Jump to content

Bungo Stray Dogs Animeye Uyarlanıyor


WLs

Önerilen İletiler

bungo.jpg


 


Takuya Igarashi, Yoji Enokido işbirliği ile ünlü edebi figürler doğaüstü güçlerle birleşmek üzere.


Kafka Asagiri ve Sango Harukawa'nın Bungo Stray Dogs mangasının resmi Twitter hesabından Cuma günü yapılan açıklamaya göre manga serisi animeye uyarlanıyor.


Bu serinin imzasını Studio BONES atacak ve bu yeni anime serisinde Ouran High School Host Club ve Star Driver: Kagayaki no Takuto animelerinin yönetmeni Takuya Igarashi ve senaristi Yoji Enokido ikilisi bir araya gelecek.


Yazar Kafka Asagiri ve çizer Sango Harukawa, manganın yapımına 2012 yılında Kadokawa'nın Young Ace isimli mangasında başladılar. Kadokawa, manganın 8. derlenmiş sayısını 4 Eylül'de yayınlayacak. Aynı zamanda bu ikili Bungo Stray Dogs roman serisininde çizim ve yazarlığını yapıyor. Kadokawa, üçüncü romanı Mayıs ayında yayınladı.


Peki bir de serinin konusuna bakalım. Nakajima Atsushi kaldığı yetimhaneden atılır. Atsushi’nin artık ne gidecek bir yeri ne de yiyecek bir lokması vardır. Açlığın sınırına dayanmış bir nehir kenarında dururken intihar etmeye kalkışan tuhaf bir adamı kurtarır. Kurtardığı Dazai Osamu isimli bu adam ve onun ortağı Kunikida, aslında çok önemli bir dedektiflik kuruluşunun üyesidirler. Doğaüstü güçlere sahip bu ikili, polis ve ordu için tehlikeli olaylarla baş etmektedirler. Öte yandan Atsushi bu bölgeye geldiği sıralarda Dazai ve Kunikida, bölgede ortaya çıkan bir kaplanın izini sürmektedir. Bu garip olay çözülmeden önce Atsushi’nin kaplanla bir bağlantısı var gibi görünür. Anlaşılan odur ki Atsushi’nin geleceği, Dazai ve dedektiflerden daha fazlasına bulaşacaktır.


Seri, Rampo Edogawa, Kenji Miyazawa, Osamu Dazai (Yukarıdaki görselde üst kısımda yer alıyor), Atsushi Nakajima (Yukarıdaki görselde alt kısımda yer alıyor), Doppo Kunikida ve Akiko Yoshino gibi Japon yazarları da içeriyor. Aynı zamanda Yukito Ayatsuji (Another romanı/mangası/animesi/filmi, Tsukidate no Satsujin) ve Natsuhiko Kyogoku (Requiem from the Darkness, Moryo no Hako, Tofu Kozo, Loups-Garous), bunların yanında ek olarak başka ülkelerden Fyodor Dostoyevsky, Agatha Christie ve Dan Brown gibi yazarları da içeriyor. Gizem türünü seven anime severler için hoş bir anime olacağa benziyor.


Japon kitabevi çalışanları mangaya 2014'ün top 15 listesinde bir sıra verdiler.


 


 



 


 


Galeri için : http://figurex.net/anime-manga/anime-manga-haber/bungo-stray-dogs-animeye-uyarlaniyor/


Kaynak : Anime Haber


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.