Jump to content

Estable

Üyeler
  • İçerik sayısı

    618
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    18

İletiler bölümüne Estable kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. MAL sıralamasında animelerin sezonları, movieleri ve ovaları ayrı ayrı değerlendirmeye tabii tutulmuş, bundan dolayı bazı animelerin sezonları ve movieleri sıralamada yer işgal etmiş. Sıralamayı daha geniş tutmak veya tamamen kaldırmak bu işi daha sağlıklı hale getirir diye düşünüyorum.

     

     Zira ne seriler var MAL’da değer görmüyor :) 

     
    Yanlış anlamadıysam top 200 içerisinden dilediğimiz kadar seri yazabiliyoruz. Bu yüzden bir tık kalabalık bir liste yazacağım,

    Berserk
    Rainbow
    Jormungand

    Planets

    Gantz

    Hellsing Ultimate

    Monster

    ACCA

    Black Lagoon

    Blame

    Drifters

     ve yazılamayan niceleri :hell-yes-onion-head-emoticon:

     

     

     

     

     

  2. Hoş geldin, güzel ve ilginç bir tanıtım fikirlerinle renklendirmen hoş olmuş.

      Benimde en sevdiğim serilerin başında net Berserk vardır ardından Gantz gibi niceleri. Bleach'ın yeri benim için çok ayrıdır ama bugün baktığımda bende sadece piyasa üzerinde olarak görüyorum. Tabii, eleştiri olarak algılama fikir ve düşünce haliyle :)

     Keyifli forumlar. :bye2-onion-head-emoticon:

  3. B: The Beginning. Netflixte karşılaştığım sanırım Netflix yapımlı bir anime. Uzun süredir animelerden uzak kalmışken netflix yaptığı için izleyeyim dedim, Netflix anime sektöründe de başarılı olduğunu kanıtlamış. Hikaye ve kurgu 4 4'lük. Son yılların animelerinde ACCA dışında keyifle izlediğim 2. anime oldu. ? Acaba şu rezalet gidişe sahip anime sektörüne bu tarz seriler katmaya devam edecekler mi merak konum.

  4. Mileydi, 2 saat önce yazdı:

    Adı geçince nasılda geldi :loveloveplz: Doğum günün kutlu olsun bebem nice sağlıklı, sıhhatli, neşeli, paralı, yaşlara özletme kendini bu kadar :happy-birthday-crazy-rabbit-emoticon:

    Ben hep buralardayım da belli ki gören yok :flying-crazy-rabbit-emoticon:

     

    İyi dileklerine minnettarım abla teşekkür ederimm :embarrassed4-onion-head-emoticon:

    ama şu doğum günüm hiç bir zaman bu dileklerle uyumlu ortamlara denk gelmiyor hep hüzün hüzünn :hell-yes-onion-head-emoticon:

  5. https://imgyukle.com/i/rwWtS

     

    Spoiler

    Dante ismine sahip olmakla beraber isminin aksine esnaf kılıklıdır ((: 
    Eskilerden gelsin,
    LDRkvj.jpg

    3zlrlM.jpg

    İlk geldiği vakitler patileri kafası kadar ? 
    DD5z5v.jpg

    aYN98Q.jpg

     Kendisini bir süreliğine annemin yanına bırakmak zorunda kaldığımdan dolayı yaşadığım hüznü şuraya bırakayım. 
     Acep bensiz ne eyler diye düşünürkene forumda böyle bir konu olduğunu hatırladım paylaşam dedim

  6. Sun-Ken Rock,

    Bunca zaman sabırla okumayıp beklediğim bölümlere (mobilde ifadeler nerde yahu :D) değdi mi acep değmiş olduğunu umuyorum keza bu kadar kısa sürede bitireceğimi tahmin etmiyordum.

    Öncelikle Boichi'ye seriyi bu kadar kaliteli çizimlerle sunduğu için gerçekten teşekkür ediyorum. 5 gün içerisinde bitirdiğim bu bölümlerin her birinde çizimler ağzımın suyunu akıtmaya yetti. Berserkten sonra ve illustrasyonlara kolay kolay tav olmayacağımı düşünürken Sun-Ken Rockla tanışmış oldum.

    Saç modelini yediğim ve karizmasının büyük kısmını benim gözümde bu modelden alan büyük ama bi o kadarda küçük patronumuz, bir kız uğruna adalet yoluna derken bok yoluna düştü ya la gerek inandığı ideali gerek güvenilir aurasıyla ve ona inananlardan aldığı vur Allah vur yine yine ayaklanan güçlü bedeniyle Kore'nin sori Dünyanın en büyük çetesinin Patronu olmaya gitmekte her ne kadar bunda pek gönlü olmasa da bu yolda ilerliyor.Ama sen gel bunca zaman takip ettiğin kız uğruna sahip olduğun (haberin olmasa da[Gerci olayda bu ya...]) şirketin bir şarkıcısının manajeri ol allesen tam kekoca değil mi? Şaka yüreği temiz adamın ((((: işte burda Ken reyizin koca kafasına dank eden önemli olay. Tae Soo'nun daha evvelden söylemiş olduğu `Çeteler Hükümetle aynidir` lafı biraz işlev kazanmaya başlar Ken için. Şuan ki rezil sistemde adaleti sadece çeteyle sağlayabileceğini anlar garibanımız. Tae Soo gibi adamın Ken'e bağlanmasının ardında ki büyük olayın bu olduğudur. Manajer Arc hikaye için önemli bir kayış.

    Şimdi gel geleyim hikayede ki bozuk ve tıkırında ki çarklara. Karakterler on numara bir kere hikaye kişilik ve çizimlerle uyumu tartışalamaz zannımca. Ken abimize bağlanan bu elemanlarla birlikte ilk adaletsizlik veya çete savaşını kaybeden Sun-Ken Rock ekibi önemli bir fiziksel eğitime gidiyor. Bu çark tıkırında... Ama gelelim ikinci savaşta direkt kumarhane ne beyaaa 5 kişi maali olarak çok önemli bir yeri bu kadar rahat(!) alması nedir. Daha başında bize silah yok diyen Boichi direkt böyle bir büyük olaya sokması nerde bu ülkenin hükümeti dedirttiriyor. Belli ki böyle bir dünyaya alışın diyen ve biraz abartıya kaçan bu hikayede Boichi bize sonlarda ayıp etti derim ben. Neyse burayı geçelim. Okuyanımız Sun Ken Rock'un erotizm seviyesini bilir seinen serilerde bu tarz şeyler tat katsa da manajer Arcta 'yoh .... abartıya kaçmışsın ulan!1!1!1!1' dedirtir adama. Hikayeyi kes onları koy siteye Hentai diye kimse yadırgamaz. Bozuk olan diğer bir çark buy gözüm de.

    Bende diyorum neden ellerim ağrıdı mobilde bu kadar yazarsan olacağı bu len Övünç... İnceleme tadında olmuş sankim....... Neyse ben asıl gonuya gecim

    Son arcta ejderha bilmem şeysi yokuza çetesiyle büyük savaşa girmek üzere olan Ken ve sevgilicağızı mekana dalarrrr. Şimdi asıl soru Ken o kadar pişirdiniz onca zaman sevdiğin bu kızın dövmesini ilginç şekillerde gördün ulan onca yok klanim yok şöyle mutlu hayat kahrolsun ejderyalar dedi de hiç mi demedin niye bu küpe kulağında? Allahin cezasi :D son arca kadar gönlü temiz ablamız olarak gösterilen yumi için, son savaşta onun sadık koruması Rei, en büyük şeytanın o olduğunu söyledi. Hani bizde oraya kadarki hikaye de ablamızı gerçekten iyi biri olarak biliyorduk gelip direkt Rei'ye 'hadi len' tepkisi verdik ki yanlış düşünmüyoruz... Mu acaba o kupeyi hikaye ilerdikçe kulağından çıkarmadığı gördükçe bu kız Kene ihanet edicek hissi hep vardı içimde. Son Arcta da gelip senle savaşmak istiyorum dediği anda Boichi verdi mesajı bize. Son olayda Rei'nin haklı olduğu yansıdı. Gerçekten iyi biri olan Yumi, aniden şeytan damgası yedi keza buna babası bile şaşırdı."sen Yumiyi gerçekten tanıdığını mı düşünüyorsun?" Ken saf gönlü var o inanmaz onu geç bizede yutturdu hani. Yumi Ken'in aurasına kapılıp kendisinin hep iyi biri ve onun takipçisi olduğunu düşündü. İçten içe Ejderha etkisin de olduğunu ve içinde iblis yetiştirdiğinin farkinda değildi çünkü Ken bu olaya gölge çekti.

    Şimdi sözde yorum olarak bahsettiğim bu uzun yazıların bir tık ardına geçelim Yumi'nin Bahsettiği "Benim klanım" ın yeni ideali şeytani mi adalet uğruna mı olacak? Tabiki ben direk bencilliğin hevesin şöhretin getirdiği şeytani bir ideal olacak diye cevaplarım. Ya da Ken'in takip ettiği ideal için şeytani bir ideal olacaktır. Son bölümde Ken'in tekrar yükseldiğini göstermesi buna kanıt derim ben.

    Diğer bir mezuat ise ihanete uğrayan Ken'in takip edeceği yolun ne olacağı. Çünkü Ken inandığı şeylere gerektiğinde ihanet edebilecek kadar adamın dibi olduğudur.

    Uzzzun lafın kısası sormak istediğim devamı nitelikte. Manga bölümleri devam mı ediyor, yoksa final miydi 168? anlamadım ben. Konuyu bilen biri Aydınlatabilirse mutlu olacağım..

    Şu Patronluğun el değismesi ve Tae Soo'nun planına da değinmeyi ummuyordum amma mobilde yazma işi şimdilik beni çıldırtmaya yetti. Pcye geçince artıkın

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.