Evallark kullanıcısının paylaşımları
- İmza Boyutlandırma Atölyesi (gif'ler de dahil)
-
Hana Yori Dango Mangasına İkinci Sezon!
Viz Media'nın dijital dergisi Weekly Shonen Jump, Yoko Kamio'nun Hana Yori Dango Season 2 mangasının "Hızlı Başlangıç" girişiyle ilk üç bölümünün yayınlanacağı duyuruldu. İlk üç bölüm derginin 16 Şubat sayısıyla giriş yapacak. Yeni bölümler iki haftada bir çıkacak ve bedava olarak VIZManga'nın sitesinden, uygulamasından, Comixology'den ve Kindle'dan okunabilecek (İngilizce). Seri, Shueisha'nın dijital Shonen Jump+ dergisinde, Hana Nochi Hare ~HanaDan~ Next Season (Çiçekler, Güneşli Gökyüzü ~Erkekler Çiçeklerden Önce Gelir~ Yeni Sezon) adında Japonya'yla aynı vakitte çıkacak. Hikaye, efsanevi F4 Eitoku Akademisinden mezun olduktan iki yıl sonra, okuldaki yeni nesili konu alacak. Orijinal Hana Yori Dango mangası, orta sınıf bir aileden gelen ve aşırı elit Eitoku Akademisine giren 16 yaşındaki pırıl pırıl genç kız Makino Tsukushi'nin birden kendini okulun en elit erkek üyelerinden oluşan F4'ün karşısında bulmasını konu alıyor. Hana Yori Dango 2004'de bittikten sonra Kamio, 2006 ve 2007'de Hana Yori Dango yan hikayeleri çizmeye devam etti. Ayrıca 2004'den 2007'ye kadar Bessatsu Margaret'da Cat Street çizdi. Matsuri Special mangası 2007'den 2010'a kadar Jump Swuare dergisinde yayınlandı Tora to Ookami serisi de yine Bessatsu Margaret'da 2010-2011 yılları arasında çıktı ve Ibara no Kanmuri mangası 2013'den 2014'e kadar sürdü. Kaynak: ANN & Crunchyroll & VIZMedia HYD serisi en sevdiğim shoujo serisidir. Benim için shoujo efsanesidir diyebilirim. Ben şahsen aşırı derecede çok sevindim ve nedense anime için bile artık umutlanabilirim diyorum. Ayrıca normal F4'ü değilde yeni sezonun elit kötü tiplemelerini görmek de nedense beni daha da heyecanlandırdı. Yeni bir efsane daha doğacak gibi hissettirdi. Siz ne düşünüyorsunuz?
-
The Heroic Legend of Arslan'ın Yeni TV Reklamı Yayınlandı
Aksiyon, macera, dram, fantazi, tarih, doğaüstü.
-
Io Sakisaka Yeni Bir Mangaya Başlayacak ve Strobe Egde'ye Özel Bölüm Getirecek
Ao Haru Ride ve Strobe Edge mangalarının mangakası Io Sakisaka Bessatsu Margaret'de belirtildiğine göre yeni serisini 13 Temmuz'da yayınlayacak ve manga Ao Haru Ride ile aynı olarak 25 Mayıs'da ilk cilde basılacak. Mangaka 'geleneksel okul romantizm' mangası Strobe Edge'yi 2007-2009 yıllarında serileştirmişti. Manga baş karakterleri Souta Fukushi ve Kasumi Arimura olacak şekilde 14 Mart'da çıkacak olan live-action filme uyarlandı. Sakisaka Bessatsu Margaret'de yayınladığı mangası Ao Haru Ride'ı cuma günü final verecek. Anime uyarlaması geçen sene, live-action filmi Aralık ayında ve OVA'sı izle yine Aralık ayında çıkmıştı. Ayrıca Bessatsu Margaret'de yayınlandığına göre Strobe Edge mangasına 13 Mart'da özel bir bölüm çıkartılacak. Bu son bölüm Ren, Ninako ve Andou ile alakâlı olacak. Bölüm, 14 Mart'da çıkacak olan live-action filmine öncülük etmiş olacak. 'Hem aşk ne ki?' Ninako Kinoshita'nın arkadaşları ona tek şey söyler ama Ninako bu gizemli hissin gerçek olup olmadığını merak ediyordur. Yakışıklı, bütün kızların bayıldığı esrarengiz çocuk Ren Ichinose ile tanıştığında, hayatı beklenmedik bir şekilde ters döner. Ren, sadece birkaç kelime ve gülümseme ile Ninako'nun dünyasını değiştirir... Kaynak: ANN
- ( 14 / 12+ ) Ao Haru Ride
-
The Heroic Legend of Arslan'ın Yeni TV Reklamı Yayınlandı
5 Nisan'da yayınlanmaya başlayacak olan anime serisi The Heroic Legend of Arslan'ın yeni televizyon reklamı yayınlandı. Arslan: Askerlerimiz öldürülüyor! Daryun: Majesteleri, lütfen burada bekleyin. Ben, Daryun, sizi koruyacağım. -The Heroic Legend of Arslan Arslan: Daryun! Yayınlanmış bilgiler: Arslan: Yusuke Kobayashi (Honoka Takamiya - Witch Craft Works) Daryun: Yoshimasa Hosoya (Asahi Azumane - Haikyu!!) Narsus: Daisuke Namikawa (Goemon Ishikawa - Lupin The Third) Elam: Natsuki Hanae (Ken Kaneki - Tokyo Goul) Ekip: Manga: Hiromu Arakawa Asıl oluşturan : Yoshiki Tanaka (Kobunsha Kappa Novels tarafından yayınlandı) Yönetmen: Noriyuki Abe (Kuroshitsuji: Book of Circus, Yuu Yuu Hakusho) Seri Kurgusu: Makoto Uezu (Yuuki Yuuna wa Yuusha de Aru, Akame ga KILL!) Ana Karakter Tasarımcısı: Shingo Ogiso (anohana film posterinin tasarımcısı) Karater Tasarımları: Ushio Tazawa, Kazuo Watanabe Aksiyon Yönetmeni: Satoshi Kimura Konsept Tasarımı: Daisuke Niitsuma Sanat Yönetmeni: Tadashi Kudo Arkaplan: Studio Pinewood Renk Yönetmeni: Aiko Shinohara Ra Yönetmeni: Daisuke Suzuki Model Yönetmeni: Hiroshi Adachi 3DCGI: SANZIGEN Animation Studio Fotoğrafçılık Yönetmeni: Yukihiro Masumoto Fotoğrafçılık: Graphinica Düzenleme: Mai Hasegawa Ses Yönetmeni: Jin Aketagawa Ses Efektleri: Yasumasa Koyama Ses: Magic Capsule Müzik: Taro Iwashiro Animasyon Prodüksüyonu: LIDEN FILMS x SANZIGEN Animation Studio Prodüksüyon: The Heroic Legend of Arslan Prodüksüyon Komitesi Kodansa USA hikayeyi özetliyor: Görkemin ve mucizenin başkenti Ekbatana'da uzanan refah içindeki Pers Krallığı, müthiş ve yenilmez Kral Andragoras tarafından yönetiliyordur. Pers prensi Arslan, elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışmasına rağmen, babası gibi uygun bir kralda gereken şeylere sahip birisi olarak görülmemektedir. Arslan, 14 yaşında ilk savaşına katılır ve her şeyini, yerini kavrulan alevlere bırakan kanlı savaş sisinde kaybederek bir zamanlar şerefli olan krallığının başka ellere geçişiyle yüzleşir. Ancak, yönetici olmak ve sorunlarla karşı karşıya gelmek Arslan'ın kaderidir. Şimdi, düşmüş krallığını yeniden kazanmak için bir maceraya çıkmalıdır. Kaynak: ANN
-
Hetalia The World Twinkle'ın Mini Karakterlerden Oluşan Posteri Yayımlandı
Açıkcası bu insanın kendi düşüncelerine koyduğu bir çizgidir. Ben bu seriyi aşırı seviyorum ama bu demek değildir ki onları seride gördüğüm halleriyle düşünüyorum. Hetalia bendeki tarihi ve ülkeler arasında yaşanmış olayları araştırma dürtüsünü uyandırdı. Elbette kimse Hetalia'da Rusya karakteriyle gerçek Rusya'yı ve ilişkilerini bir tutmuyor. Benim parodiden ötede dememin sebebi serinin ilgimi çekmesi ve ardından beni araştırmaya sevketmesiydi.
- Hetalia The World Twinkle'ın Mini Karakterlerden Oluşan Posteri Yayımlandı
-
The Heroic Legend of Arslan Ekibi Kesinleştirildi
The Heroic Legend of Arslan, 5 Nisan'da Japonya'da 17:00'de (JST) yayınlanacak. Arslan: Yusuke Kobayashi (Honoka Takamiya - Witch Craft Works) Daryun: Yoshimasa Hosoya (Asahi Azumane - Haikyu!!) Narsus: Daisuke Namikawa (Goemon Ishikawa - Lupin The Third) Elam: Natsuki Hanae (Ken Kaneki - Tokyo Goul) Ekip: Manga: Hiromu Arakawa Asıl oluşturan : Yoshiki Tanaka (Kobunsha Kappa Novels tarafından yayınlandı) Yönetmen: Noriyuki Abe (Kuroshitsuji: Book of Circus, Yuu Yuu Hakusho) Seri Kurgusu: Makoto Uezu (Yuuki Yuuna wa Yuusha de Aru, Akame ga KILL!) Ana Karakter Tasarımcısı: Shingo Ogiso (anohana film posterinin tasarımcısı) Karater Tasarımları: Ushio Tazawa, Kazuo Watanabe Aksiyon Yönetmeni: Satoshi Kimura Konsept Tasarımı: Daisuke Niitsuma Sanat Yönetmeni: Tadashi Kudo Arkaplan: Studio Pinewood Renk Yönetmeni: Aiko Shinohara Ra Yönetmeni: Daisuke Suzuki Model Yönetmeni: Hiroshi Adachi 3DCGI: SANZIGEN Animation Studio Fotoğrafçılık Yönetmeni: Yukihiro Masumoto Fotoğrafçılık: Graphinica Düzenleme: Mai Hasegawa Ses Yönetmeni: Jin Aketagawa Ses Efektleri: Yasumasa Koyama Ses: Magic Capsule Müzik: Taro Iwashiro Animasyon Prodüksüyonu: LIDEN FILMS x SANZIGEN Animation Studio Prodüksüyon: The Heroic Legend of Arslan Prodüksüyon Komitesi Kodansa USA hikayeyi özetliyor: Görkemin ve hayretin şehri asil başkent Hamedan(Ecbatana)'da uzanan refah içindeki Pers Krallığı, müthiş ve yenilmez Kral Andragoras tarafından yönetiliyordur. Pers prensi Arslan, elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışmasına rağmen, babası gibi uygun bir kralda gereken şeylere sahip birisi olarak görülmez. 14 yaşında, Arslan ilk savaşına katılır ve her şeyi kana bulanmış bir halde kaybeder. Kavurucu alevlere dönüşen savaş sisi, onu biricik krallığının başka ellere geçişiyle yüzleştirir. Ancak, yönetici olmak ve sorunlarla karşı karşıya gelmek Arslan'ın kaderidir. Şimdi, düşmüş krallığını yeniden kazanmak için bir maceraya çıkmalıdır. Kaynak: ANN & Crunchyroll
-
Hetalia The World Twinkle'ın Mini Karakterlerden Oluşan Posteri Yayımlandı
Himaruya Hidekaz'ın komedi manga serisi Hetalia Axis Powers'ın gelecek olan 6. serisi Hetalia The World Twinkle'ın resmi web sitesi bugün mini karakter versiyonlu posteri ekledi. Bu arada, resmi twitter hesabı, animenin İtalya (Daisuke Namikawa) karakterinin söylediği tema parçası "Hetalian☆Jet"in 24 Temmuz'da yayınlanacağını duyurdu. Çıkış tarihine bakılırsa, 6. serinin yaz sezonunda çıkması mümkün gibi görünüyor. Önceki poster Kaynak: Crunchyroll
-
byEvallark [Gif vs.]
Uzun zamandır koymayı unutmuşum gerçi pek gifte yapmadım ama birikmesin ekleyeyim yenileri dedim. ^_^ Anime Youtube & Vine Müzik Diğer 26/01/2015
-
En Son İzlediğiniz Dizi ?
Dizi izlemeyi bayağı bıraktım tek güncel TWD izledim en son o kadar üşeniyorum ki. Birde asya dizilerinden Itazura na Kiss'in ikinci sezonunu takip ediyorum güncel olarak. Güncel olmayanda Meteor Garden izliyorum. Tayvan'a gitmeye karar verdim. :bled1-onion-head-emoticon:
-
Obama'nın söz kesen adama cevabı
Konuştuğum yabancı arkadaşlarımın çoğu Obama'yı pek ciddiye almadıklarını ve tembel olduğunu söylüyorlar kendi başkanları için. Ülkelere gerçekten ilgiliyim ama araya siyaset girince biraz kopuyorum ortamdan. Her neyse, adamın ne yapıp ettiğini bilemiyorum ama uzaktan bakınca her zaman kafa biri olarak görmüşümdür. Tabii siyasette ne kadar kafa olmak lazım bilinmez. Ama Amerika gibi bir yerden bahsedince pek de garip gelmiyor. :D
-
( 10 / 10 ) Isuca
23 Ocak'ta yayınlanacak ilk bölümün tanıtımı çıktı. Sakuya: Bu dünyada kalmak için yaşam gücünü avlayan siz iblisler! Ben, Shimazu ailesinin 37. varisi Shimazu Sakuya hemencecik sizi yokedeceğim! Kalbinizin derinliklerinden şükran duysanız iyi edersiniz! Isuca Bölüm 1: Tesadüfi Tanışma. Aşk. Bu genç bir kızın doğağüstü gücünün başlangıcı.
-
( 10 / 10 ) Isuca
Isuca'nın tanıtım videosu çıktı! (Sonunda :admire-onion-head-emoticon: ) Yayın reklamı Blu-ray ve DVD reklamı
-
Ao Haru Ride Mangası Şubat Ayında Sona Eriyor
OVA çıktı ama henüz internete tam düşmedi. Yakında düşecektir. Ben OVA'yı izledim. İzlemeden önce gelmez yeni sezon diye düşünüyordum ama OVA çok yeni sezonluktu sanki. Kamisama Hajimemashita'nın ilk sezonundaki son OVA gibiydi. Aslında mangadaki olaylardan dolayı ikinci sezon pek istemiyordum ama OVA'dan sonra ve şu anda mangada olanlardan dolayı çok güzel bir sezon olacağını düşünerek gelmesini isterim. Başta hiç umudum yoktu geleceğine dair ama OVA sanki sinyal verir gibiydi ama henüz bir haber yok. Belki manga final verdikten sonra gelebilir haber. Ama shoujoların genelde yarım kalması durumundan dolayı pek umutlanmamakta lazım.
-
Ao Haru Ride Mangası Şubat Ayında Sona Eriyor
Shueisha'nın Bessatsu Margaret dergisinin son sayısı Io Sakisaka'nın Ao Haru Ride mangasını 13 Şubat'ta çıkacak sıradaki sayıda sonlandıracağı haberini verdi. Dergi yeni bir ilustrasyon dosyasıyla anma gerçekleştirdi. Animesi Haziran ayında yayınlanmaya başladı ve Crunchyroll Japonya'yla aynı anda yayınladı. Live-action filmide geçtiğimiz Aralık ayında çıkmıştı. Animenin OAD'ı 12. final bölümünden sonra çıkarıldı. İlk dönemin tatilinden sonra bir yaz akşamı, havaifişek gösterileri zamanında geçiyor. Diğer karakterlerle birlikte Touma Kikuchi (Yoshitsugu Matsuoka)'da yeni OAD'da görünüyor. Bu özel bölüm manganın 12. cildiyle birlikte 12 Aralıkta çıkmıştı. Kaynak: ANN
-
En Beğendiğiniz Anime Finalleri
Donten ni Warau'nun sonu son zamanlarda beni hayal kırıklığına uğratan sonlar arasından sıyrıldı ve benim için en tatmin edici sonlardan biri oldu. Onun dışında FMAB serisi ve romantik serilerdende Itazura na Kiss iyiydi.
-
The Heroic Legend of Arslan'ın İkinci Tanıtım Videosu ve Çıkış Tarihi Yayınlandı
Hiromu Arakawa'nın Yoshiki Tanaka'nın aynı adlı novelinden çizilmiş manganın animesi 2015 yılının Nisan ayında, Pazar günleri saat 05.00 p.m (Türkiye saatiyle 17.00 fakat saat farkından dolayı 23.00 civarlarında çıkacak) MBS ve TBS kanallarında yayınlanacak. Noriyuki Abe (Kuroshitsuji: Book of Circus, Yuu Yuu Hakusho) seriyi yönetecek ve Makoyo Uezu (Yuuki Yuuna wa Yuusha de Aru, Akame ga Kill!) serinin kurgusuyla ilgilenecek. Shingo Ogiso (Ano Hana) Arakawa'nın karakter dizaynlarını işleyecek. Kodansha ikinci cildi Mayıs ayında Japonya'da, Kodansha USA ise ikinci cildi Kasım ayında Kuzey Amerika'da yayınladı. Crunchyroll da ayrıca mangayı Japonya'da çıktığı gibi yayınlıyor. Central Park Media 1991-1993 yıllarındaki novel uyarlaması animeyi yayınlamıştı. Kodansa USA hikayeyi özetliyor: Görkemin ve hayretin şehri asil başkent Hamedan(Ecbatana)'da uzanan refah içindeki Pers Krallığı, müthiş ve yenilmez Kral Andragoras tarafından yönetiliyordur. Pers prensi Arslan, elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışmasına rağmen, babası gibi uygun bir kralda gereken şeylere sahip birisi olarak görülmez. 14 yaşında, Arslan ilk savaşına katılır ve her şeyi kana bulanmış bir halde kaybeder. Kavurucu alevlere dönüşen savaş sisi, onu biricik krallığının başka ellere geçişiyle yüzleştirir. Ancak, yönetici olmak ve sorunlarla karşı karşıya gelmek Arslan'ın kaderidir. Şimdi, düşmüş krallığını yeniden kazanmak için bir maceraya çıkmalıdır. Anlatıcı: Krallığı yok olmuş delikanlı, şövalyesini takip edip bir maceraya atılıyor. Arslan'ın Kahramalık Efsanesi. Yazı: Saldırı Nisan 2015'de başlıyor. Anlatıcı: Bir oğlan. Bir şövalye. Her şeyi eski haline getirecek macera başlıyor. İlk tanıtım videosu: Alıntı: ANN & Crunchyroll
-
( 12 / 12 ) Donten ni Warau
Çok teşekkürler. :lol: Kesinlikle çevirdiğim için demiyorum. Birkaç çevirim daha oldu ama gerçekten benim için çok ayrı bir yeri oldu. Ve katılıyorum, benim için de 2014 çok bomba bir sene değildi. Daha çok aşırı popüler olan, aşırı sevilen serilerin gölgesinde kalmış asıl harika animelerinin hakkının yendiği bir seneydi desek daha doğru olur benim için. Aynı şekilde bende ZNT gibi DNW'nun hakkının yendiğini düşünüyorum. :crying1-onion-head-emoticon: Çevirirken zerre sıkılmadığım ve gerçekten çok keyif aldığım, aşırı bağlandığım bir seri Donten. Etiketlere pek bakmamak gerekiyor ama dramıda bol bir seriydi. Ve anime izlediğim süre boyunca, özellikle şu son senelerde bunun gibi sonu tam bağlayan ve gece yattığında insana rahat bir uyku çektiren sayılı animelerden biriydi. :dreaming-onion-head-emoticon: Gerçekten içtenlikle söylüyorum ki, izleyemeyen çok şey kaybediyor. :hehe-onion-head-emoticon: Çevirmen notlarını kendim için kullanmayı sevmiyorum ama endinge vs. koyarsam rahatsızlık vermez diye ekledim. Orada gerçekten onu koymaya ihtiyacım vardı. Çevirirken, utanmadan söylüyorum ki, 2 kez falan ağladım sanırım. Kontrol ederkenkini saymıyorum bile. :desperate2-onion-head-emoticon: Asıl bu hakkı yenilmiş güzel seriye şans verip izlediğin için ve yorum yapığ düşüncelerini belirttiğin için ben teşekkür ederim. En çok istediğim belki şu yorumların görülüp izlemeyenlerin bir şans verip izlemesi. Nasıl bağlandımsa artık. Tekrar çok teşekkür ederim. :embarrassed1-onion-head-emotico
-
Hetalia Karakter Anketi (Genel)
Hetalia beni çevirmenliğe başlatan seridir. Basit bir parodi olarak görülsede hayran kitlesi aşırı fazladır ve tahmin edemeyeceğiniz kadar bağlıdırlar. Benden onlardan biriyim. Tarihi konuları gayet güzel işlediği zamanlar olmasıyla birlikte aşırı komedi yanlarıda var. Her ülkeye yer verilmeye çalışılmış. Tarihe ve coğrafyaya ilgisi olmayanların dikkatini çekmiştir. Kendimden biliyorum. Ayrıca kendine zarar verip Hetalia'yla zarar vermeyi bırakan, kendine yeni bir eğlence bulan bir çok tanıdığım var. Ayrıca kesinlikle gruplarda falan Hetalia konuşmak başka ülkelerden insanlarla çok yakın olmanızı sağlıyor. Dostluk kurduran bir yanıda var. Basit 5 dakikalık tarihi bir parodiden ibaret değil yani. ^_^ Aslında daha bir sürü ülke var ama hepsini eklemek imkansız tabii :D Ve ankete gelirsek... Hiçbirini işaretlemek istemiyorum çünkü o kadar çok varki. Kafayı yiyeceğim, gerçekten birini seçmek istemiyorum çünkü hepsini çok seviyorum ama hakkımı Romano'dan kullanıp Güney İtalya diyorum. :lol:
-
Animegraphy AMV ile 2014'e Tekrar Bakış
2014'den ne hatırlıyorsunuz? qyll, 210 konu içeren beş buçuk dakikalık 2014 animelerine bakış amvsi derledi. AMV şarkıları; Carla Azar Tomorrow Never Knows Deadmau5 Raise your Weapon (Madeon Mix) Explosions in the Sky Your Hand In Mine the fratellis Henrietta Animeler: Abarenbou Rikishi!! Matsutarou (TV) Ai Mai Mi: Mousou Catastrophe Ai Tenchi Muyo! Akame Ga Kill Akatsuki no Yona Akuma no riddle Aldnoah.Zero (TV) Amagi Brilliant Park (TV) Ane Log (OVA) Ansatsu Kyoushitsu (OVA) Ao Haru Ride Baby Steps bakumatsu rock Barakamon (TV) Bishoujo Senshi Sailor Moon: Crystal Black Bullet (TV) Blade & Soul Bokura wa Minna Kawaisou Bonjour♪Koiaji Pâtisserie Break Blade (TV) Buddy Complex Captain Earth Cross Ange: Tenshi to Ryuu no Rondo Cross Roads D-Fragments (TV) Daitoshokan no Hitsujikai Danna ga Nani wo Itteiru ka Wakaranai Ken Date A Live S2 Denki-gai no Honya-san Donten ni Warau Dragon Collection DragonBall Kai (TV) Dramatical Murder (TV) Escha & Logy no Atelier: Tasogare no Sora no Renkinjutsushi Fairy Tail (2014) Fastening Days Fate/kaleid liner Prisma☆Illya 2wei! Fate/kaleid liner Prisma☆Illya: Undoukai de Dance! Fate/stay night: Unlimited Blade Works (TV) Free! - Eternal Summer Futsuu no Joshikousei ga [Locodol] Yatte Mita Future Card Buddyfight Fuuun Ishin Dai☆Shogun Gakumon!: Ookami Shoujo wa Kujikenai Garo: Honoo no Kokuin Gekkan Shoujo Nozaki-kun gin no saji 2 Girlfriend Beta Girls und Panzer: Kore ga Hontou no Anzio-sen Desu! GJ-bu@ Glasslip Go! Go! 575 GO-GO Tamagotchi! Gochuumon wa Usagi Desu ka? Gokukoku no Brynhildr Grisaia no Kajitsu (TV) Gugure! Kokkuri-san Gundam Build Fighters Try Gundam: G no Reconguista Haikyuu!! Hamatora The Animation Hanamonogatari Hanayamata Happiness Charge Precure! Harmonie Hayate no Gotoku! OVA hero bank Himegoto HisCoool! SeHa Girls History's Strongest Disciple Kenichi (OVA) Hitsugi no Chaika Hitsugi no Chaika: Avenging Battle Hoozuki no Reitetsu Hunter X Hunter (2011) (TV) Imawa no Kuni no Alice Inari Kon Kon (TV) Inou Battle wa Nichijou-kei no Naka de Inugami-san to Nekoyama-san Jinsei JoJo's Bizarre Adventure: Stardust Crusaders Kaitou Joker Kamigami no asobi kanojo ga flag wo oraretara Karen Senki Kenzen Robo Daimidaler Keroro Gunsou Kimi no Iru Machi (OVA) Kindaichi Shounen no Jikenbo Returns Kuro no Sumika: Chronus kuroshitsuji - book of circus La Corda D'Oro ~primo passo~ (TV) Lady Jewelpet Little Busters! EX (OVA) Log Horizon 2nd Season Love Live! School Idol Project 2 Love Stage!! Love, Chunibyo & Other Delusions (TV) M3 Sono Kuroki Hagane Madan no Ou to Vanadis Magi: Sinbad no Bouken Magic Kaito 1412 Mahou Sensou Mahou Shoujo Taisen Mahouka Koukou no Rettousei Majimoji Rurumo Majin Bone Majokko Shimai no Yoyo yo Nene Maken-ki 2 mangaka-san to assistant-san Marvel Disk Wars: The Avengers Meisou! Underworld Mekakucity Actors (TV) Meshimase Lodoss-tou Senki: Sorette Oishii no? Mikakuni de Sinkoukei (TV) Minna Atsumare! Falcom Gakuen Mobile Suit Gundam Unicorn (OVA) Momo Kyun Sword Moonrakers Mujaki no Rakuen Mushishi Special: Hihamukage Mushishi Zoku Shou Nanatsu no Taizai Natsume Yuujinchou: Itsuka Yuki no Hi ni Neppuu Kairiku Bushi Road Nisekoi No Game No Life (TV) Nobunaga Concerto Nobunaga the Fool Nobunagun (TV) Noragami (TV) nourin Omoide no Marnie One Week Friends (TV) Onee-chan ga Kita Ookami Shoujo to Kuro Ouji Ookii Ichinensei to Chiisana Ninensei Ore no Nounai Sentakushi ga, Gakuen Love Comedy wo, Zenryoku de Jama Shiteiru OVA Ore, Twintails ni Narimasu Oreca Battle Orenchi no Furo Jijou Parasyte -The Maxim- Paroru no Miraijima Persona 4: the Golden Animation Pilot's Love Song, The (TV) Ping Pong the Animation Poulette no Isu Pretty Rhythm: Rainbow Live (TV) Pri Para Psycho-Pass 2 Pupa Pupipo! Rail Wars! (TV) Re:Hamatora Robot Girls Z Rokujouma no Shinryakusha!? (TV) Ryuugajou Nanana no Maizoukin Sabagebu! Saikin, Imouto no Yousu ga Chotto Okashiinda ga Saki: Zenkoku-hen (TV) Sakura Trick (TV) Sanzoku no Musume Ronja Seikoku no Dragonar Seirei tsukai no blade dance Seitokai Yakuindomo* sekai seifuku Selector Infected WIXOSS Selector Spread WIXOSS Sengoku Basara: Judge End Shigatsu wa Kimi no Uso Shingeki no Bahamut: Genesis Shirobako Shirogane no Ishi: Argevollen shounen hollywood Sidonia no Kishi Sora no Method Soredemo Sekai wa Utskushii Soul Eater Not Space Dandy (TV) Steins;Gate: Soumei Eichi no Cognitive Computing Strange+ Super Sonico The Animation Sword Art Online 2 Tamako Love Story (Movie) Tenkai Knights Terra Formars (TV) Terror in Resonance The iDOLM@STER Movie: Kagayaki no Mukougawa e! Toki wa Meguru: Tokyo Station Tokyo ESP (TV) Tokyo Ghoul (TV) Tonari no Seki-kun: The Master of Killing Time (TV) Toukien Kiwami OVA Tribe Cool Crew Trinity Seven Ushinawareta Mirai wo Motomete Wake Up, Girls! Wake Up, Girls! Shichinin no Idol Witch Craft Works Wizard Barristers Wonder Momo Wooser no Sono Higurashi: Kakusei-hen World Trigger Yama no Susume 2nd Season Yowamushi Pedal: Grande Road Yozakura Quartet: Tsuki ni Naku Yu-Gi-Oh! Arc-V Yuuki Yuuna wa Yuusha de Aru Yuusha ni Narenakatta Ore wa Shibushibu Shuushoku wo Ketsui Shimashita. OVA Z/X Ignition Zetsumetsu Kigu Shoujo: Amazing Twins Ayrıca 2013 ve 2012 animesi için yapılanlara bakabilirsiniz; Kaynak: Crunchyroll
-
Mabuchi Kou [Ao Haru Ride/Karakter tanıtım]
Ookami Shoujo to Kuro Ouji'deki Sata'yı görünce Kou'ya sarılasım geldi. Sata'yıda severim tsundere erkek sevgimden dolayı ama Kou'ya haksızlık etmişim onu anladım. Kouuu, çok sakinmiş farkedememişim. :crying2-onion-head-emoticon: Bu arada manga finalleri verdiğinden sonu görmüş gibiyiz manga okuyanlar olarak. Çok güzel ya. Kou pek bir şirin sonda. ^_^
-
2014'ün En Çekici/Havalı Karakterleri Top 30
Ya şı sıralamaların içinde neden Donten ni Warau'ya dair bir şey yok anlamıyorum. Gerçekten bu listedeki çoğu karakterden çekici karakterler var. Yeter artık DNW'nin hakkı yenmesin. :angry:
-
Ore Monogatari!!’nin İlk Tanıtım Videosunu İzleyin
Shoujo sektöründe saçma bir durum olduğu doğru. Ama sadece animeye bakılarak yorum yapılmamalı. Harika konusu, çizimleri, işleyişi olan shoujolar var ama sadece popüler ve sıradan olanlar animeye uyarlanıyor. Bir sezonda 2 shoujo görmekte çok nadir oluyor. Yani durum her sezon 5-10 tane ecchi-harem gibi olmadığından seçilen animede genelde çok ahım şahım bir şey olmadığından shoujoda bir tıkanıklık var. Bunun değişmesi lazım ama ne zaman değişir bilinmez. :mellow: