ha bir de hepsini tek spoiler içine alabilrsin, daha kolay olur senin için.
  4. SeptNoir

    Anime İstek ve Önerileri

    D. Gray man, Full Metal Alchemist, Guilty Crown, bunlara bir bak bakalım :)
  5. SeptNoir

    En Çok Sevdiğiniz Anime veya Animeler?

    Hadi bakalım bir tahmin :D
  6. Boyutları imza için çok büyük :ph34r:
  7. SeptNoir

    D. Gray Man Devam Edecek!

    Ben oluyorum ve böyle bir konuda yalan haber çıkartarak elime geçen ne olabilir? <_<
  8. Gün içerisinde yaşadığım net sorunlarından dolayı, gece 12 den itibaren online olabiliyorum.. -_-

    1. Cold Dewil

      Cold Dewil

      Zor oluyordur.Umarım en kısa zamanda sorunun çözülür...

    2. SeptNoir

      SeptNoir

      Teşekkürler, yavaş yavaş umudumu kaybetmeye başladım, ekip yolladılar kaç kere birşey olmadı sayısız kere aradım müş. hizmetlerini... Dilekçe dahi yazdım, yaşadığımız ülkeye lanet ettiğim anlardan biri.

  9. SeptNoir

    D. Gray Man Devam Edecek!

    Mart 2011'de Japonya'da olan deprem sonucu bir çok kişi ölmüş ve yaşadığı tespit edilen yazarlar, anime hayranları tarafından bir sitede listelenmiş ve Hoshino o listede olmadığı için öldüğü haberi çıkmış, fakat kendisi yaşıyor. Kaynağa gelirsek, dediğim gibi en iyi kaynağım Tokyo'da yaşayan anime şirketi elamanının söyledikleri ve ikinci en iyi kaynağım, d gray man orijinal sitesindeki haberler. www.dgray-man.com (Japonca biliyorum) (Site ekibine soru olarak mail atmıştım ayrıca cevapları pozitifti) Çıkacağı tarih konusunda bilgim yok sadece bir kaç varsayım var ortada, emin olursam eğer onu da güncellerim, fakat haberin doğruluğunu garanti edebilirim. :)
  10. SeptNoir

    D. Gray Man Devam Edecek!

    Mangaka sağlam, yazar ve yapımcı aynı, yayınlayıcı şirketle anlaşmazlıklar ve telif hakkı vs. gibi sorunlar var. Evet ikinci sezonu beklemek özellikle benim için çok zor olacak fakat buna kesinlikle değeceğini düşünüyorum :)
  11. SeptNoir

    D. Gray Man Devam Edecek!

    Açıkcası hiç çift yaratmakla, karakterleri birbirlerine yakıştırmakla uğraşmadım :D Lenalee'yi karakter olarak severim Allen x Lenalee diye birşeyden bahsetmedim :huh: Bilmiyorum belki fazla duygusuzum belki de aşk kavramı benden çok uzak :mellow:
  12. SeptNoir

    D. Gray Man Devam Edecek!

    BynMubo seni kınıyorum, LENALEE GEBEREMEZ :( bir kaç bölümde ölüm eşiğine gelmişti ve ben fena şekilde ağlıyordum.
  13. SeptNoir

    D. Gray Man Devam Edecek!

    EVEEEET! :D çok duygulandım, ağlayabilirim şu an kendimi zor tutuyorum (şu anki hislerimi ifade edecek smiley de bulamadım iyi mi :lol: )Lenalee yi de seviyorum ben! abisiyle beraber farklı bi hava katıyor animeye, D.gray man ile ilgili sevmediğim bir şey yok, ha karakter olarak road'ı biraz itici buluyorum hepsi bu :P
  14. SeptNoir

    D. Gray Man Devam Edecek!

    +100 :lol: Dışarı çıkıp deli gibi koşasım, bağırasım var öyle bi heyecan ve mutluluk içindeyim :wub: Kesinlikle izlemelisin! Benim için anime vardır bir de D. Gray Man vardır, öyle söyleyeyim :DD. Gray Man'i izledikten sonraki izlediğim her animede DGM nin büyüsünün eksikliğini hissetmekte ve yeterli zevk almamaktayım :( Ne kadar sıklıkla izlediğine bağlı diye düşünüyorum hani ben 103 bölümü bir ay içinde mi ne bitirmiştim. İkinci sezon çıkana kadar şu anki bölümleri izleyebilirsin ya da ben beklerim diyorsan da sana kalmış
  15. http://forum.turkanime.tv/topic/4341-d-gray-man-devam-edecek/ Artık gözüm arkada kalmadan ölebilirim :D
    1. LeornKayn

      LeornKayn

      Gözün arkada kalmasın yiğen bize emanet D-gray man :D

    2. gereksiz

      gereksiz

      nereye ölüyorsun daha gençsin bro :D bende d-gray man a başladımda 46 bölümde ara verdim bu aralar devam etmeyi düşünüyorum kısmetse :D

    3. Lightning
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.