Jump to content

Erdem07

Üyeler
  • İçerik sayısı

    8
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Erdem07 kullanıcısının paylaşımları

  1. Erdem07

    ( 12 / 12 ) Boku dake ga Inai Machi

    Teşekkürler
  2. Okumayı sevmeyenlerin aradığı link: https://discord.gg/JaRVzdH Merhaba arkadaşlar, bu satırlar vakti olan insanlar için haliyle biraz geyik yapacağım. İster iş olsun ister eğlence bir şey üzerine yoğunlaşmak bu konuda uzmanlaşmayı, ardından kazanılan bilgi ise istesek de istemesek de bize söz konusu konunun türdeşlerini yargılama hakkını kazandırır. Burada bir süreçten bahsediyorum. Bu sürecin sonunda beğenilme arzusu ile yargı hakkı kazandığımız bu konuyu açmak için fırsat kollamak, fırsatını bulup konuşurken parmaklarımızı birleştirip gülümsemek ya da el ve kollarımızı sallayarak konuşurken düşüncelerimizi fiziksel olarak desteklemeye çalışmak aşağıya inen bir asansöre binip yukarıya çıkmayı istemek gibidir. Doğru yerdesiniz, istediğinizi yapabilecek imkanlara sahipsiniz ancak ne yapmak istediğinizi sadece siz biliyorsunuz. Şimdi artık asansörle yukarı çıkma vaktinizin geldiğini düşünün. Fazlasıyla anime, film, dizi izlemek ya da kitap okumak ve manga okumak kazandıklarımızı cisimleştirme ihtiyacı doğuruyor. Yazmaktan hoşlanıyorsunuz, elinizdeki kağıt kalemi ya da klavyenizin tuşlarını kavrarken bir yandan da yazdıklarınızın basıldığını ya da ekranlarda oynadığını hayal ediyorsunuz. Gel gelelim size bir çizer lazım. Çizmekten hoşlanıyorsunuz ancak hikaye yazmak mı hayır odaklanma problemi çekiyorum ve bana bir yazar lazım diyorsunuz. Yabancıların bu tip işler için ücretli partner arama servisleri var, ihtiyacı olanlar araştırabilir. Ücretli bir iş istemiyorsunuz ve asansörde sizin gibi yukarı çıkmak isteyen başka insanlar da var. Birlikte yukarı çıkarken muhabbet edebiliriz. Gayet basit, yukarıda verdiğim Discord bağlantısı aradığınız partneri bulmanızda yardımcı olmayı amaçlıyor. Dürüst olmak gerekirse kanalın bir simgesi dahi yok bir saat kadar önce gördüğüm bir mesaj üzerine açıldı. Dolayısıyla eğer buraya kadar okuduysanız önce vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim sonra ise üzülerek beklentinizi de düşük tutmanız gerektiğini söylemeden edemem. Vaat ettiğim tek şey gerçek fazlası değil.
  3. Hala boştaysan ve bi örnek atarsan konuşabiliriz. Instagramım yok eğer başka arkadaşlar varsa çizim yapıp yazar arayan ya da yazar olup çizer arayan discorda beklerim https://discord.gg/JaRVzdH Discord şart değil örnek buraya da atılabilir fark etmez. Üşeniyorsan yaptıklarından bir tane üşenmiyorsan büyük bir kapı resmi atarsan ne yapıp yapamayacağımızı konuşuruz.
  4. Erdem07

    Özlü Sözler

    %85 iken de %65 iken de o aynı kişi imiş. Demek ki değişen o değil, diyor ki ben mi suçluyum... Sonuca etki etmeyenler değişken üzerinde yorum yapamaz.
  5. Bu işle uğraştığımdan fazlaca tutulmuş yazarların kitaplarına bile hep yüksekten bakıyorum öyle de bakmam gerekir ama buna bi bölüm baktım hoş gidiyor daha sona varmadım ama devamını bekliyorum.
  6. Erdem07

    Sizce En Güçlü Anime Karakteri Kim?

    Casshern le köpeği Friender diyeyim :D
  7. Erdem07

    Size Göre En Güzel Kız Anime Karakteri ?

    Gasai Yuno.
  8. Erdem07

    Ao No Exorcist Cosplay

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.