Jump to content

Anime Manyağı

Üyeler
  • İçerik sayısı

    79
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    1

İtibar Etkinliği

  1. Beğen
    Anime Manyağı reacted to Corenx in Hyouka 1. Bölüm (Türkçe Dublaj)   
    Öncelikle elinize sağlık gençler. Eleştirilere kafanızı çok takmadan ama tamamen de göz ardı etmeden devam edin bence.  Benim konu hakkındaki fikrim biraz daha genel olacak. Japon'yada Seiyuu denen bir kavram insanlar bu işin eğitimini alıyorlar yıllarca, bayan seiyuu'lar çoğu zaman erkek karakterleri de seslendiriyorlar. Hal böyle iken bu iş oralarda bu kadar üst seviyelere çıkmışken tutup dublajları orjinal ile kıyaslamak tamamen haksızlık olur diye düşünüyorum. 
     
    Size verebileceğim yegane tavsiye dublajını yapacağınız animeleri dikkatli seçin başlangıç için çok expert seiyuu'ların olduğu serilerden uzak durun. Örneğin "Sakurasou no Pet na Kanojo" gibi bir seriyi dublajlamaya kalkarsanız şu anki seviyeniz ile mükemmel iş çıkarsanız bile hoş gelmeyecektir insanlara. Yani demek istediğim ilk aşamada yaptığınız dublajın kalitesinden çok seçeceğiniz seri daha önemli bence. 
  2. Beğen
    Anime Manyağı reacted to Chitanda in Hyouka 1. Bölüm (Türkçe Dublaj)   
    İlk başta ince bir ses gelecek diye beklerken böyle kalın bir ses gelince garipsedim ama  erkek arkadaşın sesini şu disney serilerinin başında hikayeyi anlatan adama benzettim ne zaman izlesem biraz çocuksu olabilir ama o adamın sesiyle kendimi odaklarım hikayeye çok keyif verir bu yüzden daha 24. saniyede kendimi odakladım hiç garipsemedim Türkçe olmasını ama yinede o karaktere ses tonu daha ince biri lazım bence daha olgun karakterleri seslendirirse daha başarılı olur.Fukube'i seslendiren arkadaşı duyar duymaz istemeden gülümsedim çok yakışmış gülüşü falan 'he,aga' demesi baya güzel olmuş  :D Chitanda'nın seslendirmesi biraz daha canlı olsaydı daha iyi olurdu belki ileride devam ederseniz düzelir ama şöyle edebiyat aşığı pek fazla mimiği olmayan,duygularını içinde saklayan,bilge karakterleri seslendirse çook yakışır bana göre.Emeğinize sağlık :) 
    Ayrıca beraber bir şeyler yapabileceğiniz bir arkadaş grubunuzun olması çok güzel kıskandım  :wub: 
  3. Beğen
    Anime Manyağı got a reaction from Burakesan in Tema değil oyun mübarek - Sword Art Online fone - İnceleme   
    aynen indirdim bide oyun oynayınca şarj %70 ken %30 olması 1.5 saat sürdü normalde 2 saat falan sürerdi fazla fark olmadı galiba telefondan kaynaklanıyor ama sağlam bir güncelleme gelmeli çünkü bir yere gidince aniden şarjın az kaldığın fark edince ve şarjın bitince kötü oluyor birisi arayınca ulaşamıyor vs. yani dışarı çıkarken %100 şarj ile çıkın :D
  4. Beğen
  5. Beğen
    Anime Manyağı reacted to OrangeBox in Corpse Party'den Dehşet Video   
    Benim gibi aşırı beyaz olup evde tek başına kalıp karanlıkta onu izlerken -dondurma da tıkınırken - izleseydin sonra da aynaya bakıp ağzında dondurma yerine köpüğümsü bir şeyler olduğunu fark etseydin  için dışına çıkardı inan... :bad-atmosphere-onion-head-emoti Çığlık da atamıyordum-boğazıma dondurma kaçmıştı... :depressed1-onion-head-emoticon:
  6. Beğen
    Anime Manyağı reacted to Anime Manyağı in 2013 Yılının En İyi 10 Animesi Açıklandı!   
    Blood lad ın ilk 10 da olacağını düşünmüştüm ama bazı tahminlerim de tuttu bu arada arkadaşlar yahari devam edicek %99 merak etmeyin :D
  7. Beğen
    Anime Manyağı got a reaction from blustrom in Çevirisi Askıya Alınan Animeler (Güncellendi.)   
    Initial D. V listenizde yoktu ama o animenin cevirisi tamamlanmadi cok guzel bi anime o anime sayesinde bir suru sey ogrendim hatta online olan need for speed world da suruculugumu gelistirdim su an ilk 1000 kisinin arasinda bi surucuyum bu yuzden bu animenin cevirisinin tamamlanmasini oneriyom zaten cok da guzel bir anime cogu kisi bekliyor cevirisini
  8. Beğen
    Anime Manyağı got a reaction from BlacKJeweLry in Çevirisi Askıya Alınan Animeler (Güncellendi.)   
    Initial D. V listenizde yoktu ama o animenin cevirisi tamamlanmadi cok guzel bi anime o anime sayesinde bir suru sey ogrendim hatta online olan need for speed world da suruculugumu gelistirdim su an ilk 1000 kisinin arasinda bi surucuyum bu yuzden bu animenin cevirisinin tamamlanmasini oneriyom zaten cok da guzel bir anime cogu kisi bekliyor cevirisini
  9. Beğen
    Anime Manyağı reacted to Anime Manyağı in Naruto Shippuuden Aralık Programı   
    yemin ederim uchiha bolumlerinden 2 tne fln izledim sonundaaaa narutoyu gorcez!
  10. Beğen
  11. Beğen
    Anime Manyağı reacted to Anime Manyağı in Magi – Magnostadt Sezonu Başlıyor   
    supeeeerrrr :D
  12. Beğen
    Anime Manyağı reacted to Estable in 2. Hunter x Hunter Filminden Resimler   
    Uzun zamandır görünmeyen karakterler filmde karşımızda
    Son yılların en beğenilen uzun soluklu serilerinden Hunter x Hunter 2011 animesinin ikinci filmiThe Last Mission, Aralık ayında izleyicilerle bulunacak. İlk film olan ‘Phantom Rouge’, hayranların pek beğenisini kazanmamıştı. İkinci filmde daha ilgi çekici bir konu ile karışımıza çıkacak olan yapımcıların ayrıca başka bir sürprizi de var. Hunter x Hunter 2011 animesinde Kimera Karınca sezonunda henüz hiç görünmeyen Kurapika, Leorio ve Hisoka gibi çok sevilen karakterler The Last Mission’da boy gösterecekler.
    Gösterim tarihi 27 Aralık olan The Last Mission’un konusundan kısaca bahsetmek gerekirse: Avcı Cemiyeti, Karanlık Avcılar ve Aydınlık Avcılar olarak ikiye ayrılmıştır. Başkan Netero ile savaşması kaderin bir yazgısı olan Karanlık Avcıların başkanı Jed için gölgelerden çıkıp savaşma vakti gelmiştir. Savaşın galibi kim olacaktır ve savaş neleri değiştirecektir?
    Shonen Jump’ta yayınlanan resimler:








    Siz de Kurapika’yı görmek için sabırsızlanıyor musunuz?

    Kaynak: Animefantastica
  13. Beğen
    Anime Manyağı reacted to Huseyinekrem in Naruto Shippuuden Kasım Programı   
    Naruto yine olmicak heralde... Neyse kardeşlerle idare edeceğiz
  14. Beğen
  15. Beğen
    Anime Manyağı reacted to Szerencse in Naruto Shippuuden Kasım Programı   
    Rahatladım şuan filler yok. Gerçi bu 4 bölümde yine doğru düzgün hiçbir şey göremeyeceğiz ya neyse
  16. Beğen
    Anime Manyağı reacted to panres in Japonyadan haberler   
    Japon kültüründe Japonya ile ilgili haber bölümü görmeyince bu başlığı açtım.Haberler daha düzenli paylaşılması amaçlı bu başlık altında japonya ile ilgili haberler paylaşılacak :)
    Haber Tarihi: 03 Aralık 2012 Pazartesi Saat 14:09
    Anadolu Ajansı
    Muhabir: Umur Koçak Semiz / AP
    Yayıncı: Ogün Duru - TOKYO
    Japonya'daki Tünel Kazası
    Japonya'nın başkenti Tokyo'da 9 kişinin yaşamını yitirmesine neden olan tünel kazasının ardından ülkedeki tüm tünellerin kontrol edileceği bildirildi.
    Japonya'nın başkenti Tokyo'da 9 kişinin yaşamını yitirmesine neden olan tünel kazasının ardından ülkedeki tüm tünellerin kontrol edileceği bildirildi.
    Japonya Ulaştırma Bakanlığı, Tokyo'nun 80 kilometre batısındaki Sasago Tüneli ile benzer yapıya sahip 49 tünelin en kısa sürede kontrolden geçirilmesi için talimat verdi.
    Karayollarını işleten şirket yetkilileri, ülkenin en uzun tünellerinden biri olan 4,7 kilometre uzunluğundaki Sasago Tüneli'nin çatısının çökme nedenini bulmak için çalışmalara devam ediyor. Tünelde Eylül ayında yapılan kontrollerde herhangi bir soruna rastlanmamıştı.
    Yetkililer, beton levhaların üst kısmında yer alan 8 santimetre kalınlığındaki panelleri tünelin iç duvarlarına tutturan cıvatalardan birinin gevşeyip zincirleme tepkiye yol açarak, beton parçalarının hareket halindeki araçların üzerine düşmesine yol açmış olabileceğini belirtti.
    Yapının, 24 Kasım'da Tokyo'da meydana gelen 4,9 büyüklüğündeki deprem ya da tünelin içinden geçtiği dağdaki bir göçük nedeniyle zayıflamış olabileceği de dikkate alınıyor.
    Tünelde arama kurtarma çalışmaları ise sürüyor. Ekipler beton parçaları altında kalan araçlara ulaşmak için büyük çaba harcıyor. Bölgeye çok sayıda itfaiye ve ambulans gönderildi.
    Beton parçalarının düşmeye başlamasından sonra araçlarıyla ya da koşarak tünelden çıkmayı başaranlar, ezilen araçlardan sızan petrolün yangına neden olduğunu bildiriyor.
    Her biri 1,4 ton ağırlığındaki yaklaşık 270 beton levhaların tavandan koparak 110 metre aşağıdaki araçların üzerine düşmesi sonucu meydana gelen kazada 4'ü kadın 9 kişi ölmüş, 2 kişi de yaralanmıştı.
    Başkent Tokyo'yu Japonya'nın orta kesimlerine bağlayan karayolu üzerinde yer alan tünel, 1977'de inşa edilmişti.
    1996'da da Japonya'nın kuzeyindeki bir tünel çökmüş, düşen beton parçaları 20 kişinin yaşamını yitirmesine neden olmuştu.
    Kaynak:http://www.haberler.com/japonya-daki-tunel-kazasi-4139973-haberi/
  17. Beğen
    Anime Manyağı reacted to SQUİRTLE in 2014 Kış Sezonunda Yayınlanacak Animeler   
    bleach olsaydı iyi olurdu
  18. Beğen
    Anime Manyağı reacted to Anime Manyağı in 2014 Kış Sezonunda Yayınlanacak Animeler   
    pek guzel sey yok gibi sword art online bide hxh movie ilgimi cekiyo :D ve 2013 de bitti vay be 1 yil daha bitti :D
  19. Beğen
    Anime Manyağı got a reaction from Hatsune Miku in Puzzle Fansub   
    bu arada ben tam okumamisim yaziyi anime ceviriyorsaniz Initial D. V yi de cevirin lutfen daha cok anime var bide kaichou wa maid-sama nin mangasinin yeni bolumleri eklermsnz yani 2.sezon un sanirim ingilizcesi vardi simdiden tesekkurler :)
  20. Beğen
    Anime Manyağı reacted to Anime Manyağı in Puzzle Fansub   
    bu arada ben tam okumamisim yaziyi anime ceviriyorsaniz Initial D. V yi de cevirin lutfen daha cok anime var bide kaichou wa maid-sama nin mangasinin yeni bolumleri eklermsnz yani 2.sezon un sanirim ingilizcesi vardi simdiden tesekkurler :)
  21. Beğen
    Anime Manyağı reacted to Anime Manyağı in Puzzle Fansub   
    cok guzel super bi sey olmusta keske animelerin de devami gelse cok yarim kalmis anime var :(
  22. Beğen
    Anime Manyağı reacted to Anime Manyağı in Seitokai Yakuindomo 2. Sezon ve OAD   
    suppeerrr bi haber bende bekliyordum ne zaman cikcak diye ya :D
  23. Beğen
    Anime Manyağı reacted to Anime Manyağı in Magi 2. Sezondan Yeni Video   
    ilk yorum :D ve bu sezon u super olcak en cok bekledim 2.anime kuroko da 1. :D
  24. Beğen
    Anime Manyağı reacted to Anime Manyağı in Kuroko 2. Sezon Kaç Bölüm Olacak?   
    iple cekiyom animeyi :D yeni sezon super olcak ^-^
  25. Beğen
    Anime Manyağı reacted to Anime Manyağı in Bolaykim o.O Fan Sub   
    basarilar dilerim umarim dahada gelisirsiniz :D
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.