Evallark kullanıcısının paylaşımları
-
Ore Monogatari!!’nin İlk Tanıtım Videosunu İzleyin
Shoujo dünyasında bu sıradan değil çünkü shoujo dünyasında tüm erkekler yakışıklıdır. Shoujo olduğu için zaten bu aslında değişik bir durum. Zaten shoujo değilde daha çok komediye kaçtığı için bu kadar derin düşünmemek lazım.
-
( 12 / 12 ) Death Parade
Sabırsızlıkla bekliyordum ve ekipten alan biri olmayınca üzülmüştüm şimdi çok sevindim. Çok kolay gelsin. ^_^
-
( 12 / 12 ) Ookami Shoujo to Kuro Ouji
Erkek tsundereler candır ya. Ben çevireceğim için mangasını okuduğumdan bana manga daha iyi geliyor ama tabii animedeki manga kısımlarını karşılaştırırsak anime daha sempatik. Ao Haru Ride'ın mangası gerçekten çok iyi ama. ^_^ Animenin sonu farklı olduğu için mangadaki kısımla biraz farklılık var o yüzden 20 bölümde dahil olmak üzere başlamanı öneririm. ^_^ Bizden takip ettiğin için biz teşekkür ederiz. ^_^
-
( 12 / 12 ) Donten ni Warau
Başta ortak başladığımız ama hemen sonra benim devraldığım bu seride emeği geçen Serhat abime teşekkür ederim. Donten ni Warau'yu iyi ki çevirmişim diyorum. Başta hardsub olmasından dolayı ingilizceye bakıp ispanyolca softsubdan çevirmekten çok sıkıntı çeksemde sonradan kaliteli bir ingilizce softsub ekibinden birkaç gün geçte olsa alıp size daha kolay sunabildik. Konusu, işlenişi, tarihi ve kardeşlik sevgisini ele almasındanmıdır bilinmez ama benim için yeri çok ayrı oldu. Manga hakkında konuşacak olursak... 29 bölümlük bitmiş bir mangası var. Anime mangaya uygun gidiyor ancak manga ile olaylarda ve konuşmalarda gelişme zamanları farklı olduğu oluyor. Mangada özellikle son bölümlerde konuşmalar daha fazla o yüzden en azından 25 . bölümden sonra bir göz atmanızı tavsiye ederim. Onun dışında manganın birkac spin-offu bulunuyor. -Utakata ni Warau (Donten ni Warau'dan 600 yıl önce, Botan, Kagemitsu ve Hirari'yi ele alan iki bölümlük bu spin-off asıl mangada yer alıyor zaten.) -Rengoku ni Warau (Ukataka ni Warau'dan 300 yıl sonra, Donten ni Warau'dan 300 yıl öncesinde Sengoku dönemideki gizemli Kumou ikizleri Kumou Baren ve Kumou Okuni'yle bir göreve öncülük eden Ishida Sakichi'nin hikayesini konu alan 9 bölümlük bir spin off.) -Donten ni Warau Gaiden (Özellikle okunması gerekiyor. Bazıları asıl seriden önce, bazıları da asıl seriden sonra olan hikayeleri konu alan yan manga. Hâlâ devam ediyor. Shirasu'nun hikayesini vb. görebiliyoruz.) Serinin çıkması beklenen bir OVA'sı vs. yok. Eğer olursa, ki umarım olur, sizinle paylaşacağız. Bu zamana kadar geç verdiklerim de oldu ama yine de takip ettiğiniz için çok teşekkür ederiz ekipçe. ^-^ Son olarak, seriye özellikle v2 yapmayı düşünüyorum. Ama yine de bir hata falan görürseni haber verirseniz çok iyi olur. Şimdiden teşekkürler. ^_^ -- Ekip olarak buna pek sıcak bakmıyoruz ama atacak olursak haber veririz. ^_^ Aklınıza takılan sorular varsa sorabilirsiniz. O sorulardan bazılarına cevap:
-
Genelde shoujo animeler manga sonlarıyla hiç bağlanmadan mutlu bitiyor o yüzden pek şaşırtıcı bir durum değildi. Çok teşekkürler. ^_^ Katılıyorum. Pek farklı bir tarafı yoktu. Final normal bir manga bölümünün az değişmiş bir haliydi sadece. Çok teşekkür ederiz. Aslında mangasında çokça ileride. Mangasının animesindeki anları ele alan kısımları beni sıkmıştı ama çevirdiğim için okumaya devam ettim. Bence kesinlikle mangası çok daha iyi devam ediyor ama anime mi manga mı diyecek olursak ve manganın ele aldığı kısımlardan düşünürsek anime diyorum çünkü mangadaki bazı gereksiz bölümler çıkartılmıştı. Bu iyiydi. İticiliğini bilemiyorum bana her hâlukarda itici geliyor ama bir okadarda seviyorum. :lol: Çok teşekkürler. ^_^ Çıkacağını sanmıyorum. Dediğim gibi sadece OVA var gelecekte görünen. Onunla yetineceğiz. Asıl biz teşekkür ederiz. ^_^
-
Visual Art's Key'den yepyeni bir anime, Charlotte! (Yeni Bilgiler Eklendi!)
Sabırsızlıkla bekliyorum. İçime gerilim olacakmış bir gibi his doğdu. Konu için teşekkürler. ^_^
-
Valla günümüzde hiç öyle değil. Çoğu erkek sadece peşinde koşturup kullanıyorlar. Bu yüzden o tür kızları saf buluyorum yoksa onlar ne güzel insanlar. Her neyse. Finale kadar bizden takip eden herkeslere çook teşekkür ederiz. Serinin mangası hâlâ devam ediyor Türkçe olarak da okumak isterseniz güncelini bulabilirsiniz. Ben tavsiye ederim. Açık söylemek gerekirse finalden sonraki manga kısımlarını daha çok seviyorum. Yani bu serinin hayranıysanız okumanızı şiddetle öneririm. Bu arada serinin ilkbahar sezonunda, 25 Nisan'da bir OVA'sı çıkacak. OVA'nın hangi konuyu ele alacağı henüz belli değil. Çıktığında sizlere sunacağız inşallah. Ve son olarak, eğer gözünüze çeviride en ufak bir hata falan çarparsa, burasını beğenmedim, şu olmamış dediğiniz noktalar varsa lütfen yazın. Serinin daha sonra v2'lerini çıkartabiliyoruz yani düzeltebiliriz. Şimdiden ilginiz için teşekkürler! ^_^
-
( 10 / 10 ) Isuca
Mangasını çevireceğim için okuyorum ama aşırı ecchi. Ben uyarayım da. :D Teşekkürler. ^_^ -- Karakter tasarımlarının yenileri yayınlandı.
-
( 10 / 10 ) Isuca
Mangası pek seinen gibi değil ama bilemiyorum. Çok teşekkürler. Senaa, çok teşekkür ederim :embarrassed1-onion-head-emotico -- Isuca'nın ilk gösterimi 5 Ocak'ta olacak ancak sadece tanıtım için. Seri 23'ünde başlayacak. Diğer serilerden 2 hafta geç yani. Bu yüzden pvsi henüz çıkmadı ama karakter tasarımları sonunda yayınlandı. Shimazu Sakuya (Seiyuu: Ibuki Kido) Asano Shinichirou (Seiyuu: Keisuke Koumoto) Tamako (Seiyuu: Kaori Sadohara) Shimazu Suseri (Seiyuu: Mao Ichimichi) Souma Nadeshiko (Seiyuu: Saeko Zougou) Suma Matsuri (Seiyuu: Akane Kohinata) Isuca (Seiyuu: Ayumi Fujimura) OP: Afilia Saga「Never say Never」 ED: TWO-FORMULA 「Somebody to love」
-
Aynısını bizim de karşı cinse söylediğimizi bilmen gerekiyor. Erika'nın gerçek hayatta bulunduğunu sanmıyorum, mümkünse olmasın çünkü sevdiği kişiyi öyle egoya boğarki tanıyamadığı biri çıkar ortaya. Gerçekler böyle oluyor. Neyse konudan sapmayalım. :D
-
Anime OST & Opening & Ending Öneri ve Paylaşım Platformu
Donten ni Warau Madan no Ou to Vanadis OP Grisaia no Kajitsu OP Gugure! Kokkuri-san OP
-
Emin ol şu an etrafta Sataaaaa-kuuun diye dolanan kızlar, böyle bir erkekle karşılaşsa saçı başı yolar. Tek Sata değil gerçi, tüm bad boy tiplemelerine karşı. Ben sevdiğimi söylesem de hep bu tip erkeklere gıcık olduğumuda belirtmişimdir. Gerçekten Erika gibisi çok az. Kimse katlanmaz öylelerine. :D
-
Koe no Katachi Anime Projesi Film Şeklinde Olacak
İmzamdan ve profilimdeki resimlerdenn bahsediyorsanız ikiside Donten ni Warau. Öneririm şiddetle. ^_^ Film olmasını bekliyordum. Çünkü mangası ortalama 15 sayfalık 61 bölümden oluşuyor ve TV serisi olması pek uygun durmazdı sanırım. OVA veya fiilm en uygunu olacaktır ama şahsen üzüldüm çünkü filmin hazırlanması, çıkmasına ek birde ortalama 5 ay gibi bir süre internete düşmesini bekliyoruz. :(
-
Koe no Katachi Anime Projesi Film Şeklinde Olacak
Yoshitoki Ouima'nın Koe no Katachi adlı mangasının anime uyarlamasının film şeklinde olacağı duyuruldu. Daha fazla detay gelecek Kodansha Haftalık Shounen Dergi sayılarında belirginleşecek. Hikaye tanıtımı: Asla tanışmamış olmayı dilerdim. Bir kez daha karşılaşabilmeyi dilerdim. İşitebilen Shoya Ishida ve işitemeyen nakil öğrenci, Shoko Nishimiya. Bir kader günü, ikisi tanışır ve Shoya, Shoko'ya zorbalık yapmada sınıfa öncülük eder. Ama çok geçmeden sınıf hedefini Shoko'dan Shoya'ya çevirir. Yıllar sonra Shoya, Shoko'yu şiddetle tekrar görmesi gerektiğini hisseder. Ouima mangaya 2011 yılında Kodansha'nın Bessatsu Shounen Dergisinde one-shot olarak başlamıştı ve daha sonra, geçtiğimiz Ağustos'da hikaye Shounen Dergisinde ana seriye dönüştürüldü. Kodansha 4 cildi çıkartı ve Kodansha USA Temmuz ayında Kuzey Amerika'da izin aldığını duyurdu. Crunchyroll mangayı Japonya'da Kodansha'nın yayınlaması için yayın izni çıkartmıştı. Kaynak: Animenewsnetwork
-
( 24 / 24 ) Akame ga Kill! Theater
Asıl biz teşekkür ederiz. ^_^
-
( 14 / 12+ ) Ao Haru Ride
Hatırlatma yapayım dedim. Page 13 adlı OVA ayın 12'sinde, 12. manga cildiyle birlikte çıktı fakat henüz internete düşmedi. Düştüğü an sizinle paylaşacağız. Bölüm Futaba, Kou, Shuuko, Yuuri ve Aya'nın havaifişek gösterisine gidişini konu alacak ve Touma'yı tekrar göreceğiz. Ayrıca live action izleyen varsa, serinin live actionu da çıktı fakat henüz düşmedi. ^_^
-
( 12 / 12 ) Aldnoah.Zero 2nd Season
Aldnoah'ı Sena'nın çevirisi olmadan izlemek mi? Hayır. Bekliyoruz! ^_^ Şimdiden ellerine sağlık canım.
-
Weeaboo'lar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kendimi weeaboo sanıyordum (telefon rehberimde herkesi saygı eklerine göre kaydetmiştim ve Japonya'ya aşırı ilgiliyim) ama bu özelliklere ve tanıdığım birkaç insana bakınca gayet normal bir hayran olduğum kanısına vardım. Önceden otakunun weeaboodan daha beter olduğunu sanıyordum ama bakıyorum ki öyle değilmiş. Yine tanıdığım birkaç kişiye bakınca sanırım weeaboolar fazlaca abartıyorlar daha doğrusu dışa vuruyorlar. Açıkcası ben anime izleyip manga okuduğumu herkesin bilmesini istemiyor, sormadıkları sürece anlatmayı tercih etmiyorum. Sorduklarındada üstelemedikleri sürece kısa cevaplarla karşılık veriyorum ama bazıları ille anime izlediğini tüm dünya duymalı, bilmeliymiş gibi davranıyor. Sanırım bunlara weeaboo deniyor. Eğer durum buysa, weeaboolardan pek hoşlanmıyorum sanırım. :cool-onion-head-emoticon:
- İnsanlaştırılmış Ülkelerin Animesi Hetalia'ya Yeni Sezon Geliyor
- İnsanlaştırılmış Ülkelerin Animesi Hetalia'ya Yeni Sezon Geliyor
-
İnsanlaştırılmış Ülkelerin Animesi Hetalia'ya Yeni Sezon Geliyor
Gentosha'nın aylık Comic Birz dergisi Cumartesi günü Hetalia: The World Twinkle'ın prodüksüyonuna yeşil ışık yakıldığı duyuruldu. Dergi "Hetalia'nın hevesle beklenen yeni serisi piyasaya sürülüyor!!" şeklinde ilan etti. Aylık Comic Birz gelecek sayılarda daha çok bilgi ortaya çıkarmaya başlayacak. Hetalia: The World Twinkle Hidekaz Himaruya'nın Hetalia mangasından esinlenilerek yapılan animenin 6. sezonu olacak (Axis Powers 2 + World Series 2 + The Beautiful World 1) Manga örnek dünyanın her yerinden ülke ve bölgelerin karakteristik özelliklerini alıyor ve bazılarını (çoğunu) bishounen olacak şekilde insanlaştırıyor. Önceki sezon, Hetalia: The Beautiful World, Japonya'da Ocak 2013'de yayınlanmıştı. Funimation bütün önceki sezonları ve Hetalia Axis Powes: Paint it, White! filmini Kuzey Amerika'da yayınlamıştı. Tokyopop ilk iki manga sayısının basımını yapmış ama 2011'de Kuzey Amerika basım işletmelerinde basımı durdurulmuştu. Right Stuff 2012'de Japon basımcı Gentosha Comics'le Tokyopop'un anlaştığını duyurarak manga çıkarıldı ve böylelikle en kısa zamanda 6 sayı yayınlandı. Kaynak: Animenewsnetwork
-
Bizden takip ettiğin için teşekkürler. Şahsen fontları ve renkleri animeye en uygun olacak şekilde ayarlarım ve genelde koyu renkler olur ama Ookami için pembenin yakışacağını düşündüm. Birilerinin hoşuna gittiyse ne güzel. İyi seyirler. ^_^
-
Mangasını bende takip ediyorum. Şu an güncel 40'da falan. Ve 25'e kadar çok sıradan şeyler oluyor bence. Ama 25'den sonra, özellikle de 30'dan sonra gerçekten hoş şeyler olmaya başlıyor. İkisi arasındaki ilişki gerçek bir ilişki seviyesine anca o zaman ulaşıyor diyebilirim duygusal anlamda. Sata'nın da gerçekten sevdiğini görüyoruz. Direkt sevmesi bence garip olurdu diye düşünüyorum, her şey zamanla. Ayrıca Kamiya (yeni gelen çocuk) hakkında, Aynen öyle. Manga okuyanlar için oldukça sevilecek bir manga ama animesinin o kadar ileri bölümlere kadar gideceğini sanmıyorum. İkinci sezon yapılırsa çok güzel olacağını söyleyebilirim. Bu sezon yaşananlar gibi can sıkıcı ve sinir bozucu durumların aksine çok hoş şeyler olacaktır ama sorun şu ki ikinci sezon olacağını sanmıyorum. Genellikle böyle seriler havada bırakılıyor, halbuki çok güzel devam ediyorlar. Derin ve hoş olaylar varken basit kısımları başlarda olduğu için orasını görüyoruz. Bu kötü bir şey. Çok teşekkürler. ^_^ Çok teşekkür ederim. ^_^ Keşke tek öpüşmeyle hallolsa her şey. Ben derinlikten daha yanayım ondan öpüşme bana yetmiyor, hissetmem lazım duyguların gerçekliğini, ondan manganın ilerki bölümleri favorim. Takeru'dan bahsediyorsun, kendisini ben de çok severim. Onun San-chan'la bayağı yakışacağını düşünüyorum. Potansiyel de var. ^_^ -- Ola ki, 8. bölümü TAÇE'den bekleyenler varsa çok üzgünüm. Sınavımdan dolayı bu bölüm biraz gecikti. Pazartesi, yani yarına koyulacak.
-
Bu gün hangi Manga'yı okudunuz?
3D Kanojo
-
( 13 / 13 ) Orenchi no Furo Jijou
İlişikleri olmasa bile şu seriye benzetiyorum. Orenchi bu serinin shounen ai kısımlarını arkadaşlık gibi göstermiş daha çok.