Jump to content

Amatsu-MıkabosHi

Üyeler
  • İçerik sayısı

    34
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

1 Takipçi

Amatsu-MıkabosHi hakkında

  • Doğum günü 05/12/1995

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Male
  • Konum
    Güzelyalı-İzmir
  • İlgi Alanları
    [CpTKunKnA]

Amatsu-MıkabosHi üyemizin başarıları

  1. Amatsu-MıkabosHi

    Cosplay Yardımı Sizce Hangisi ..?

    zeref konusunda düşündüm annem iş yerinden kumaşlarıda ayarlarım dedi internetten almaya gerek kalmaz bi şu cosplay yapan yere gittimmi tamamdır..yorumlarınız için teşekkürler kararımı vermemde yardımcı oldunuz konuyu daha fazla uzatmayalım tekrar teşekkürler..
  2. Amatsu-MıkabosHi

    Cosplay Yardımı Sizce Hangisi ..?

    tamamdır buldum işte ...!! ve bu sefer kararımı verdim : http://www.skycostume.com/fairy-tail-zeref-cosplay-costume.html
  3. Amatsu-MıkabosHi

    Cosplay Yardımı Sizce Hangisi ..?

    Lavi daha masraflı ama zabuza cosplay daha rahat yapılması lavi ye kıyasla daha mantıklı bide kılcından yaptırınca tam olur :)
  4. Amatsu-MıkabosHi

    Cosplay Yardımı Sizce Hangisi ..?

    izmir-güzelyalı da ama isim olarak duymuşsundur belki Suika Cosplay'i oturduğum yere yakın internet üzerinden görünen adresi..İnternetten hala açık görünüyorlar ama bi gitmekte lazım :)
  5. Amatsu-MıkabosHi

    Cosplay Yardımı Sizce Hangisi ..?

    yok zaten burdan almak gibi bir düşüncem yok 1-2 ay önce öğrendim ki bir cosplay dikim evi evime 15 dk'lik yürüme mesafesindeymiş orayla konuşacam :) bu karakterler benim boy fizik yüz hattı vb. özellikleri taşıyabildiğim karakterler özellikle bunlardan lazımda :) aklım da hisagi mi kiba mı çok kararsız kalıyorum nedense..olursa Lavi içlerinden hazırlanması en zahmetli ve masraflısı olur ama :S
  6. Ya arkadaşlar sizinde hayır bu kostüm da iyi deyipte başka bir tane daha gördüğünde fikriniz değişmiştir mutlaka sizce hangisi daha iyi..? Sevdiğim karakterlerden ayıklayıp toparladım burada yardımcı olursanız sevinirim.. 1-Zabuza Mamochi - Naruto http://www.milanoo.c...tume-p6760.html 2-Inuzuka Kiba - Naruto http://www.milanoo.c...tume-p6769.html 3-Hisagi Shuuhei - Bleach http://www.milanoo.c...html?mv-index=1 4-Gray Fullbuster - Fairy Tail http://www.milanoo.c...me-p159736.html 5-Lavi Bookman Jr - D. Gray Man http://www.milanoo.c...tume-p4329.html
  7. arkadaşlar bilenleriniz vardır bilmeyenlerinde haberi olmuş İzmir Cosplay Convention yerine yeni bir isim ve kadro ile tekrardan oluşturulmuştu..ve CONexsus adı altında toplanarak ilk etkinlik olacak olan ''CONexus I '' bu ağustosta düzenlenecektir Detaylar için: CONexus I -Beginning of a New Era- CONexus, Eskiden Cosplay İzmir adını taşırken olduğu gibi yine İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde olacak. Ama bu sefer çok daha dolu bir etkinlik sizi bekliyor. Öncelikle klasik Cosplay yarışmamız artık parçalara bölünmüş durumda. Her kategori özel katılım gerektirecek. Bir kategoriye katılan diğerine katılamayacak. Bu yarışmalar gün boyu çeşitli saatlerde konferans salonunda devam edecek. Kategoriler: Klasik En Başarılı Kostüm En Fail Kostüm En Komik Kostüm (Değişebilir.) En İyi Role Play En İyi Parodi(Youtube Viral videolarının canlandırmaları. Gentleman mı olur, Çal Keke Çal mı olur bilinmez. Ayrıntılarını düzenleyip tüm buglar ortadan kalktıktan sonra açıklayacağız.) Tüm kategoriler için uygun ödüller düşünüp koyacağız. Tek bir büyük ödül yerine birçok ödül vermeyi planlıyoruz. Büyük ödülümüz de olacak tabii. Cosplay yarışması değişmeye devam edecek. Peki başka neler olacak? Öncelikle konferans salonu artık boş durmayacak. Aralıksız olarak tanıtım, parodi ve yarışmalar dönmesini planlıyorum. Yine küçük küçük ödülleri olan bilgi yarışmaları ara ara olacak olmakla birlikte farklı eğlencelik yarışmalarda konferans salonunun boş durmasını engelleyecek. Bunların yanında çeşitli standlar, workshoplar istek oldukça etkinlikte yerini alacak. (Herhangi bir stand ücretimiz yoktur. Yerim kaldığı sürece herkese yer açacağım.) Ayrıca FRP, Boardgame, MagictheGathering gibi Fantastik Dünya'ya hitap eden hobilerinde bundan sonra etkinlikte mevcut olacak mümkün olduğunca. Ayrıca çeşitli oyunların büyüklü küçüklü turnuvaları da etkinlikte yer alacak. Kısaca Nexus Organizasyon ekibi olarak İzmir'in şimdiye kadar gördüğü en iyi etkinliği yapmayı planlıyoruz bu alanda. Gelişmeye de devam edeceğiz. CONexus I sayfasından alıntıdır..
  8. Amatsu-MıkabosHi

    anime lakabınız

    adım e ile başlayıp e ile bitiyor :P bu yüzden adımın ve soyadımın yapayım..--Dedektif NİNJA :D
  9. Nihon Hikikomori Kyokai...!

  10. Amatsu-MıkabosHi

    KajuManga Dergsi Projei

    link'e girilmiyor facebook anasayfa'ma yönlendiriyor ayrıca 2 dergi olması saçma geldi biraz bunun yerine beraber daha iyi bir şeyler yapabilirsiniz diye düşünüyorum.. bence :)
  11. Amatsu-MıkabosHi

    Bu gün hangi Manga'yı okudunuz?

    Bleach'in 480 den 528'in sonuna kadar :) bleach mangasını okumadığım için pişmanlık duydum bir an ve okudum :D :D
  12. Amatsu-MıkabosHi

    Türk Kanallarında Yayınlanan Animeler

    Kesinlikle öyle..Herhangi bir dile dublaj'ı yapıldığı zaman japonca ifade şeklinin duygusu ölüyo bence mesela narutonun dattebayosu yerine ya be duysak iyi mi olurdu :)
  13. ya biraz konu dışı gibi olcak ama bleach anime sonu mangada kaçıncı bölüme denk. ona göre devam etcem de :)
  14. mangada Yama-Jii'nin bankai bölümlerini okudumda ben mangasını okumamakla hata etmişim yıllardır :) opp internet saolsun önceki yorumları kaldırabilecek varmıdır ki..?
  15. Ama bildiğim kadarıyla ( Animeden) Zaraki kılıcının ismini bilmiyordu bi kaç kere konuşmayı denemişti ama olmamıştı yanlış mı biliyorum acaba..?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.