Jump to content

kawaii kereste

Üyeler
  • İçerik sayısı

    2276
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    18

İtibar Etkinliği

  1. Beğen
    kawaii kereste got a reaction from hisokaBey in Animelerin Başkarakterlerinin ezikliği :(   
    seinen serilerde bahsettiğin ana karakter tipinden çok az var. bi de resmen Lelouch'u tanıtmışsın altta yazdıklarınla, ama heralde şimdiye kadar izlemişsindir Code Geass'i :D
  2. Teşekkür
    kawaii kereste got a reaction from Coard in Anime klişeleri   
    karakterler kendi kendine hiç bir şeye takılmadan yere düşer. bunun gibi: http://gfycat.com/LankyHardtofindAnkole
     
    düşen karakter erkekse %99.9 yanlışlıkla bi kızın göğüslerini avuçlar veya başka bi cinsel tacizde bulunur. sonra elini çekmeden önce uzun uzun düşünür.
  3. Harika
    kawaii kereste got a reaction from Coard in Anime klişeleri   
    buraya animelerde yer edinmiş klişe diyalog veya sahneleri ekleyebilirsiniz. ben başlıyım:
     
    plaj/hamam/havuz sahneleri. ana karakter ve yanındaki kızlar her hangi bir sebepten ötürü kızların bikini giyebileceği bir yere gider. ana karakter erkekse kızlar sırayla "b-bikinim yakışmış mı .s.s" diye sorar.
     
    edit: bu arada lütfen bildiğiniz bütün klişe sahneleri yazmayın ki herkes söyliycek bişeyler bulabilsin :D
  4. Beğen
    kawaii kereste got a reaction from Toprakezgi in Üye Albümü   
    son foto attığımda henüz üniversitenin baharında genç ve yağız bir delikanlıydım... sırma saçlarım vardı... kıvır kıvır kıvrılırdı... artık o saçlar yok, hayatın sillesini yemiş üniversite değiştirip 1 dönem ile henüz mezun olamamış dertli ve kederli bir herif olup çıktım.
     
    chad kereste:
     
    sad kereste:
     
  5. Teşekkür
    kawaii kereste got a reaction from Pseudohomophylus in toe   
    toe Japon bir math rock grubu. Müzikleri "Japon müziği" denince akla gelen müzikten oldukça farklı, aslında math rock yapıyor olsalar da diğer math rock gruplarından da farklılar. Math rock genelde enstrümanların ön planda olduğu, tekniklerin konuştuğu bir genre. toe'de de bu durum geçerli tabii ki, ama yaptıkları hiç bir şarkı kulağa sırf teknik konuşturmak için yapılmış gibi gelmiyor. Çoğu math rock grubunda eksik olan "duygu" toe'de her şarkıda var. Japonların klasik "kalbini kat yaptığın işe müzisyen-kun" muhabbetinin sonucu galiba.
     
    Çoğu şarkıları enstrümental. Vokalli olan şarkılarında da konuk vokalist kullanıyorlar genelde.  Vokal olmayan şarkılarda sanki bateriyi vokal niyetine kullanıyorlar. Bateristleri zaten tam bir hayvan oğlu hayvan, dopdolu çalmasına rağmen hiç bir şarkıyı boğmuyor.
     
    Bir kaç örnek şarkı da bırakayım:
     
     
     
  6. Beğen
    kawaii kereste got a reaction from Toprakezgi in Muhabbet Mekanı (Düzenli Bakılan Dutluk :) )   
    ben de aslında öyle çok takip etmiyorum da bunun konusu satranç olunca ilgimi çekti :D
     
    @Beytize7 veya 8 bölüm olması lazım ben 6. bölüme geldim şimdi, baya baya güzel. genelde Türkiye'de trending olan diziler nanik çıkıyor falan ama bu kez bu güzel :D
  7. Beğen
    kawaii kereste reacted to Mutaika in Anime klişeleri   
    -Efendim bu çocuğu hırsızlık yaparken yakaladık, annesi babası ölmüş ne yapalım bununla?
    +HAhahahaha Eğlenceli birisi. Evlatlık ediniyorum
  8. Beğen
    kawaii kereste reacted to OrangeBox in Anime klişeleri   
    Şu sabahları ağızdan düşmeyen tost ekmeği...
  9. Beğen
    kawaii kereste got a reaction from AndaAtsushi in Anime klişeleri   
    kız veya erkek, seksi ana karakterimiz gece göğündeki yıldızlara dalar. sonra cinselliği keşfedip hayatın anlamını çözmüş ergen gibi 1-2 laf eder. arkasında duran diğer karakter bu laflardan inanılmaz etkilenir, anime boyunca unutamaz hatta o kadar çok gösterilir ki anime boyunca size de bi daha unutturmazlar.
  10. Beğen
    kawaii kereste got a reaction from Tomoe-dono in Bul Getir!   
    buyur: http://gfycat.com/GrizzledLawfulEelelephant
     
    şöyle bayağı badass bi karakter istiyorum
  11. Beğen
    kawaii kereste got a reaction from Habilimben in Anime klişeleri   
    kız veya erkek, seksi ana karakterimiz gece göğündeki yıldızlara dalar. sonra cinselliği keşfedip hayatın anlamını çözmüş ergen gibi 1-2 laf eder. arkasında duran diğer karakter bu laflardan inanılmaz etkilenir, anime boyunca unutamaz hatta o kadar çok gösterilir ki anime boyunca size de bi daha unutturmazlar.
  12. Beğen
    kawaii kereste got a reaction from 0_UchihaSasuke_0 in Anime klişeleri   
    karakterler kendi kendine hiç bir şeye takılmadan yere düşer. bunun gibi: http://gfycat.com/LankyHardtofindAnkole
     
    düşen karakter erkekse %99.9 yanlışlıkla bi kızın göğüslerini avuçlar veya başka bi cinsel tacizde bulunur. sonra elini çekmeden önce uzun uzun düşünür.
  13. Beğen
    kawaii kereste got a reaction from 0_UchihaSasuke_0 in Anime klişeleri   
  14. Beğen
    kawaii kereste got a reaction from Arenist in En Sevdiğiniz / Unutulmaz Anime Replikleri   
    "IIII - ZAAAAA - YAAAAAA !!!!!!!!" - Shizuo
     
    hangi anime olduğunu biliyosunuz :D
     
    edit: bi de Fairy Tail'den Natsu'nun hep söylediği "Now i'm all fired up!" repliği var :D
  15. Beğen
    kawaii kereste got a reaction from Kaminariyab in En Sevdiğiniz / Unutulmaz Anime Replikleri   
    ben bağlanabildiğim sürece herhangi birisine aşık olabilirdim, sen seni koruyabildiği sürece herhangi birisine aşık olabilirdin.
    -gasai yuno
    gomu gomu no BAKA !
    -monkey d. luffy
    c.c'nin çok sevdiğim lafları vardı da aklıma gelmedi şimdi :(
  16. Beğen
    kawaii kereste got a reaction from sphinxd in Zorunlu güldügünüz durumlar hakkında ne düşünüyorsunuz?   
    bunun bi üst versiyonu sen yapmacık güldüğünde karşındaki de bunu farkederse oluşuyor. utansan mı akışına mı bıraksan başka bi espri mi denesen yoksa bugün bende iş yok diyip topu karşıya mı atsan falan o an insanın aklında binbir tilki dönüyor  :ragecomic29:
     
    neyse. en iyisi yapmacık gülmemek  :ragecomic10:
     
    bu kadar yeni smileyler memeler trollfaceler koymuşsunuz iyi güzel de niye benim fıstık gibi bıyıklı yakışıklı smileylerim yok burda  :ragecomic31:
  17. Beğen
    kawaii kereste got a reaction from Perfectum in Manga - TR ve Gerekli Şeyler arasında geçen konuşma - video hazırladım   
    şöyle de bi durum var, tek bi kişinin yaptığı terbiyesizliği bütün şirkete yıkıp özür üstüne özür dilemelerine rağmen boykota devam diyorsunuz. sonra yurtdışından anime/manga ile alakalı bi video bişey görünce Türkiye'de niye böyle şeyler yok diyoruz.
     
    önce şunu anlamak lazım, eğer kullanılan üslup düzgün olsaydı MangaTR haksız taraftaydı. sonuçta bu mangalar animeler babamızın hayrına üretilmiyor. biz burada oturup beleşe izleyip okuyoruz ama bunları yapan bunlara büyük emekler veren insanlar var Japonya'da ve para kazanmaları lazım. bunlar da sattıkları ürünler sayesinde, verdikleri lisanslar sayesinde oluyor. Gerekli Şeyler bu noktada bi yatırım yaparak bazı mangaların telif hakkını satın almış. bizim beleşe okuyup izlediğimiz şeyler için asıl hak sahiplerine para vermişler. yani bu durumda hem kendileri para kazanacak hem telif hakkına verdikleri para sayesinde Shounen Jump gibi dergiler dolaylı olarak da mangakalar para kazanacak.
     
    bir kişinin terbiyesizliği yüzünden butthurt moduna geçip bütün şirketi tü-kaka yapmak bence yanlış bu durumda. hele hele yine bir kişinin terbiyesizliği yüzünden bi anda "zaten çevirileri de berbattı", "zaten dandik firmaydı" falan demek yine yanlış. yapılan hareketi elbette ki tasvip etmiyorum ama yapmaları gerekeni yapmışlar ve özür dilemişler mangaseverlerden. o zaman boykotu devam ettirmek niye?
  18. Beğen
    kawaii kereste got a reaction from Perfectum in Japon Matematik Kitabı   
    lan...
     
    edit: şimdi farkettim 2. resimde arkadaki elemanın tipi resmen haykırıyor "stalkerım ben" diye.
     
    edit2: 1. resmin Korece olduğunu söylediler, bana da öyle gözüktü şimdi tekrar bakınca. bildiğim kadarıyla Japonca yukardan aşağı doğru yazılan bir dil, 1. resimde yazılar yatay 2.de dikey.
     
    edit3: bu arada 1. resim Korece demek onu normalleştirmiyor  :D
  19. Beğen
    kawaii kereste got a reaction from Perfectum in Bilim tarihinde ilk kez bir gezegende organik moleküller keşfedildi   
    MWC 480 isimli bir genç yıldızın çevresinde dönen bir ata-gezegende organik moleküller keşfedildi. ata-gezegen = henüz yuvarlak/geoid şeklini alamamış gezegen.
     
    organik molekül derken DNA gibi yağ/protein gibi devasa moleküller değil, lisede organik kimyada gösterilen metil siyanür(methyl cyanide "CH3CN") molekülünden bahsediliyor.
     
    gezegenin çevre koşulları yaşama el verişli değil, Güneş sisteminden örnek verirsek Neptün'den daha soğuk, yeterli su yok, zaten gezegende Dünya'daki bütün okyanusları dolduracak kadar metil siyanür varmış.
     
    ama bu basit bi keşif demek değil çünkü metil siyanür su ile tepkimeye girince amino asit yani proteinin temel yapıtaşını oluşturur. bu keşif organik moleküllerin yalnızca Dünya'da olmadığını gösteriyor yani uzayda yaşam olma ihtimalini bayağı arttırıyor, aynı zamanda evrim teorisinin temelini oluşturan sudaki moleküllerin rastgele protein oluşturması teorisini kuvvetlendiriyor.
     
    kaynak: http://www.eso.org/public/news/eso1513/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+EsoTopNews+%28ESO+Top+News%29
  20. Beğen
    kawaii kereste got a reaction from Perfectum in Japonya'nın Eksileri   
    halen Koreliler ve Çinliler Japonlardan nefret ederler, çünkü bunca katliama rağmen Japonya resmi özür bile dilememiştir.
     
    belki de onurlu bir millet oldukları için özür dilemeyi kendilerine yediremiyor olabilirler, ama onursuz bi hareket yaptıysan özür dilemesini bilmen lazım.
     
    üstelik bahsettiğin olayların çoğu Japon ders kitaplarında orjinallerine aykırı anlatılıyormuş. gerçi bu konuda biz de pek farklı değiliz. en basitinden, "Osmanlı çok hoşgörülüymüş, gayrimüslimlere din seçme özgürlüğü tanımış." hayır. sadece gayrimüslimlerden alınan 2 vergi Osmanlı hazinesi için büyük gelir kaynağıydı bu yüzden gayrimüslim kalmalarına izin verildi. hatta gayrimüslim çoğu aile bu durumda kalmak istemedikleri için müslüman olmak istediklerinde devlet kabul etmedi falan.
     
    tarih tarihtir, ders almak lazım, bakıp da utanılacak bişey değil. şu anki Japonya, Türkiye gibi eski monarşik devletin üstüne kurulan bir devlet. atalarının yaptıkları yüzünden yargılayacak halim yok, biz de aynı durumdayız zaten.
     
    edit: çocuk pornosunun ne durumda olduğunu 1-2 hentai/japon pornosu izleyen bilir. ortaokullu liseli kızların idollük yaparak para kazandığını zaten hepimiz biliyoruz sanırım. yakuza olayı da bilmeniz lazım. pop yıldızlarının falan evlenmesinin hatta sevgili yapmasının yasak olduğunu bilmiyor olabilirsiniz, öğrenmiş oldunuz şimdi. kadınların 2. sınıf vatandaş muamelesi görmesiyse animelerde bile var. sadece çok açık belli edilmiyor. şöyle düşünün:
     
    animelerde bi erkeğin kıza aşık olma şartı: kız güzel olacak, erkeğin fantezisine uygun olacak, oturup kalkmasını bilecek.
    animelerde bi kızın erkeğe aşık olma şartı: erkek koruyucu olacak, nazik olacak. eli yüzü düzgün olursa da fena olmaz.
     
    işin normali bu değil. ama animelerde işin normali bu.
  21. Beğen
    kawaii kereste got a reaction from Yusuf60 in En Zeki Anime Karakterleri   
    Yagami Light - Death Note
    L - Death Note
    Makise Kurisu - Steins;Gate
    Lelouch vi Britannia - Code Geass
    Shikamaru - Naruto
    Ouma Kurosu - Guilty Crown
    Tsutsugami Gai - Guilty Crown
    Emiya Kiritsugu - Fate/Zero
    Mavis Vermillion(1. Master) - Fairy Tail
    zekasına hayran kaldığım aklıma gelmiyor başka şu an :D
    edit: bana kalırsa Light daha zeki L'den. L'in bitirici hamlelerini önceden görebildi, bunlara hazırlık yapabildi vs. L sadece birinden şüphelendi(doğru kişiden şüphelendi, evet) ama bunu kullanamadı. kullanamamasının sebebi de Light'ın ondan çoğu yerde 1 adım önde olmasıydı. sonuç olarak Light L'i yendi zaten, hileyle hurdayla da olsa farketmez, savaşta her şey mübahtır.
  22. Beğen
    kawaii kereste got a reaction from Cold Dewil in Okyanusun ortasında bir sahil   
    okyanusa açılan bir geminin mürettebatı her zamanki rotalarında giderken normalde orada olmaması gereken bir şey görüyorlar: okyanusun ortasında yüzüyor gibi görünen bi kum tabakası. sanki okyanusun ortasında bir sahil gibi. tabii ne olduğunu merak edip hemen incelemeye başlıyorlar.
    http://imgur.com/a/wHWme
    DNS kullanmamakta inat eden forumdaşlar için hizliresim'e aktarmak isterdim ama 17 tane fotoğraf var yahu. ben üşendim, üşenmeyen biri varsa insanlık namına el atsın :D
  23. Beğen
    kawaii kereste got a reaction from Witch in Bıyık FC   
    o kaşları zaten sevmemek elde mi :D
    ayrıca bıyıkları beğendiyseniz hemen size özel bi kampanya yapalım
    bıyıklı bere alana kargo bedava!* bu yalnızca sınırlı bir süre için geçerli olan kampanyamızdan faydalanmak için hemen sipariş verin. ama durun! daha bitmedi! kargo pakedi de kampanyamızla ücretsiz. evet yanlış duymadınız! şimdi sipariş verin, kapınızdan teslim alın.**
    *yalnızca 50$ ve üzeri alışverişlerde geçerlidir.
    **kurye evde bulamazsa karışmayız valla.
  24. Beğen
    kawaii kereste got a reaction from Witch in Bıyık FC   
    geldim, hatta bu kez çok iyi haberlerle geldim
     
    bıyık istiyorsunuz ama bıyığınız çıkmıyor mu? kışın dışarı çıktığınızda kafanız bi taraflarınızdan önce mi donuyor? artık bütün bu dertlere son! bu yeni ürünle bi taşla iki kuş vuracaksınız!
    http://www.amazon.com/eYourlife2012-Womens-Mustache-Knitted-Striped/dp/B00IHUZH1C/ref=pd_sim_193_3?ie=UTF8&dpID=51shyd%2BRr%2BL&dpSrc=sims&preST=_AC_UL200_SR160%2C200_&refRID=17GFSVKWV51H0CRSNK1N
  25. Beğen
    kawaii kereste got a reaction from Witch in Doğum Günü Kutlama Bölümü   
    doğum gününüz kutlu olsun sayın Witch hanım. yeni yaşınızın size saadet getirmesi dileği ile, esen kalın.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.