Jump to content

Benn Beckman

Üyeler
  • İçerik sayısı

    8
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Benn Beckman kullanıcısının paylaşımları

  1. Benn Beckman

    ( 147 / 147 ) Toriko

    Mangadan takip edecek arkadaşlara tavsiyem yemek pişirme festivalinin başlangıcı olan 211. bölümden başlamalarıdır. Çünkü animenin son bölümlerinde olan olaylar ile manga çok farklı anime de çok saçmalamışlar. Kafanızın karışmaması için 211 den başlayın.
  2. Benn Beckman

    ( 147 / 147 ) Toriko

    Kaptırma gibi bir durum yok. Animede insan dünyası arcı sona erdi. Gurme dünyası arca hemen girmediler. Zaten mangada da yeni yeni gurme dünyasındalar o yüzden ara verdiler. Ayrıca atılan twitlere bakalım : Okiayu Royotaro (Toriko'nun seiyuusu): 3 yıl boyunca insan dünyası arcı izlediğiniz için teşekkür ederim. Günün birinde gurme dünyası arcında görüşürüz. Romi Park (Komatsu'nun seiyuusu): 3 yıl boyunca izledikleri için herkese teşekkür ettikten sonra şu twiti attı: Kısa bir veda olacak... Gurme dünyası arcında görüşürüz. Fuji Tv'den atılan program mesajı: Toriko'nun sona erecek olması üzücü. Ama kesinlikle part 2'nin olacağını hissediyorum. Seri devam eder ama ne zaman devam eder orasını bilemeyiz. Yalnız son bölümleri çok saçma yapmışlar. Spoiler vermek istemiyorum ama mangadaki gibi bitirseler daha güzel olurdu, izleyicileri daha çok heyecanlandırırdı. Kaynak: http://toriko.wikia.com/wiki/Thread:40221
  3. Benn Beckman

    ( 147 / 147 ) Toriko

    Teşekkürler. Tekrardan elinize sağlık.
  4. Benn Beckman

    ( 147 / 147 ) Toriko

    Elinize sağlık. 111. bölüm indirme klasöründe yok onuda upload edebilir misiniz?
  5. Katılıyorum kardeşim. Tarihi Muhteşem Yüzyıldan öğrenenler belli oluyor. Öyle yorumlar var ki görenler sanki Osmanlı arşivi açıp okumuş sanacak. Sonra millet dizi yayından kaldırılmalı deyincede bunlar kurgu kurgu deyiveriyorlar. Al sana kurgu adam sanki yıllarca haremde yaşamış gibi yorum atıyor.
  6. Gayet doğru bir karar. Bu işi de yaparken pedagoglarla ortak çalışırlar hadi yasaklıyoruz hoba diye işler yürümüyor. Ayrıca trt devletin yayın organı tabi ki tedbir almak zorunda. Uçan kaçan çizgi filmleri başka kanallar yayınlıyor zaten. Trt kendi böyle bir karar almış. Ayrıca bunların hiç biride hayal gücünü geliştirmez anca ulan adamlar iyi yapmış der adamların hayal gücüne hayran kalırsın. Çocuklara da kalan, sevdiği karaktere tapar derecede bağlanmaktır. Bir çok forumda görülüyor adam sevdiği bir karaktere yada seriye laf dedi diye etmediği küfür kalmıyor nerde hayal gücü ben hiç göremedim o hayal gücünü çocuklardan. Portekizce bir video vardı koca adam dakikalarca disneyin çocukları nasıl zehirlediğinden bahsediyordu. Bizde çıkıp biri böyle konuşsa dalga geçerler adamla.
  7. Benn Beckman

    Anime Reyting Rekoru Kırıldı

    Toonami denilen şirket abd de yayın yapıyor o yüzden bu reyting sayıları abd ye ait. tüm dünyayı kapsamıyor. One piece i abd de rezil eden 4 kidsden sonra bu sayılara ulaşması bile güzel.
  8. Benn Beckman

    D. Gray Man Devam Edecek!

    D Gray Man in mangası önce aylıktan haftalığa dönsün hikaye ilerlesin sonra yayınlanır. Bölümleri hazırlanmışta acaba neye göre hazırlamışlar, manganın dışında bir hikayemi uydurmuşlar? Animenin kaldığı yerden güncel manga bölümüne kadar ki olan yerlerden fazla bir bölüm çıkmaz. O yüzden inandırıcı gelmiyor. Devam edebilir ama manganın şu an ki yayınlanış haliyle zor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.