Jump to content

Eski Çizimlerim Manga İçin Yardım


VarisHunter

Önerilen İletiler

Evet arkadaşlar buraya koymuş olduğum eski anime çizimlerim daha çizmeye devam edebilirim  ve daha fazla sığda var ama ben manga çizmek istiyorum belki türkanime manga akademisi bu konuda bir şeyler yapabilir.Bir manga gurubu oluşturarak kendi hikayemizi yapmak istiyorum bu yüzden yardımlarınızı ve önerilerinizi söyleminizi rica ediyorum.

 

asdasdasd.jpg

asdasdasdsadasfasf.jpg

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Saol teşekürler tavsiyelerin için dediğim gibi daha fazla çizimlerim var 1 yatak altı dolusu rula rula halinde artık bu çizimleri yaymak istiyorum yardım etmek istiyorum hava atmak için değil kesinlikle yanlış anlaşılma olmasın tavsiye vericek kadar iyi olduğumu düşünüyorum bu yüzdende benim gibi düzgün çizebilen insanlarla bir şeyler yapıp katkıda bulunmam gerek tiğini düşünmeye başladım. Tekrardan teşekürler.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 3 hafta sonra...

Manga(Çizgi roman) yapabilmek için çok erken çok çok daha geliştirmen gerekiyor. Tabi acemice bir şeyler yapılabilir ama pek memnun etmez, manga için en önemli şeyde hikaye olmasına rağmen kafa yorulup acemice bir hikaye çıkarılabilir ama bunu çizime dökmek çok çalışma ve  emek gerektiriyor tabi kimsenin umudunu kırmak istemem eğer böyle bir şeye baş koyulacaksa ciddi bir şekilde çalışma gerektiriyor. (Gerekirse yıllarca)

Tabi çok güzel düşüncelerim var, hikaye olarak kendime güveniyorum dersen hikaye oluşturulup işin ehli bir çizerle anlaşılıp bir adım atılabilir.

 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.