Jump to content

SuPeRuSeR

Üyeler
  • İçerik sayısı

    7
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

SuPeRuSeR kullanıcısının paylaşımları

  1. İçinden gelerek gönül vererek geceni gündüzüne katarak karşılık beklemeden yapılan bir iştir çevirmenlik en iyi duyguyu izleyiciye aktarmak meşakkatli zor bir iştir kah güleriz kah ağlarız bazende sinirlenir veya düşünürüz.İşte çevirmenler daha doğrusu anime ye gönül verenler gizli kahramanlarıdr anime severlerin.İyiki varsınız tüm emeği geçen Arkadaşlara Teşekkürler Ederim.
  2. SuPeRuSeR

    Anitr Fansub

    Gerçekten sabır zaman bilgi beceri isteyen zor işlerle uğraşıyorsunuz.Tebrik ederim.Gerçekten gönül vermeden yapılacak bir iş değil.Hatta kolay değil.Zamanım olsa birazda becerim yardım etmeyi isterdim.Sadece başarılar dilemekle yetiniyorum.
  3. SuPeRuSeR

    Miyazaki’nin Emekliliği Yaradı

    ortada emek var bunca yıl uğraşmış iyi emeklilikler bol kazançlar dileğim ile.ayrıca bu ülke şartları ile karşılaştırmayalım.zaten adamın saçları ağarmış.bırakalım herşey yerinde kalsın.
  4. anlatmak istediğim çeviri yaparken ( Kono Yaro(Konoyaro) manasını p..ç gibi kelime olarak çevrilmemesi.malum buradaki kullanıcıların çoğunluğunu genç arkadaşlarımız oluşturmakta.gerçekten arkadaşlık dostluk saygı var.aile ortamı olarak düşündüğüm için bu şekilde belirtmek istedim.mesela temeee kelimesini ş...........z diye çevirende var p...ç diyede bu çevirmene kalmış birşey.düşüncem bu yönde iyi çalışmalar.
  5. Eline sağlık iyi güzel yapmışsın ama en azından küfür içeren kelimere dikkat etmeni tavsiye ederim. ( Kono Yaro(Konoyaro) bunun anlamında olduğu gibi.Animelerdede küfür içerikli kelimeler var onu denetlemek pekte mümkün değil denetlense bile alt yazıyı düzeltme zahmetli bir iştir.Başarılar dilerim.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.