Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Türk Anime TV

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Evallark

Üyeler
  • Son ziyareti

Evallark kullanıcısının paylaşımları

1. konu, Evallark kullanıcısının konusunu cevapladı: Anime Haberleri
    Bu tür haberler bir çok yönden üzüyor. Hem kurbanlar açısından hemde bunlar olunca insan gerilim-korku animelerinin toptan kurutulacağını düşünmeden edemiyor.
  2. konu, Evallark kullanıcısının konusunu cevapladı: Anime Haberleri
    İkinci sezon olacak gibiydi zaten. Sevindim^^
  3. Yönetmen: Kazuya Konaka, Takashi Ninomiya Yazar: Kaoru Tada (manga) Bölüm Sayısı: 16 Çıkış Tarihi: 2014 Konu: Aihara Kotoko 6 yıllık aşkı sonunda Irie Kotoko olur. Hayatı doktor olmak isteyen kocasına yardım etmek için hemşire olmak istemesiyle tamamen değişir, ama evlilik hayatında da yüzleşeceği mücadeleler henüz bitmemiştir. Kaydını hemşirelik bölümüne transfer etmesiyle yeni çalışmalar başlamıştır. Opening Fotoğraf Çekimi Arkası Çocuk Irie'ye bürünüp onun vereceği pozu vermek için uğraşıyor, güldürüp duruyorlar. :D Galeri:
  4. Kaç yıl oldu sayamadım. Çok uzun zamandır PS ile çalışıyorum. Kendimi çok derince eğitmedim bu konuda ama genel olarak bilirim. Önceden çok forumlara imza yaptığım oluyordu ama artık pek imzalar yapmıyorum. Genelde gif tercih ediliyor bu zamanlarda. Bende gif tercih ediyorum. Arada gif hariçi paylaştıklarım olabilir burada. Çok uzun olmamak süreciyle youtubedan istediğiniz videoların, istediğiniz repliklerin giflerini yapabilirim. :) Genel olarak bunları ayrı bir tumblr hesabımda paylaşıyorum. Bir zamanlar Türk dizilerindende yapmıştım. İzlemeyi bırakınca onlarda kaldı. :D Eskiden yeniye doğru koyuyorum gifleri. Bu başta ne gif ne poster. Gifli poster bu. :D Kendi çektiğim bir görüntüden yaptığım gif set. Solotürk. Beni Böyle Sev Hana Yori Dango Müzik Gifleri Karışık LOTR&Hobbit&BehindTheScenes&HowTheDesolationofSmaugEnded? Animelerden --- Frozen Seksenler New Girl Aynı Yıldızın Altında Trailer GÜNCELLENECEK.
  5. konu, Evallark kullanıcısının konusunu cevapladı: Tanışın Kaynaşın
    Hoşbulduk. Zeki olmak olsa gerek herhalde bu. :) Japonca aslında zor bir dil değil. Kendi Katakana ve Hiragana alfabeleri heceler gibi. Biri kendi kelimelerini biride yabancı kelimeleri yazmada kullanılıyor bir alfabe. Zor olan Japonların kendi bile zorlandığı Kanji alfabesi. Çince'den geliyor ve her bir simge bir kelimeyi ifade ediyor sanırım. Yanılmıyorsam böyle olması lazım. Kanjide dediğim gibi daha Japonların bile bilmediği bir sürü kanji var. Yani Hiragana ve Katakanayı öğrenmek bile animelerde sana fazlaca yeter o kadar zorlamaz seni. Kanji kısmı hariç zor bir değil. Tabi her dili öğrenmenin bir zorluğu var. :D Skyrim güzeldir. Şiddetle tavsiye ederim oynamadıysan. Online olan versiyonu yeni çıktı ama asıl oyun kesinlikle daha iyi bence. Eh ne diyelim iyi animeli günler bize. :D Merhaba Tuğçe. O zaman güzel. Ben seçemedim bu sene umarım seneye lisemde açılır. Bu sene seçsek açılır gibiydi aslında ama seneye ne olur bilemem. Okul bile değiştiririm çünkü kesin hedefim o. Umarım değiştirmek durumunda kalmam. Ne güzel dille ilgilenen insanları görmek. :D
  6. konu, Evallark kullanıcısının konusunu cevapladı: Tanışın Kaynaşın
    Hoşgeldin ben de Zehra. Benimde hedefim tercümanlık hadi hayırlısı bakalım. Umarım forumu seversin. ^^
  7. konu, Evallark kullanıcısının konusunu cevapladı: Oyun Köşesi
    videolardan da görebileceğiniz üzere buton şekilleri, buton sesleri vs. temalarla değiştirilebiliyor.
  8. konu, Evallark kullanıcısının konusunu cevapladı: Oyun Köşesi
    İlk 5 zaten Newbee. :D En büyük turnuva ödülüydü bildiğim kadarıyla.
  9. konu, Evallark kullanıcısının konusunu cevapladı: Live Action
    Olabilir. Belki Kimi ni Todoke gibi biter. Onun live actionuda ucu açık bitmişti. Yani bence.
  10. konu, Evallark kullanıcısının konusunu cevapladı: Live Action
    Bende live actionları pek sevmiyorum. Anime ve manga kadar olamıyor ama çerez işte. Ayrıca sonunu nasıl bağlayacaklarını bende merak ediyorum. Bu belkide yavaş yavaş mangakanın sona getirmeye çalıştığının işareti olabilir. Filmle eş zamanlı bir final olabilir.
  11. Ao Haru Ride’ın ardından ünlü mangaka Io Sakisaka’nın bir diğer popüler mangası Strobe Edge’nin de live action filmine uyarlanacağı duyuruldu. Filmin oyuncuları ve yayınlanma tarihine dair henüz net bir bilgi yok. 2007 – 2009 yılları arasında yayımlanan manga toplamda 10 ciltten oluşuyor. Ayrıca Strobe Edge’nin, mangaka Sakisaka’nın Ao Haru Ride’dan önceki en önemli projelerinden biri olduğunu söyleyebiliriz. Hikayemiz ise lise öğrencisi sevimli ve saf bir kız olan Ninako’nun etrafında geçiyor. Ninako daha önce hayatında hiç aşık olmamıştır. Gerçek aşkın ne olduğunu merak ederken okulun popüler çocuğu Ren ile karşılaşır ve ardından ona aşık olur. Ren’in dış görünüşünün yanı sıra Ninako onu tanıdıkça bu aşk daha da karşı konulmaz bir hâl alır. Peki Ninako zaten bir kız arkadaşı olan Ren’den vazgeçip, aşkını kalbine gömmeyi mi başarabilecek mi? Öte yandan shoujo severlerin büyük bir kısmı ise film yerine bir anime serisinin gelmesini istediklerini belirten yorumlarda bulunuyor. Eh ne diyelim? Ao Haru Ride’dan sonra Strobe Edge için de bir yeşil ışık yanabilir, kim bilir? Alıntıdır AnimeFantastica
  12. Bir ay kadar önce Ao Haru Ride mangası serisinin live-action filmine uyarlanacağı duyurulmasının ardından filmin oyuncu kadrosunda kimlerin yer alacağı da belli oldu. Buna göre baş karakterlerden Futaba Yoshioka rolünde Tsubasa Honda, Ko Tanaka rolünde ise Masahiro Higashide karşımıza çıkacak. Diğer rollerde hangi oyuncuların yer alacağı ise şöyle; Yudai Chiba - Toma Kikuchi Mitsuki Takahata - Yu Narumi Yua Shinkawa - Shuko Murao Ryo Yoshizawa - Aya Kominato Izumi Fujimoto - Yuri Makita Yu Koyanagi - Yoichi Tanaka Honda kısa saçlarına rağmen Futaba’ya benzemek için yaklaşık 20 cm uzunluğunda postiş kullandı. Genç oyuncu ayrıca ”Kendim utangaç ve içe dönük bir insanım. O yüzden Futaba-chan gibi dürüst ve özü sözü bir kızlara hep hayranlık duymuşumdur. Dilerim bu film vasıtası ile ben de kendimi değiştirebilirim.” Higashide ise ”Mümkün olduğunca orijinal manganın güzelliğini ve o şık büyüsünü ortaya çıkaracak bütün hayranların ‘Live-action filmi de muhteşem.’ diyebileceği bir film yapmak istiyorum.” şeklinde yorumda bulundu. Japonya’nın Toyama ve Nagasaki bölgelerinde çekilen filmin yönetmenliğini Takahiro Miki, senaryosunu ise Tomoko Yoshida üstleniyor. Yine filmin aralık ayı gibi Japonya’da vizyona girmesi planlanıyor. Alıntıdır AnimeFantastica Film Hakkında Çıkış: 13 Aralık 2014 Yönetmen: Takahiro Miki Yazar: Tomoko Yoshida (senaryo), Io Sakisaka (manga) Konu Futaba Yoshioka'nın ilk aşkı orta okulda Kou isimli bir çocuktur, ama ikisi Kou'nun yaz tatili sırasında başka okula transfer olmasıyla ayrı düşerler. Birkaç sene sonra, ikisi lise öğrencisi olarak karşılaşırlar. 30 Saniyelik Fragman İçin Tıklayın Galeri
  13. Yönetmen: Yasuhiro Kawamura Yazar: Ayu Watanabe (manga), Yuko Matsuda Çıkış: 12 Nisan 2014 Süre: 113 min. Konu Aoi Nishimori'nin (Ayame Gouriki) ailesi çalışmak için başka bir şehre taşınırlar, ama Aoi yeni bir liseye transfer olmak istemez. Kalır ve kendi apartman dairesinde yaşamaya başlar. Shusei Kugayama (Kento Yamazaki) Aoi'nin dairesinin yanına taşınır. Shusei onun lisesinde popüler bir öğrencidir. Bir hata yüzünden, Aoi yangın söndürücüyü Shusei'nin odasında açar. Shuesi'nin odası düzelene kadar, Aoi ile birlikte kalacaktır. Fragman Karakterler Aoi Nishimori Shusei Kugayama Galeri Çoktan Japonya'da çıktı ama internete düşmedi sanırım. Ortalıkta film yok. T^T
  14. konu, Evallark kullanıcısının konusunu cevapladı: Tanışın Kaynaşın
    Hoşbulduk. Oo iki Zehra kardeş var ha. Adımı çok görmem genelde :D Selaam. ^^ Hoşbulduuk. Bende üşengecim aslında ama iş sevdiğim şeylere gelince mesela yazmak gibi tutamadım kendimi. Biraz gösterişci oldu sanki. :/ Öyle olurum umarım.^^ Hoşbulduk İsmail. Bende yeniyim zaten yavaş yavaş olacak işte. Tüm derslerle arası iyi olan insanlara çok imrenirim gerçekten. Ben zaten öğrenmeden gitmem yada öğrenmek için 3 aylık eğitim oluyor üniversitede Erasmus gibi onun Asyalısı hangisi bilmiyorum ama gidilebiliyor umarım gidebilirim, gidebiliriz. İletişim sorun olmaz İngilizce bilirsen yeter bence. Onlardada bilen olacaktır çünkü. Evet benimde sevdiğim bir şeyleri yaparken ilerlediğimi düşünmek hoşuma gidiyor. MOBA oyunları diyorsun yani. Bende her zaman giremiyorum ama LoL sevmiyorum zaten sadece Dota 2. Ama ilk oyunu oynamadığımdan çok zorlanıyorum. MOBA türü herkesin sevdiği bir tür değil. Onun dışında Skyrim oynarım. LOTR'in oyunları ayrı bir güzel, filmleri ayrı, kitapları ayrı güzel. Efsane işte. Dizilerle aramı bende şuan baya açtım animeler sebebiyle. Uzun zamandır izleyemiyorum. Kitaplara gelirsek onuda boşladım sanki. Kötü yaptım. Teşekkür ederim. Benimde temelim o. Çok sağ ol. Sanada iyi forumlar. ^^ Hoşbulduk.^^ Hoşbulduk. Umarım ^^ :3 Hoşbulduk. Hoşbulduk. Okumak gerçekten zor bir iş. Atlayarak bile okusanda teşekkürler çünkü kazanacağın bir şey yok teşekkür ederim okuduğun için^^ Manga okumak kimi zaman sıkıcı olabiliyor. Ama sıkı bağlanıyorsun zamanla. Okçuluk normal değil bu yüzden ilerleyemedim. Batılı okçuluğunun tersi olarak Geleneksel Okçuluk kursları bulmak çok zor. Bende onu istiyorum Batılı Okçuluğu ilgimi çekmiyor pek. 10.sınıfıda geçip bölüm seçsem en azından kafam rahat olur sevdiğim şeyi yaparken. Sende 12.sınıf oldun o zaman. Bu sene kolay gelsin sana inşallah. Sınav falan varya. Umarım sende ulaşırsın bilmiyorum hedefini ama. Teşekkür ederim.^^ Hoşbulduk Tuğrul^^ O bir huy oldu artık. Merak ediyorum çünkü genel olarak çoğu anime yarım bırakıyor :D
  15. konu, Evallark kullanıcısının konusunu cevapladı: Tanışın Kaynaşın
    Umarım. Hoşbulduk teşekkür ederim. ^-^ Hoşbulduk. Risa bir tanedir ya. Ootani ne üzmüştü kızı. Aradığım tipi bulamadım ama sanırım tip B ve tip E arası bir şey ya Seirei no Tsukai no Blade Dance de Kazehaya gibi bir tip olsa işte *^* Ya aslında uzun serilere başlamak istiyorum başlasam onuda izlerdim ama uzun serilerle sorunum var sürekli izlemek lazım ve ben aynı şeyi izleyemiyorum sürekli. :/ Hoşbulduk. Ortak bir ilgi alanımızın olması olması hoş. Teşekkür ederim. ^^ Hoşbulduk. İlgimi çekmiyor o dersler. Hedefimlede alakası yok istemiyoruuum :D& :D; :D& :D; Ve dediğin doğru. Legolas kanıma işlemiş o konuda :D :Dşekkür ederiiim ^^ Hoşbulduk. Benimde öyle oldu sanki ^^ Valla konuların kolaylaşmasını bilmiyorum ama biz 9.sınıfta ileriki sınıfların konularını gördük ilk defa bizde denendi öyle mi devam edecek bilmiyorum ama zorlamıştı beni vallahi kılpayı geçtim desem yeridir. :P Ayrıca dil bölümüne geçip kurtulmak istemiştim sadece çünkü sayısalla gerçekten aram çok kötü bu sene kalmadan dil bölümüne kafayı atsam rahatım çünkü insan sevdiği şeyler olunca çalışmaktan kaçınmıyor. Ben dili çok seviyorum saatlerce sınava çalışabilirim ama hayatımda Matematiğe çalıştığım süre çok azdır. SBS döneminde bile çalışmamıştım o derece. :| Çok teşekkür ederim şimdiden danışacak birini bulmak rahatlattı beni. Fansub grubu olayında çok kararsızım ne yapacağımı bilemiyorum. Şuan 5 dakikalık bölümleri olan yarım bir seriyi devam ettirmek isterim başlarsam. Yaşımın sorun olabilme ihtimali var birde en çok ondan korkuyorum. Aslında çeviriyi yapıp teslim edebiliyorsun bunu biliyorum ama ben her şeyi kendim yapıp teslim etmeyi denemek istedim o yüzden encode olayını öğrenmek istiyorum. Ooo çok şanslıymış ben animeyi çok geç keşfettim. Umarım oda zevk alarak bir şeyler yapar. Çok teşekkür ederim en büyük isteklerimden birisi o zaten, sağ ol :) Hoşbulduk^^
  16. konu, Evallark kullanıcısının konusunu cevapladı: Anime Geyik
    Aşk üçgenlerinde sonradan gelen tipten kesinlikle nefret ediyorum. Hele iyi birisiyse daha çok güldürüyorsa arada kalmış kişiyi. Tam nefret ediyorum. Onun dışında SnK'den Annie'ye gıcık oluyorum. Sebebi belirsiz. Aptal ana kız karakterlere çok uyuz oluyorum. Seviyorum ama yinede bir gıcık ediyorlar beni. Örnek her ne kadar güçlü görünsede bence Hana Yori Dango'daki Makino acayip saf ve Special A'dan Hikari vs vs. Yani genel olarak bu tipler. Birde zengin katı aile fertleri gıcık eder beni. İlla son aşamada çifti bir rahatsız ederler.
  17. Merhabalar. Ben Zehra. Kaydolalı biraz oldu ama ancak yazabildim. Anime izlemeye başlayalı bir sene olmamıştır, yeniyim yani. O an kafama ne eserse ve ne hissedersem ona göre izlerim. Kaliteli oldu mu türün, yapım senesinin falan önemi olmaz benim için. Genelde romantik-aksiyon-komedi türünün ürünlerini çok seviyorum ama çok nadirler. Romantik türünü ayrı bir severim ama bu türde çok benzer anime var ve arada nadir farklı olanlar var bu sıkıntılı bir durum. Onun dışında romantiksiz yada komedisiz shounen-aksiyon türüne pek bakmam ama eğer cidden güzelse o zaman bitirmiş bulurum kendimi. Dram türünü çok sık tercih etmiyorum çünkü gerçekten çok duygusalımdır. Kendim dağıtıyorum o türde. Bir seriyi çok beğendiysem onun mangasını ilerletmek gibi bir huyum var. En sevdiğim diye gruplamak istemem ama ilk animem Lovely Complex, en sevdiklerim arasındada FMA serileri ve Shingeki no Kyojin var. Yaz animelerinin çoğunu takip ediyorum şuan. Birde harem türünü pek sevmiyorum ama erkeğin baş rolde olduğu ve hangisini seçsem modunda olduğu değilde hepsiyle ilgilendiği harem türlerini severim açıkcası o///o Kendimden bahsedecek olursak. 15 yaşındayım ve 10.sınıfa geçtim. Parlak bir öğrenci değilimdir. Sayısalla hiç aram yok ama dil ve sözel alanı severim. Belkide tek yeteneğim dil herhalde. Aslında bu geçişte bölüm seçilmesi gerekiyordu ama benim şanssızlığıma bölüm seçme 11.sınıfa ertelendi. Hedefim hayırlısıyla dil bölümünden mezun olup tercüman olmak. Kesinlikle ileride profesyonel Japonca öğrenmek ve Japonya'yı ziyaret etmek istiyorum. Dilimi iyice geliştirmek açısından çevirilmemiş manga ve animeler benim için altın fırsata dönüşüyor. Onları İngilizce'den okuyup izlemek gelişmeme yardım ediyor hemde sevdiğim bir şeyi yapmış oluyorum. Hala kendimi geliştiriyorum ama bir yandanda çeviri yapmak istiyorum hatta şuan küçük bir seriye başladım. O seriyle bir fansuba başvuru yapmayı düşünüyorum. Bu arada encode konusunda yardım edecek birisi olursa çok sevinirim hala aklımda soru işaretleri var. Oyun oynamayı çok seviyorum. Küçüklükten beri abim ve kuzenimin yanında biraz erkek gibi yetiştim ve sürekli erkek oyunları oynardım oradan alışkanlık olmuş herhalde. Şuan sürekli oynadığım tek oyun Dota 2. Hala newb'yim ama. *^* Abimin bana kazandırdığı şeylerden biride Lord of The Ring hayranlığı. Kesinlikle çok sıkı hayranıyım. Kendimi bildim bileli süregelen tek hayranlığım o. Onun dışında THG, HP severim. Dizi olarak TWD, Hannibal, Vikings, Hemlock Grove, New Girl ve Arrow izlerim. Tabi bu sıra animelerden güncellere yetişemiyorum dizilerde. J-drama pek izlemiyorum yani çok nadir izlediğim var ama Hana Yori Dango kesinlikle vazgeçilmez J-dramamdır. Kore dizileriyle ise hiç aram yok özelliklede Japon versiyonlarından uyarlama olanlara karşı. (Mesela BOF'dan nefret ediyorum açık açık.) Ama çok nadir bir iki Kore dizisi sevmiştim. Playfull Kiss (uyarlama olmasına rağmen J-dramasından bile güzeldi) ve Heartstrings. Zaten bu üçünden başka izlemedim. *-* Zaten animeye başlama evrem bir arkadaşın beni manga okutmaya başlamasıyla oldu. Sonra J-drama ve animeler olarak gitti. Bir şeyi izlediysem mutlaka kitabını okurum. Kitap okumayıda aksattım tabi bu ara. Birde herkesin sevdiği şeylere ön yargıyla yaklaşma gibi bir eksi yönüm var. Yazmayı severim. Ve en önemli uğraşım geleneksel okçuluk. Şuan aksaklıklardan dolayı bir kursum yok ama sıkı çalışıyorum inşallah hedefime ulaşır ve bir okçu olurum. Zaten bu uğraşım sebebiyle okçu karakterleri hep severim. Baya uzun yazmışım. Neyse artık. Minna yoroshikuuu^^
  18. konu, Evallark kullanıcısının konusunu cevapladı: Anime Haberleri
    Gerçekten çok sevdiğim bir mangakanın bir mangasıydı. Uyarlamasını bekliyordum. Gerçekten çok güzel olacak. Tabii mangadaki çizimleri daha hoş olmuş gibi tanıtıma göre ama olsun. Meşhur Strobe Edge mangasının mangakasının yapımı. İkisinide çok sevmiştim. Üzgünüm ama kız birazcık saf ama şükürler olsun ki çok fazla değil bizi çıldırtanlar kadar. Çevirilmesini dört gözle bekliyorum.
  19. konu, Evallark kullanıcısının konusunu cevapladı: Japon Müziği
    Shingeki no Kyojin'in iki openingide beni her zaman coşturur her bölüm sıkılmadan izlediğim nadir openinglerden. Ano Hana'nın endingi çok güzel, zil sesim. Golden Time'ın ikinci openingi de çok iyi bence. Brothers Conflict'in endingi de çok hoşuma gidiyor. Kardeşlerin hareketlerini falan izliyorum. Hoş. Clannad'ın endingide çok tatlı. Servant X Service'ın openingi insanı neşelendiriyor. LoveCom'un openingi beni ilk anime zamanıma götürüyor bir sempatim var. Kotoura-san'ın açılışıda çok neşeli. Birde Hetalia'nın her şarkısı çok hoşuma gidiyor. :3
  20. konu, Evallark kullanıcısının konusunu cevapladı: Japon Dizileri
    Animesi çok güzeldi sonradan Japon dizisini izledim. En sonda Playfull Kiss. Normalde anime uyarlamalarının Kore dizilerini pek sevmiyorum ama bu kesinlikle Japon versyonundan iyi.

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.